Meniu
Cosul tau

Foreze pamant / Motoburghie si burghie pamant

Burghiul de pamant este o unealta excelenta folosita pentru saparea gropilor, indiferent de scopul lor. Pentru proiecte mai complexe ce privesc construirea unui gard, si necesita saparea gropilor mai rapid motoburghiul de pamant este ajutorul potrivit.

Motoburghiu pamant, Motoforeza Elefant 30620, pe benzina, 4 timpi, 5 CP, fara burghiu Motoburghiu pamant, Motoforeza Elefant 30620, pe benzina, 4 timpi, 5 CP, fara burghiu
Livrare gratuita
Producator: ELEFANT
Descriere produs Motoburghiul pentru facut gauri in pamant de toate categoriile ELEFANT 30620 este construit pentru a rezista ani de utilizare in cele mai grele conditii.  Foreza pentru pamant ELEFANT poate fi utilizat atat in lucrarile agricole cat si in cele de constructii.  Datorită for..
2.080,00 RON
Producator: ELEFANT
Motoburghiu Elefant MBE2800, 3.5CP, 52 cm³, 1 Burghiu inclus 150x800mm   Motoburghiul Elefant MBE2800, 3.5CP, 52 cm³, 1 Burghiu inclus 150x800mm, poate fi utilizat atat in lucrarile agricole cat, in cele de constructii. Acest utilaj se poate utiliza si pentru spargerea/gaurirea ghetii. Puterea ..
650,00 RON
Producator: PROCRAFT
Motoburghiul PROCRAFT GD52, 2CP, 58 cm³, 1 Burghiu inclus 150x800mm, te scuteste de a mai folosi cazmaua, pentru sapat gauri adanci si inguste. Mai ales la “plantat” parii in vie, sau pomii de livada, sau chiar la constructii in gospodaria rurala. Pentru orice activitate, vei avea nev..
585,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Realizat din otel cu rezistenta mare, burghiu spiralat pentru gradina, 6x22cm, Micul Fermier GF-2176, atunci cand este montat la bormasina/rotopercutor, poate gauri majoritatea solurilor, inclusiv argila solida, sol cu pietris, nisip si sol cu sisturi. Materialul din otel de calitate asigura durabil..
25,00 RON
Producator: EVOTOOLS
Descriere: Burghiul este confectionat din otel, acoperit cu pudra de poliester si un strat de vopsea. Pentru a putea fi usor manipulat este prevazut cu 2 manere. Poate fi folosit pentru o varietate mare de aplicatii in gospodarii si constructii, cum ar fi pentru plantat pomi, aerat solul , fixat sta..
53,00 RON
Burghiu pamant manual si pentru motoburghiu, diametru 100mm, lungime 800mm Burghiu pamant manual si pentru motoburghiu, diametru 100mm, lungime 800mm
Stoc Epuizat
Producator: MICUL FERMIER
Descriere produsBurghiu (foreza) manual pentru sapat gauri in pamant - 100 mm  Se poate folosi pentru plantat pomi in gospodarii, fixat stalpi, aerat solul, etc.  Avantaje produs:  confectionat dintr-un material rezistent ;greutate redusa; marginile sunt ascutite pentru a in..
90,00 RON
Burghiu pamant manual si pentru motoburghiu, diametru 120mm, lungime 800mm Burghiu pamant manual si pentru motoburghiu, diametru 120mm, lungime 800mm
Stoc Epuizat
Producator: MICUL FERMIER
Descriere produsBurghiu (foreza) manual pentru sapat gauri in pamant - 120 mm  Se poate folosi pentru plantat pomi in gospodarii, fixat stalpi, aerat solul, etc.  Avantaje produs:  confectionat dintr-un material rezistent ;greutate redusa; marginile sunt ascutite pentru a in..
97,00 RON
Burghiu pamant manual si pentru motoburghiu, diametru 150mm, lungime 800mm Burghiu pamant manual si pentru motoburghiu, diametru 150mm, lungime 800mm
Stoc Epuizat
Producator: MICUL FERMIER
Descriere produsBurghiu (foreza) manual pentru sapat gauri in pamant - 150 mm  Se poate folosi pentru plantat pomi in gospodarii, fixat stalpi, aerat solul, etc.  Avantaje produs:  confectionat dintr-un material rezistent ;greutate redusa; marginile sunt ascutite pentru a in..
