Meniu
Cosul tau

FLO

Producator: FLO
Un cărucior universal pentru lucrările casnice cu funcție de basculare.Pentru transport: lemn, frunze, iarbă tăiată, saci de pământ, îngrășăminte etc.Caruciorul are 4 roti pneumatice, un container din PP si un mâner de tragere. Axa din față a căruciorului este pivotantă. Mânerul se termină cu un toa..
400,00 RON
carucior de gradina basculabil, 75l 90205 carucior de gradina basculabil, 75l 90205
2-3 Zile
Producator: FLO
Un cărucior ușor, manevrabil, conceput pentru utilizarea în grădină și în jurul casei. Container din polipropilenă PP, rezistentă la uzură și la intemperii.capacitate container: 75 ldimensiunile caruciorului asamblat: 100 x 47,5 x 97,5 cmdimensiuni container: 94 x 51 x 20 cmgreutate: 13&nb..
462,00 RON
Foarfeca universala pentru crengi Flo, 200 mm, grosime taiere max. 15 mm
Stoc Epuizat
Producator: FLO
Foarfeca universala pentru crengi Flo, 200 mm, grosime taiere max. 15 mmCaracteristici tehnice:Foarfece universala de mana. Se potrivește perfect in mainile mici. Lama poate tăia aproape de tulpina. Acesta este fabricat din oțel de scule SK5 material foarte rezistent. Pentru tăierea ramurilor cu un ..
27,00 RON
Producator: FLO
Greblă tradițională din metal. Proiectat pentru îngrijirea gazonului, greblarea, aerarea, îndepărtarea ierbii, mușchiului și frunzelor inutile. Practic și durabil. Sunt perfecte pentru toate lucrările de curățare din grădini și din jurul casei. Manșonul care trebuie montat pe un ..
18,00 RON
Producator: FLO
Cazma ascuțită cu coadă metalică, ergonomică, finisata cu mâner din plastic tip DY. Marginea ascuțită face mai ușoară tăierea gazonului dens și rădăcinilor. Are o coadă profilată din otel cu diametrul de 32 mm. Marele avantaj al cazmalei este echilibrul perfect. Produsul este finisat cu grija. Dator..
72,00 RON
Producator: FLO
Lopata de nisip cu un mâner metalic, ergonomic, finisat cu un mâner DY cu dopuri de culoare portocaliu. Are un arbore profilat din oțel cu un diametru de 32 mm. Marele avantaj al lopeții este echilibrul perfect . O strângere fermă face ca lopata să se încadreze bine în mâinile tale. Produsul este at..
73,00 RON
Producator: FLO
O lopată multifuncțională din oțel cu un mâner ergonomic și solid din metal. Instrument multifuncțional - util pentru multe sarcini în grădină și pe teren...
25,00 RON
Producator: FLO
Lopatăde pietriș si nisip cu vârful ascuțit. Are un mâner ergonomic din metal, încheiat cu un mâner DY cu dopuri de culoare portocaliu. Are un maner profilat din oțel cu un diametru de 32 mm. Marele avantaj al lopeții este echilibrul perfect . O strângere fermă face ca lopata să se încadreze bine în..
72,00 RON
Producator: FLO
Confectionata din otelManer de plastic, cu o buna aderentaDestinata curatarii, gradinaritului si plantarii. Lungime : 33cmLatime : 8cmInaltime : 16cm..
15,00 RON
Producator: FLO
Pulverizatorul cu rezervor 8 litri fabricat din plastic de înaltă calitate.Este dotat cu:duză reglabilă de pulverizaremecanism de pomparelance ușoarăvalvă de eliberare a presiuniicurea, care facilitează transportul pulverizatoruluiGura în formă de pâlnie lată, facilitează umplere..
77,00 RON
Producator: FLO
Pulverizatorul cu rezervor de 8 litri este fabricat din plastic de înaltă calitate. Este echipat cu o duză de pulverizare reglabilă, un mecanism de pompare, o lance ușoară și la îndemână, o supapă de siguranță la presiune, precum și o curea care facilitează transportarea rezervorului. Are propriul m..
133,00 RON
Pompă submersibilă 550W Flo 79772
2-3 Zile
Producator: FLO
Pompă submersibilă FLO 550W cu carcasă din plastic rezistent la impact pentru pomparea apei curate și murdare.Poate fi folosită pentru pomparea apei din piscine, subsoluri, iazuri.comutator plutitor automat care reacționează la schimbarea nivelului apeiconstrucție solidă rezisten..
239,00 RON
Producator: FLO
Pompă submersibilă FLO 900W cu carcasă din plastic rezistent la impact pentru pomparea apei curate și murdare.Poate fi folosită pentru pomparea apei din piscine, subsoluri, iazuri.comutator plutitor automat care reacționează la schimbarea nivelului apeiconstrucție solidă rezisten..
294,00 RON
Producator: FLO
Sarma pentru gradina, izolata si cu taietor.Flexibila si rezistenta la conditiile meteorologice.Diametru : 0.5 mm.Lungime : 50 m...
7,00 RON
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)