Meniu
Cosul tau

Incaltaminte protectia muncii

Încălțăminte de Protecție a Muncii

Asigură-ți siguranța și confortul la locul de muncă cu încălțăminte de protecție de înaltă calitate. Avem cizme, pantofi, bocanci și galoși pentru a-ți proteja picioarele în orice mediu de lucru.

Producator: YATO
Pantofi de lucru TABAR S1P din piele.Talpa din poliuretan, rezistent la ulei, anti-electrostatic, anti-alunecare, absorbtie a socurilor sub toc.Bombeu din otel inoxidabil rezistent la impact cu o energie de 200 J si zdrobire de pana la 15 kN brantul de protectie pentru punctie protejeaza piciorul im..
117,00 RON
Producator: MIROMOTO
Bocanci de Protectie cu Bombeu Metalic URANUS S3 SRC, Marimea 40Absorbitor de soc incorporatBombeu de securitateTalpa cu Insertie antiperforatieTalpa antiderapanta SRCTalpa rezistenta la uleiuri Rezistenta la intemperiiPentru siguranta si confortul dumneavastra, am fabricat acest tip de incalta..
99,00 RON
Producator: MIROMOTO
Bocanci de protectie cu bombeu metalic, GZN, SRC, marimea 45Absorbitor de soc incorporatBombeu de securitateTalpa cu Insertie antiperforatieTalpa antiderapanta SRCTalpa rezistenta la uleiuri Rezistenta la intemperiiPentru siguranta si confortul dumneavastra, am fabricat acest tip de incaltamint..
65,00 RON
Producator: SALI
Bocanci de Protectie cu Bombeu Metalic, Marimea 41, SALI..
125,00 RON
Producator: HI-NON
CaracteristiciPiele naturala de bovina.Bombeu metalic rezistent la 200 J.Talpa poliuretan dubla densitate, injectata direct pe fete.​Clasa protectie: S1Rezistent la socuriRezistent la hidrocarburiBombeu din metalProprietati antistaticeEN ISO 20345:2011 S1 SRC..
98,00 RON
Producator: MIROMOTO
Pantofii de protectie cu talpa injectata PU din piele intoarsa,  este o incaltaminte confortabila care asigura protectia piciorului impotriva socurilor mecanice si compresiunii, umiditatii excesive si alunecarii si a agresiunilor mecanice  precum abraziunea, agatarea si perforarea. Talpa c..
110,00 RON
Producator: MOTIP
CaracteristiciPiele naturala de bovina.Bombeu metalic rezistent la 200 J.Talpa poliuretan dubla densitate, injectata direct pe fete.​Clasa protectie: S1Rezistent la socuriRezistent la hidrocarburiBombeu din metalProprietati antistaticeEN ISO 20345:2011 S1 SRC..
60,00 RON
Producator: YATO
Pantofi de lucru TOLU S3 din piele.Talpa din poliuretan, rezistent la ulei, anti-electrostatic, anti-alunecare, absorbtie a socurilor sub tocRezistent la impact cu o energie de 200 J si zdrobire de pana la 15 kN brantul de protectie pentru punctie protejeaza piciorul impotriva piercingului cu elemen..
125,00 RON
Producator: TOTAL
Categorie: Incaltaminte de protectieS1P: capac din otel + talpa otel + antistatic + antivibratiiPiele calitate superioaraTalpa dubla PU...
160,00 RON
Producator: TOTAL
Categorie: Incaltaminte de protectieSB: capac din otelPiele calitate superioara Talpa dubla PU...
150,00 RON
Producator: EVOTOOLS
Bocancii de protectie cu talpa injectata PU din piele, marca EVOTOOLS, este o incaltaminte confortabila care asigura protectia piciorului impotriva socurilor mecanice si compresiunii, umiditatii excesive, alunecarii si a agresiunilor mecanice precum abraziunea, agatarea si perforarea. Talpa cu profi..
88,00 RON
Producator: EVOTOOLS
Bocanci de protectie, cu bombeu metalic, evotools S3, caramb scurt, imblanitiBocanci de Protectie Imblaniti S3 SRC , marca EVOTOOLS,  este o incaltaminte confortabila care asigura protectia piciorului impotriva socurilor mecanice si compresiunii, umiditatii excesive, alunecarii si a agresi..
103,00 RON
Producator: YATO
Ghete de lucru imblanite TEZU S1P:Clasa de protecție S1PProfil talpa anti alunecare SRCVârf realizat din compozit rezistent la impact cu o energie de 200 J si la indoire până la 15 kNInsertie anti-puncție din oțel care protejează piciorul împotriva contactului cu e..
128,00 RON
Galosi Imblaniti pentru Dama, EVA M-22, Marimea 38
Stoc Epuizat
Producator: MIROMOTO
Galosi damă de iarnă din material EVA cu blană artificială pe suprafața interioară. Oferă protecția ideală împotriva vântului rece și umezelii. SPECIFICATII TEHNICE Culoare Negru Material exterior: EVA, interior: blană artificială Tara de origine Ucraina..
30,00 RON
Producator: MIROMOTO
Galosi damă de iarnă din material EVA cu blană artificială pe suprafața interioară. Oferă protecția ideală împotriva vântului rece și umezelii. SPECIFICATII TEHNICE Culoare Negru Material exterior: EVA, interior: blană artificială Tara de origine Ucraina..
30,00 RON
Producator: YATO
Caracteristici tehnice:Pantofi de lucru PIURAPartea exterioara din pielePantofi cu taietura joasa, pana la gleznaTalpa din poliuretan, rezistenta la ulei, anti-electrostatica, anti-alunecareAbsorbtie a socurilor sub tocBombeu din otel inoxidabil rezistent la impact cu o energie de 200 J si strivire ..
118,00 RON
Producator: YATO
Pantofi de lucru PARENA S1P:Clasa de protecție S1PProfil talpa anti alunecare SRCVârf realizat din compozit rezistent la impact cu o energie de 200 J si la indoire până la 15 kNInsertie anti-puncție din oțel care protejează piciorul împotriva contactului cu element..
155,00 RON
Producator: ENERGO
Recomandati toate tipurile de soluri dure , utilizare la interior sau exteriorMai putina oboseala la sfarsitul zilei si un mers mai confortabil datorita sustinerii suplimentare pentru arcada piciorului.Protectie sporita si durabilitate datorita protectiei sporite in partea din fata.Mai multa lejerit..
93,00 RON
Producator: YATO
Pantofii de lucrudin seria PUEBLE S3 sunt un model cu vârf din oțel rezistent la impact, o inserție anti-puncție și o parte special concepută a tălpii, care se suprapune peste vârful pantofului, pentru a preveni deteriorarea acestei piese. Datorită structurii sale compacte, pantoful reduce semn..
118,00 RON
Producator: YATO
Categoria de protectie S1Rezistenta la derapaj tip SRCPuntea compusa rezistenta la impact cu o energie de 200 J si zdrobire pana la 15 kNAbsorbtia socului calcaiului fara piese metalicePartea superioara este confectionata din piele de capra, gri, cu orificii care asigura o buna ventilatie a pantoful..
128,00 RON
Afişare 1 - 20 din 20 (1 pagini)