105,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Descriere produsBurghiu (foreza) manual pentru sapat gauri in pamant - 200 mm  Se poate folosi pentru plantat pomi in gospodarii, fixat stalpi, aerat solul, etc.  Avantaje produs:  confectionat dintr-un material rezistent ;greutate redusa; marginile sunt ascutite pentru a in..
120,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Descriere produsBurghiu (foreza) manual pentru sapat gauri in pamant - 250 mm  Se poate folosi pentru plantat pomi in gospodarii, fixat stalpi, aerat solul, etc.  Avantaje produs:  confectionat dintr-un material rezistent ;greutate redusa; marginile sunt ascutite pentru a in..
169,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Descriere produs Burghiu (foreza) manual pentru sapat gauri in pamant - 300 mm  Se poate folosi pentru plantat pomi in gospodarii, fixat stalpi, aerat solul, etc.  Avantaje produs:  confectionat dintr-un material rezistent ; greutate redusa; marginile sunt ascutite pentru a intra mai ..
162,00 RON
Burghiu pamant manual si pentru motoburghiu, diametru 350mm, lungime 800mm Burghiu pamant manual si pentru motoburghiu, diametru 350mm, lungime 800mm
Stoc Epuizat
Producator: MICUL FERMIER
Descriere produsBurghiu (foreza) manual pentru sapat gauri in pamant - 350 mm  Se poate folosi pentru plantat pomi in gospodarii, fixat stalpi, aerat solul, etc.  Avantaje produs:  confectionat dintr-un material rezistent ;greutate redusa; marginile sunt ascutite pentru a in..
195,00 RON
Burghiu pamant manual si pentru motoburghiu, diametru 80mm, lungime 800mm Burghiu pamant manual si pentru motoburghiu, diametru 80mm, lungime 800mm
Stoc Epuizat
Producator: MICUL FERMIER
Descriere produsBurghiu (foreza) manual pentru sapat gauri in pamant - 80 mm  Se poate folosi pentru plantat pomi in gospodarii, fixat stalpi, aerat solul, etc.  Avantaje produs:  confectionat dintr-un material rezistent ;greutate redusa; marginile sunt ascutite pentru a int..
90,00 RON
Burghiu pamant pentru motoburghiu, diametru 100mm, lungime 800mm, universal
Stoc Epuizat
Producator: MICUL FERMIER
Descriere produs Burghiul 100 mm este un dispozitiv excelent pentru economisirea timpului de executare a gaurilor de plantare a pomilor sau stalpilor de gard.       Avantaje tehnice burghiu pentru foreza 100 mm:  Diametrul si lungimea iti permite sa fac gauri mari ..
65,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Descriere produs Burghiul 150 mm este un dispozitiv excelent pentru economisirea timpului de executare a gaurilor de plantare a pomilor sau stalpilor de gard.       Avantaje tehnice burghiu pentru foreza 150 mm:  Diametrul si lungimea iti permite sa fac gauri mari Greutate este r..
85,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Descriere produs Burghiul 200 mm este un dispozitiv excelent pentru economisirea timpului de executare a gaurilor de plantare a pomilor sau stalpilor de gard.       Avantaje tehnice burghiu pentru foreza 200 mm:  Diametrul si lungimea iti permite sa fac gauri mari ..
95,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Descriere produs Burghiul 150 mm este un dispozitiv excelent pentru economisirea timpului de executare a gaurilor de plantare a pomilor sau stalpilor de gard.       Avantaje tehnice burghiu pentru foreza 250 mm:  Diametrul si lungimea iti permite sa fac gauri mari ..
115,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Descriere produs Burghiul 300 mm este un dispozitiv excelent pentru economisirea timpului de executare a gaurilor de plantare a pomilor sau stalpilor de gard.       Avantaje tehnice burghiu pentru foreza 300 mm:  Diametrul si lungimea iti permite sa fac gauri mari ..
133,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Descriere produs Burghiul 400 mm este un dispozitiv excelent pentru economisirea timpului de executare a gaurilor de plantare a pomilor sau stalpilor de gard.       Avantaje tehnice burghiu pentru foreza 400 mm:  Diametrul si lungimea iti permite sa fac gauri mari ..
