Meniu
Cosul tau

Plantatoare si semanatoare

Plantatoare și semănătoare manuale

Fie că vrei să plantezi semințe în mod uniform sau să creezi rânduri perfect aliniate în grădină, plantatoarele și semănătoarele manuale din gama noastră sunt instrumentele ideale. Ușor de folosit și extrem de eficiente, aceste unelte te ajută să economisești timp și efort, asigurând în același timp o creștere sănătoasă a plantelor.

Producator: ELEFANT
Dispozitiv pentru semanat cu ajutorul caruia semintele sunt scoase si plantate prin orificiul discului de calibrare...
12,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Descriere:Plantator manual pentru rasaduri din material inoxidabil cu tub de directionare si o supapa care automatizeaza procesul de plantat rasaduri.Rasadurile se pot planta la adancime precisa cu ajudorul dopului de limitare, iar distanta dintre plante pe rand este definita prin ajutorul markerulu..
95,00 RON
Producator: ELEFANT
Semanatoarea de ceapa si usturoi este destinata pentru plantarea unui singur rand pe soluri pretratate si pregatiteCaracteristica principala a acestei semanatori este productivitatea inalta, constructia simpla si usurinta in utilizare Este posibila ajustarea dimensiunii de plantare a culturii, adanc..
319,00 RON
Producator: MIROMOTO
Prasitoarea dispune de urmatoarele roluri:derulatorraritacultivatorlamabrazdarUnghi de inclinare reglabil pentru roata (2 pozitii) si manere (3 pozitii).1 - Plug tarnuitor pentru tarnuirea si taierea buruienilor. unghi reglabil si reglaj pe adancime.2 - Randunica pentru spargerea crustei si tunderea..
325,00 RON
Semanatoarea poate fi folosita atat pentru semanat in linie cat si semanat in cuiburi, pentru diverse culturi, cum ar fi: castraveti, rosii, sfecla, morcovi, ceapa, ridichi, morcovi, conopida, patrunjel, pepene galben, cereale si multe altele. Pentru a utiliza aceasta semanatoare manuala nu este nec..
419,00 RON
Producator: ELEFANT
Semanatoarea manuala cu disc 12 gauri de diferite dimensiuni poate fi folosita atat pentru semanat in linie, cat si semanat in cuiburiInsamanteaza orice tip de seminte cu o dimensiune cuprinsa intre 2mm si 1.8cm in diametru: rosii, castraveti, ceapa, usturoi, fasole, sfecla, morcovi, ridichi, conopi..
227,00 RON
Producator: VINITA
Descriere:Semanatoare poate fi folosita pentru diverse culturi cum ar fi: plante medicinale, pepene, rosii, morcov, ridichi, castraveti, sfecla, ceapa. Puteti folosi semanatoarea in linie cat si pentru semanat in cuiburi.Semanatoare Manuala, Plantator Manual, Seminte, Legume Fructe~ Avantaje ~ ..
275,00 RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)