Meniu
Cosul tau

Garnituri

Kit Garnituri Motor Generator / Motopompă / Motocultor

Etanșeitatea și fiabilitatea motorului sunt critice pentru generator, motopompă și motocultor. Alege un kit de garnituri de încredere pentru a preveni scurgerile și problemele mecanice.

Producator: MIROMOTO
Garnitura de chiuloasa  generator / motopompa / motocultor compatibil pentru modelele Robin Subaru EH 12, EH 17.Mentionam faptul ca produsul nu este original, insa este compatibil pentru modelele enumerate mai sus ...
43,00 RON
Producator: MIROMOTO
Set de garnituri compatibile pentru generator / motopompa / motocultor marca Honda GX120 si modelele chinezesti de 3.5HP.  Setul contine toate piesele din imagine.  Mentionam faptul ca produsul nu este original, insa este compatibil pentru modelele enumerate mai sus..
19,00 RON
Producator: MIROMOTO
Set de garnituri compatibile pentru generator / motopompa / motocultor modelele Honda GX160 si modelele chinezesti de 5.5hp, 6.5hp, 168F.  Mentionam faptul ca produsul nu este original, insa este compatibil pentru modelele enumerate mai sus..
19,00 RON
Producator: MIROMOTO
Set de garnituri compatibile pentru generator / motocultor / motosapa / motopompa echipate cu motor Honda GX 340, GX 390, generatoare chinezesti 11HP, 13HP.  Mentionam faptul ca produsul nu este original, insa este compatibil pentru modelele enumerate mai sus..
25,00 RON
Producator: MIROMOTO
Set de garnituri compatibile pentru: generator  motopompa  motocultor modelele Honda GX270 modelele chinezesti de 6,3 kW (8,4 HP)Mentionam faptul ca produsul nu este original, insa este compatibil pentru modelele enumerate mai sus..
21,00 RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)