245,00 RON
Producator: MIROMOTO
Cu accest accesoriu transformi motocoasa in motoburghiu si munca devine mult mai usoara.Pachetul vine cu cadrul complet (se inlocuieste cadrul de pe motocoasa, pe care se monteaza coarnele de motoburghiu si manerul de acceleratie, dupa acest lucru montarea burghiului este ultimul pas...
295,00 RON
Producator: MIROMOTO
Manerul este compatibil cu burghie de toate dimensiunele , 80 - 100 - 120 - 150 - 200 - 250 - 300mmCu acest maner burghiele de motoforeza pot fi utilizate si manual..
26,00 RON
Producator: GOODLUCK
Specificatii Tehnice : Motor: 2 timpiPutere: 2.4 CPTuratie: 7500 RPMCapacitate cilindrica: 52 cmcCapacitate rezervor: 1.2 L..
572,00 RON
Producator: CAMPION
Motoburghiul Campion  poate fi utilizat atat in lucrarile agricole cat, in cele de constructii cat si in gheata.  Puterea mare si calitatea produsului permite eficientizarea muncii si realizarea a 80-150 gauri pe ora in functie de duritatea solului si burghiul folosit.  Motorul realiz..
570,00 RON
Producator: CAMPION
Motoburghiul poate fi utilizat atat in lucrarile agricole cat si in cele de constructii. Datorita formei sale, a puterii si a materialului din care este fabricat, cu ajutorul lui vei putea preleva probe din sol, forma gauri pentru plantarea arborilor si chiar poate realiza acele gauri in care urmeaz..
608,00 RON
Producator: CAMPION
Motoburghiul Campion poate fi utilizat atat in lucrarile agricole cat si in cele de constructii. Datorita formei sale, a puterii si a materialului din care este fabricat, cu ajutorul lui vei putea preleva probe din sol, forma gauri pentru plantarea arborilor si chiar poate realiza acele gauri in car..
659,00 RON
Producator: CRAFT-TEC
Descriere:Datorita formei sale, a puterii si a materialului din care este fabricat, veti putea preleva probe din sol, forma gauri pentru plantarea arborilor si chiar pentru a realiza acele gauri in care urmeaza sa fie turnati pivoti din beton in cadrul lucrarilor de constructii.Motorul este in 2 tim..
560,00 RON
Producator: CRAFT-TEC
Motoburghiul CRAFT-TEC MX564 poate fi utilizat atat in lucrarile agricole cat si in cele de constructii.  Datorita formei sale, a puterii si a materialului din care este fabricat, cu ajutorul lui vei putea preleva probe din sol, forma gauri pentru plantarea arborilor si chiar poate realiza acel..
625,00 RON
Motoburghiu pamant, Motoforeza Craft-Tech EA-150, pe benzina, 2 timpi, 3.5 CP, 2.5 kW, burghiu inclus 150 mm Motoburghiu pamant, Motoforeza Craft-Tech EA-150, pe benzina, 2 timpi, 3.5 CP, 2.5 kW, burghiu inclus 150 mm
Stoc Epuizat
Producator: CRAFT-TEC
Descriere  Acesta unealta este destinata forarii solului pentru montarea stalpilor la gospodarie, in vie la montarea stalpilor de lemn sau beton, pentru plantarea copacilor in sezonul muncilor de impadurire. Prin urmare, incepand de la uzul gospodaresc la cel fermier sau forestier, burghiul cu ..
540,00 RON
Producator: DETOOLZ
Descriere produs Motoburghiul pentru pamant, 1.5kW, 52CC, Detoolz DZ-C308 este un produs robust, eficient si usor de utilizat pentru activitati de pregatire a solului in vederea turnarii stalpilor, gradinarit, plantarea de arbusti, copaci sau reimpadurire in zone de campie sau deluroase.  Motob..
675,00 RON
Producator: EVOTOOLS
Descriere: Motosfredelul GEA 520 EPTO este conceput pentru efectuarea găurilor în pământ cu diverse aplicatii: plantarea arborilor,arbustilor, montarea gardurilor sau a stâlpilor. Are un motor in 2 timpi de 2.2 CP, ce confera 8500 RPM si o capacitate cilindrica de 52 cmc. Functioneaza pe baza de ame..
