Meniu
Cosul tau

Echipamente sudura

Echipamente protectie pentru sudură din piele

Lucrul cu sudura necesită echipamente speciale pentru a te proteja. Descoperă gama noastră de mănuși, ochelari și sorturi de sudură pentru a lucra în condiții sigure și pentru a obține rezultate de încredere.

Producator: RENE
Manusile sunt destinate protectiei mecanice a mainilor, in mediu uscat, in timpul sudurii. Din motive de igiena se poate folosi in loc de captusala o manusa tricot de bumbac, ce poate fi spalata.Manusile protejaza mainile de caldura radianta, nu protejaza impotriva solventilor organici si a vaporilo..
29,00 RON
Producator: YATO
Manusi de sudura YT-74824 tip A concepute pentru toate lucrarile de sudare, recomandate in primul rand pentru lucrari care nu necesita dexteritate ridicata, de exemplu sudarea MIG / MAG si MMA.Acestea indeplinesc cerintele mai mari de protectie termica si mecanica.Confectionate din piele naturala, c..
34,00 RON
Producator: STHOR
Casca de sudura cu filtru de auto-intunecare. Clasa optică 1/1/1/2. Vizorul de înaltă calitate este echipat cu 2 senzori, oferă un câmp de vizibilitate de 92 * 42 mm, o stare întunecată DIN 9-13, o stare de lumină DIN4, un timp de răspuns de 1/15000 s, un timp de lumină de 0,25-0,85 s și un timp de ..
164,00 RON
Producator: ALMAZ
Ochelarii de sudura DIN16, Almaz AZ-ES027 sunt conceputi pentru a proteja ochii de scantei, stropi de metal topit si radiatii nocive in conditii normale de sudura.Filtrul de auto-intunecare trece automat de la lumina la starea intunecata in timpul pregatirii arcului de sudura si revine la starea cla..
49,00 RON
Producator: MIROMOTO
Sort sudor, piele intoarsa, buzunar piept, marime universalaSort de protectia muncii, util impotriva scanteielor de sudura sau a bucatilor de zgura incinse.Este un echipament de sudura care protejeaza tot corpul in special cand se lucreaza cu materiale incinse sau cu flacari...
60,00 RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)