Meniu
Cosul tau

Atomizoare si pompe de stropit

Atomizoare și pompe pentru stropit manuale

Protejează-ți culturile de dăunători și boli cu ajutorul atomizoarelor și pompelor noastre pentru stropit. Ușor de utilizat, aceste unelte te ajută să aplici substanțe de protecție în mod uniform și eficient.

Producator: ELEFANT
DescriereAtomizorul electric portabil vine in completarea functiei de stropire pe care o au pompele de stopit si erbicidat, dand astfel un plus de putere cu ajutorul ventilatorului puternic cu care acesta vine echipat.Astfel se poate stropi cu putere pe spatele frunzelor acolo unde se ascund daunato..
130,00 RON
Acumulator pompa de stropit cu acumulator 12V 8AH
Stoc Epuizat
Producator: BLADE
Atomizor pe Benzina cu Rezervor de 14 Litri, Pompa BOOSTER, 2.9 CP, GS-14L BladeRaza mare de stropireUsurinta in manevrareSuprafata mare de acoperireSpecificatii tehnice:Putere: 2.9 CPTip motor: 2 timpiCapacitate cilindrica: 41.5 cm3Rotatii: 5500 rpmCapacitate rezervor solutie: 14 LRaza de actionare..
726,00 RON
Producator: PANDORA
Este un echipament destinat stropirii plantelor pentru a le proteja impotriva bolilor si multor tipuri de daunatori.Este atasabil la pompa de stropit electrica cu acumulator, oricare dintre modelele existente cu rezervor de la 12 litri pana la 20 litri, Micul Fermier, Pandora, Top Gar..
85,00 RON
Producator: PANDORA
Este un echipament destinat stropirii plantelor pentru a le proteja impotriva bolilor si multor tipuri de daunatori.Este atasabil la pompa de stropit electrica cu acumulator, oricare dintre modelele existente cu rezervor de la 12 litri pana la 20 litri, Micul Fermier, Pandora, Top Gar..
109,00 RON
Producator: VERK
Acest produs se foloseste impreuna cu pompa de stropit electrica.Necesita conectare de la pompa de stropit prin conectarea cablului la priza de incarcare a pompei.  Date tehnice:  Alimentare: 12v, 5.5-6A Viteza de pulverizare: 23m/s Putere: 72W Turatie: 9000-10000 rpm Distanta de pulveriza..
100,00 RON
Producator: ELEFANT
Ideal pentru tratamentul cu pesticide aplicat podgoriilor, livezilor si legumelor,atomizorul ELEFANT 3WF-3S face fata cu brio acestei sarcini fiind usor de manevrat si avand un consum redus de combustibil.Raza mare de stropireUsurinta in manevrareSuprafata mare de acoperireSpecificatii teh..
630,00 RON
Producator: EVOTOOLS
Descriere: Atomizorul cu Pompa Booster EvoTools este un dispozitiv portabil de pulverizare a solutiilor/suspensiilor lichide si pulberilor, flexibil şi extrem de eficient pentru aplicarea tratamentelor pentru protecţia plantelor prin prevenirea bolilor şi combaterea dăunătorilor în cadrul plantaţiil..
639,00 RON
Descriere Atomizor Gospodarul Profesionist - GP-767 - 20L - 1.5 CPMotor: in 2 timpi Pornire: demaror cu sfoara Ham pentru lucru Tub flexibil Chei pentru bujie, cheie fixa, imbus - Componente din material plastic de calitate si otel inoxidabil, care confera masa redusa  Rezistenta la coroziune a..
588,00 RON
Incarcator pentru pompa stropit electrica cu baterie 12 V - 1.3 A Incarcator pentru pompa stropit electrica cu baterie 12 V - 1.3 A
Stoc Epuizat
Producator: MIROMOTO
Incarcator de Baterie pompa stropit electrica cu acumulatorAlimentare: 220V, 50/60HzCurent curent continuu: 12V , 1.3A..
16,00 RON
Duș portabil echipat cu o pompă electrică. Util pentru spital, camping și în locuri fără acces la baie. Un furtun de 2 metri și un cablu de alimentare de 4 metri va oferi o gamă lungă de lucru .exemple de utilizare: duș, spălătorie auto, spălat vase, instalații de udat și multe a..
110,00 RON
Pompa de Presiune pentru Pompa de Stropit Pandora cu Filet GF-0642
Stoc Epuizat
Producator: PANDORA
Pompa de presiune, pentru pompa de stropit, Pandora cu filet este folosita pentru pompele de stropit.Mod de utilizare: Pompa de presiune pentru pompa de stropit Pandora cu filet se monteaza la pompele de stropit.Beneficii client: usor practic multifunctional  Avantaje produs: durabil sigur de f..
40,00 RON
Producator: ELEFANT
Pompa de stropit hidraulica ELEFANT SM12L cu duza de pulverizare reglabila prin schimbarea duzelor este destinata protectiei cu pulverizare chimica a plantelor de gradina de diverse boli, daunatori, precum si iarburi daunatoare. Este foarte utila si in muncile de dezinfectare, indepartarea insectelo..
59,00 RON
Producator: ELEFANT
Pompa de stropit hidraulica ELEFANT SM16L cu duza de pulverizare reglabila prin schimbarea duzelor este destinata protectiei cu pulverizare chimica a plantelor de gradina de diverse boli, daunatori, precum si iarburi daunatoare. Este foarte utila si in muncile de dezinfectare, indepartarea insectelo..
63,00 RON
Producator: EVOTOOLS
Pompa de stropit profesionala de 16 litri este un aparat robust si sigur destinat:- Pulverizarii fertilizatorilor lichizi si a solutiilor pentru combaterea daunatorilor in gradinile de legume, livezile de pomi fructiferi ,suprafete agricole, gospodarie.- Operatiunilor de deratizare, dezinsectie si d..
78,00 RON
Producator: EVOTOOLS
Pompa de stropit profesionala de 12 este un aparat robust si sigur destinat: - Pulverizarii fertilizatorilor lichizi si a solutiilor pentru combaterea daunatorilor in gradinile de legume, livezile de pomi fructiferi ,suprafete agricole, gospodarie. - Operatiunilor de deratizare, dezinsectie si dezin..
75,00 RON
Producator: EVOTOOLS
Pompa de stropit profesionala de 16 litri este un aparat robust si sigur destinat:- Pulverizarii fertilizatorilor lichizi si a solutiilor pentru combaterea daunatorilor in gradinile de legume, livezile de pomi fructiferi ,suprafete agricole, gospodarie.- Operatiunilor de deratizare, dezinsectie si d..
71,00 RON
Producator: EVOTOOLS
Pompa de stropit de 8 litri este un aparat robust si sigur destinat:• Pulverizarii fertilizatorilor lichizi si a solutiilor pentru combaterea daunatorilor in gradinile de legume, livezile de pomi fructiferi ,suprafete agricole, gospodarie.• Operatiunilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie in ..
75,00 RON
Pompa de stropit manuala Gospodarul Profesionist, rezervor 5L
Stoc Epuizat
Pompa manuala de stropit, vermorel, rezervor 5l, supapa, Gospodarul Profesionist, PMP0057Este usor de manuit fiind ideala pentru ingrijirea profesionala a gradinii. Dispune de un rezervor cu o capacitate de 5 litri si o presiune de lucru de pana la 3 bari.Caracteristici:Capacitate: 5LDuza reglabilaV..
59,00 RON
Pompa manuala de stropit, vermorel, rezervor 8l, supapa, Gospodarul Profesionist, PMP0058Este usor de manuit fiind ideala pentru ingrijirea profesionala a gradinii. Dispune de un rezervor cu o capacitate de 8 litri si o presiune de lucru de pana la 3 bari.Caracteristici:Capacitate: 8LDuza reglabilaV..
39,00 RON
Producator: PANDORA
Pompa de stropit 12 litri, de calitate superioara are o capacitate de umplere de 12 l si este potrivita pentru distribuirea lichidelor in cantitati mai mari. Prin urmare, este ideala pentru ingrijirea plantelor din gradinile mari ale caselor, a livezilor si a viilor.Aparat din plastic pentru pulveri..
133,00 RON
Producator: PANDORA
Pandora este un produs destinat gradinii dumneavoastra cu ajutorul caruia puteti actiona la stropirea plantelor, arbustilor, sau a vitei de vie, putand adauga orice fel de pesticid. Pompa de stopit manuala tip VERMOREL mai poate fi utilizata cu succes si la operatiuni de deratizare efectuate in spat..
45,00 RON
Producator: ELEFANT
Pompa de stropit 5 litri, de calitate superioara are o capacitate de umplere de 5 si este potrivita pentru distribuirea lichidelor in cantitati mai mici.Prin urmare, este ideala pentru ingrijirea plantelor din gradinile mari ale caselor, a livezilor si a viilor.Aparat din plastic pentru pulverizarea..
73,00 RON
Producator: SPRAYER
Pompa de stropit vermorel 16 L este un recipient dreptunghiular cu o capacitate de 16 litri, prevazut cu pompa actionata de o maneta lunga cuplata la baza pompei si tija pentru stropit conectata prin furtun in capatul aparent al pompei. Recipientul mai este prevazut cu sita speciala pentru strecurar..
59,00 RON
Producator: EVOTOOLS
Ideala pentru utilizarea pe suprafetele intinse de lucru, avand un acumulator de 12 V 8Ah Pb,cu o autonomie de 15-20 de plinuri pe ciclu de incarcare.Asigura un confort sporit si un debit constant.Dotata cu indicator de nivel de incarcare a acumulatorului, lance telescopica de 52-95 cm, furtun de 12..
245,00 RON
Pompa de stropit rucsac manuala/acumulator 12V 10Ah 16l Gospodarul Profesionist PMP0060.2Tip: rucsacDimensiuni: 38x20x51,5cmGreutate: 7,4 kgCapacitate: 16LPompa: mini pompa cu diafragmaBateria: 12V / 10Ah, etansataPresiune maxima: 0.4 -0.45 MpaIncarcator: Input AC 100-240, Ouput -DC12V, 2AActionare ..
242,00 RON
Pompa de stropit, electrica si manuala (2 in 1), Mcauppk, 12V, 8A, tip rucsac, rezervor 20L Pompa de stropit, electrica si manuala (2 in 1), Mcauppk, 12V, 8A, tip rucsac, rezervor 20L
Stoc Epuizat
Producator: MCAUPPK
Descriere produs :   Pompa stropit cu acumulator 20L Mcauppk este destinata aplicarii de insecticide lichide, fara solvent, de erbicide, ingrasamant, curatitor pentru ferestre, ceara auto si de conservanti in gradina particulara si in cea de hobby Mod de utilizare Pompa stropit cu acumulator 20..
220,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Pompa de stropit, tip rucsac, electrica si manuala, recipient 16L, acumulator, 12V, 8Ah, Micul Fermier, GF-1326Pompa de stropit 2-in-1 Pandora, cu acumulator si manuala, 16 litri, Micul Fermier GF-1326 este un produs eficient si usor de utilizat pentru lucrari de pulverizare a apei sau diverse ..
275,00 RON
Producator: CAMPINA
Descriere Pompa de stropit cu acumulator (Vermorel) CLS-12AB de la Campina este un produs robust si usor de transportat si de manuit.  Are o autonomie mare datorita acumulatorului de 12V si 8 Ah. Rezervorul din polipropilena de foarte buna calitate ii ofera o rezistenta sporita la socurile meca..
175,00 RON
Vermorelul electric cu baterie cu capacitate de incarcare de 16L este un produs destinat stropirii plantelor cu orice fel de pesticide. Vermorelul contine un acumulator ce se incarca prin intermediul adaptorului.CARACTERISTICI:Acumulator 12V / 8Ah.Capacitate incarcare solutie: 16LCurent incarcare: 1..
217,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Pompa de stropit electrica, tip rucsac , capacitate 18L, acumulator, 12V, 8A, variator presiune, Micul Fermier, GF-0666Pompa de stropit cu acumulator 18 litri, Micul Fermier GF-0666 este un produs eficient si usor de utilizat pentru lucrari de pulverizare a apei sau diverse substante chimice diluate..
242,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Pompa de stropit, tip rucsac, electrica, cu acumulator, 12V, 8A, recipient 16L,  Micul Fermier, GF-0667Pompa de stropit(Vermorel) cu acumulator,16 litri, Micul Fermier GF-0667 este un produs eficient si usor de utilizat pentru lucrari de pulverizare a apei sau diverse substante chimice diluate ..
225,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Pompa de stropit cu acumulator,12 litri, Micul Fermier GF-1516 este un produs eficient si usor de utilizat pentru lucrari de pulverizare a apei sau diverse substante chimice diluate in apa, cum ar fi:pesticide (erbicide, fungicide, insecticide, acaricideingrasaminte lichide pentru plante, flori, arb..
204,00 RON
Producator: PROCRAFT
Pompa de stropit, electrica, cu acumulator, Procraft AS12L, 12V, 8A, tip rucsac, rezervor 12LStropitoarea Procraft AS12Lcu utilizare electrica raspunde necesitatilor de lucru rapid si eficient. Poate functiona fara intrerupere timp de 5-7 ore. Iar cu o singura alimentare puteti lucra cca. 460 mp. Ac..
185,00 RON
Producator: VERK
Un produs de bună calitate, Pompa de Stropitcu Acumulator VERK este un ajutor de nădejdeîn gospodărie pentru îngrijirea corespunzătoarea plantelor și pomilor fructiferi. Proiectată pentrua oferi performanțe optime datorităacumulatorului de 12V 8Ah. Este echipată culance metalică la care se pot atașa..
172,00 RON
Afişare 1 - 36 din 40 (2 pagini)