655,00 RON
Motoburghiu pamant, Motoforeza Gospodarul Profesionist GP-ED520, pe benzina, 2 timpi, 5.5 CP, 3 burghie incluse (100mm, 150mm, 200mm) Motoburghiu pamant, Motoforeza Gospodarul Profesionist GP-ED520, pe benzina, 2 timpi, 5.5 CP, 3 burghie incluse (100mm, 150mm, 200mm)
-9 %
Specificatii Tip produs Foreza pamant Tip motor 2 timpi Tip alimentare Benzina  Culoare Galben/Negru   Putere motor 5.5 Cp   Numar viteze 1 Latime de lucru maxima 40 cm  Continut pachet 3 burghie (100mm, 150mm, 200mm )..
850,00 RON 775,00 RON
Motoburghiu pamant, Motoforeza Procraft GD62, pe benzina, 2 timpi, 2.5 CP, 1.85 kW, burghiu inclus 150 mm Motoburghiu pamant, Motoforeza Procraft GD62, pe benzina, 2 timpi, 2.5 CP, 1.85 kW, burghiu inclus 150 mm
-12 %
Producator: PROCRAFT
Un motoburghiu PROCRAFT GD62  te scuteste de a mai folosi cazmaua pentru sapat gauri adanci si inguste. Stiti despre ce vorbesc. Mai ales la “plantat” parii in vie, sau pomii de livada, sau chiar la constructii in gospodaria rurala. Pentru orice activitate vei avea nevoie de diamentre diferite ..
765,00 RON 675,00 RON
Motoburghiu pamant, Motoforeza Procraft GD68, pe benzina, 2 timpi, 3 CP, burghiu inclus 150 mm Motoburghiu pamant, Motoforeza Procraft GD68, pe benzina, 2 timpi, 3 CP, burghiu inclus 150 mm
Nou
Producator: PROCRAFT
Motoburghiul PROCRAFT GD68, 3CP, 62 cm³, 1 Burghiu inclus 150x800mm, te scuteste de a mai folosi cazmaua, pentru sapat gauri adanci si inguste. Mai ales la “plantat” parii in vie, sau pomii de livada, sau chiar la constructii in gospodaria rurala. Pentru orice activitate, vei avea nevoie d..
720,00 RON
Motoburghiu pamant, Motoforeza Stern GGD5214B, pe benzina, 2 timpi, 2.5 CP, 1.9 kW, burghiu inclus 150 mm Motoburghiu pamant, Motoforeza Stern GGD5214B, pe benzina, 2 timpi, 2.5 CP, 1.9 kW, burghiu inclus 150 mm
Stoc Epuizat
Producator: STERN
Motoburghiu gaurire pamant Stern GGD-5214B, 2.5 CP + Burghiu Puternic, rezistent, eficient, bine echilibrat, autonomie sporita, efort scazut: -Motor puternic de 1.9kw / 2.5CP -Pornire usoara -Pompa de amorsare (Primer) -Rezervor 1.2L -Efort scazut pentru a mentine foreza pe pamant, pe pozitia dorita..
720,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Motoburghiul pentru pamant Micul Fermier GF-1058, este un produs robust, eficient si usor de utilizat pentru activitati de pregatire a solului in vederea turnarii stalpilor, gradinarit, plantarea de arbusti, copaci sau reimpadurire, in zone de campie sau deluroase.Acest motoburghiu pentru pamant poa..
608,00 RON
Motoburghiu, Foreza de Pamant 55cc, 2.95CP, 2 Burghie Incluse (100, 200MM) Motoburghiu, Foreza de Pamant 55cc, 2.95CP, 2 Burghie Incluse (100, 200MM)
Stoc Epuizat
Producator: AYM
Motoburghiul poate fi folosit atat pentru diverse aplicatii in gospodarie, cat si pentru aplicatii industriale. Este conceput pentru efectuarea gaurilor in pamant pentru diverse aplicatii: garduri, stalpi, arbusti si plante tinere, precum si pentru probe de sol in studiile geologice. Motoburghiul&nb..
675,00 RON
Afişare 1 - 36 din 38 (2 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies