Meniu
Cosul tau

Tub riflat, copex

Tuburi Copex și Tuburi Riflate din Sârmă

Protejează cablurile cu tuburile noastre Copex și riflate din sârmă. Asigură izolarea și siguranța cablurilor tale.

Producator: MIROMOTO
Descriere si specificatii tehnice  Tubul flexibil cu fir de tragere este realizat din HDPE si este "halogen free" (in urma arderii nu emana gaze toxice - nu contine halogenuri). Colacii au lungimea de 50 m si diametrul exterior de 25 mm.  Acesta se foloseste sub tencuiala zidurilor, in sap..
54,00 RON
Producator: MIROMOTO
Tub tip copex, din tabla, zincat, pentru instalatii electrice pentru prevenirea incendiilor provocate de scurtcircuit sau supraincalzirii cablurilor. Diametrul indicat, reprezinta diametrul interior al tubului.• Robust, rezistent la intindere, rasucire       &..
139,00 RON
Producator: SPIN
Tub PVC flexibil cu sarma, ignifugat cu diametrul de 16mm.Se utilizeaza pentru protectia cablurilor si conductorilor electrici in instalatiile electrice de joasa tensiune.Produsul se vinde la rola cu dimensiunea de 50mSpecificatiiDiametru exterior16mmLungime rola50mRezistenta la striv..
47,00 RON
Producator: SPIN
Tub PVC flexibil cu sarma, ignifugat cu diametrul de 20mm.  Se utilizeaza pentru protectia cablurilor si conductorilor electrici in instalatiile electrice de joasa tensiune.  Produsul se vinde la rola cu dimensiunea de 50mSpecificatii Diametru exterior 20 mm Lungime rola 50 m Rezistenta la..
47,00 RON
Producator: SPIN
Tub PVC flexibil cu sarma, ignifugat cu diametrul de 20mm.Se utilizeaza pentru protectia cablurilor si conductorilor electrici in instalatiile electrice de joasa tensiune.Produsul ofera rezistenta la impact (clasa 3) si se vinde la rola cu dimensiunea de 100m.SpecificatiiDiametru exterior2..
141,00 RON
Producator: GEWISS
Tub PVC flexibil cu sarma, ignifugat cu diametrul de 16mm.Se utilizeaza pentru protectia cablurilor si conductorilor electrici in instalatiile electrice de joasa tensiune.Produsul ofera rezistenta la impact (clasa 3) si se vinde la rola cu dimensiunea de 100m.SpecificatiiDiametru exterior1..
111,00 RON
Tub Riflat tip Copex 13mm (Rola 100 metri)
Stoc Epuizat
Producator: SPIN
Tub PVC flexibil, izolant si ignifugat cu diametrul de 13mm.Se utilizeaza pentru protectia cablurilor si conductorilor electrici in instalatiile electrice de joasa tensiune.Nu se utilizeaza sub directa actiune a soarelui.Produsul se vinde la rola cu dimensiunea de 100mSpecificati..
50,00 RON
Producator: SPIN
Tub PVC flexibil izolant si ignifugat cu diametrul de 13mm.Se utilizeaza pentru protectia cablurilor si conductorilor electrici in instalatiile electrice de joasa tensiune.Nu se utilizeaza sub directa actiune a soarelui.Produsul se vinde la rola cu dimensiunea de 50mSpecificatiiD..
30,00 RON
Tub Riflat tip Copex 16mm (Rola 100 metri) 320N
Stoc Epuizat
Producator: MIROMOTO
Tubul flexibil, tip copex, este fabricat din PVC. Acesta se utilizeaza pentru instalatiile fixe din interiorul constructiilor, protejand astfel cablurile si conductorii electrici. Prezinta o rezistenta la comprimare de 320 N.  Produsul este de culoare neagra si se comercializeaza sub forma de c..
55,00 RON
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)