Meniu
Cosul tau

Tub picurare

Tub de Picurare și Accesorii

Tubul de picurare și accesorii sunt esențiale pentru irigarea precisă a plantelor tale. Aici găsești tot ce ai nevoie pentru a stabili un sistem de irigare eficient, economisind apă și asigurând o creștere sănătoasă a culturilor.

Producator: MIROMOTO
Cot pentru tub de picurare 16 mm. Acestea sunt destinate imbinarii tuburilor din polietilena moale si de picurare.Sunt confectionate din polipropilena si se monteaza usor si rapid.Specificatii tehniceGarantie Persoana Fizica 24 luniGarantie Persoana Juridica 12 luniPresiune de lucru 3 barUtilizare &..
0,50 RON
Producator: MIROMOTO
Garnitura Abrisa grande, 14 mm, pentru banda sau tub pentru irigatii prin picurare, model 0981..
0,75 RON
Garnitura simpla 14mm pentru banda sau tub pentru irigatii prin picurare, model 0992
Hot
Producator: MIROMOTO
Garnitura simpla 14mm pentru banda sau tub pentru irigatii prin picurare, model 0992Descriere:Garnitura simpla 14 mm, pentru banda sau tub pentru irigatii prin picurareGarnitura realizata din cauciuc si cu dimensiunea de 8 x 14 mm, potrivita pentru robineti si conectorii pentru banda sau tub de picu..
0,50 RON
Set 100 duze de Picurare Reglabile pentru Tub Picurare, 0-70 Litri
Hot
Producator: MIROMOTO
DUZE PICURARE REGLABILE 0-70LDuzele de picurare la rădăcină sunt foarte ușor de instalat . Sunt ideale pentru utilizarea in aplicațiile unde plantele sunt la distanțe mari una de cealaltă sau nu au distanțe egale intre ele.Duzele de picurare sunt fabricare din materiale rezistente UV și la acțiunea ..
30,00 RON
Producator: MIROMOTO
Tubul de picurare prezentat este produs in Turcia si are debitul de 4 litri pe ora si o lungime de 100 m.  Tubul (furtunul) este destinat irigarilor in sere, solarii si camp, pentru eficientizarea udarii si consumul unei cantitati liminate de apa.  Distanta intre picuratori este de 20 cm. ..
99,00 RON
Producator: BLADE
Tubul de picurare prezentat este produs in Turcia si are debitul de 4 litri pe ora si o lungime de 100 m.Tubul (furtunul) este destinat irigarilor in sere, solarii si camp, pentru eficientizarea udarii si consumul unei cantitati liminate de apa.Distanta intre picuratori este de 25 cm.Spre deosebire ..
96,00 RON
Producator: MIROMOTO
Tubul de picurare prezentat este produs in Turcia si are debitul de 4 litri pe ora si o lungime de 100 m.Tubul (furtunul) este destinat irigarilor in sere, solarii si camp, pentru eficientizarea udarii si consumul unei cantitati liminate de apa.Distanta intre picuratori este de 30 cm.Spre deosebire ..
85,00 RON
Producator: MIROMOTO
Tub de picurare 16 mm - 100 m, distanta intre picuratori 40 cm, 4 L/hTubul de picurare prezentat este produs in Turcia si are debitul de 4 litri pe ora si o lungime de 100 m.  Tubul (furtunul) este destinat irigarilor in sere, solarii si camp, pentru eficientizarea udarii si consumul unei ..
90,00 RON
Producator: MIROMOTO
Tubul de picurare prezentat este produs in Turcia si are debitul de 4 litri pe ora si o lungime de 100 m.Tubul (furtunul) este destinat irigarilor in sere, solarii si camp, pentru eficientizarea udarii si consumul unei cantitati liminate de apa.Distanta intre picuratori este de 50 cm.Spre deosebire ..
88,00 RON
Producator: MIROMOTO
Tubul de picurare prezentat este produs in Turcia si are debitul de 4 litri pe ora si o lungime de 100 m. Tubul (furtunul) este destinat irigarilor in sere, solarii si camp, pentru eficientizarea udarii si consumul unei cantitati liminate de apa. Distanta intre picuratori este de 100 cm. Spre deoseb..
72,00 RON
Producator: MIROMOTO
Tub de picurare orb 16 mm, fara duze picuratoare, este recomandat a se utiliza in situatiile in care aveti nevoie de o anumita distanta intre picuratoare, sau pentru anumite traversari pe lungimea carora nu se doreste picurare. Pe acest tub se pot monta orice fel de duze picuratoare, microaspersoare..
90,00 RON
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)