Meniu
Cosul tau

Mori desfacat porumb

Batoze pentru porumb

Maximizează eficiența recoltării porumbului cu batozele noastre de calitate superioară. Fie că alegi branduri precum Micul Fermier, Ural sau Elefant, te asigurăm că vei obține rezultate optime.

Producator: ELEFANT
Descriere In gospodaria unei familii ce detine pasari si animale, n-ar trebui sa lipseasca o unealta de prelucrat hrana, cum ar fi o batoza electrica de porumb, cum este Elefant BE-2000.  Fie ea de orice fel, manuala, electrica, cu doua cai de alimentare, sau simpla. Daca esti detinator de pasa..
377,00 RON
Producator: ROTOR
DescriereBR-3000: Batoza Porumb Rotor pentru Performanță MaximăBatoza porumb BR-3000 este un echipament revoluționar destinat fermierilor și agricultorilor care caută o soluție eficientă și fiabilă pentru procesul de maruntire a porumbului. Cu o putere impresionantă de 1800 de wați și o tensiune ele..
390,00 RON
Producator: CAMPION
Batoza porumb Campion CMP4500 cu tambur de curatare dublu este o unealta de mare ajutor in gospodaria rurala pentru simplul si unicul motiv - curata stiuletii de porumb repede si mult. Daca acum 10-20 de ani eram nevoiti sa curatam grauntele folosind mainile goale,astazi, cu ajutorul unei astfe..
480,00 RON
DESCRIERE Moara electrica pentru desfacat porumb de la Gospodarul Profesionist are o putere de 2.2 kW, capacitatea de lucru este de 400 kg/h. Moara tip batoza se utilizeaza in special la curatarea de boabe a stiuletilor de porumb. Pentru un radament mare al batozei stiuletii trebuie cat mai uscati. ..
403,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Moara desfacat porumb electrica 50-90, dubla, 2.2KW, Micul Fermier GF-0295 se utilizeaza in special la curatarea de boabe a stiuletilor de porumb. Puteti obtine boabe de porumb pentru a hrani animalele, sau pentru a obtine malai. Mica si compacta, masina electrica de curatat stiuleti ocupa un s..
425,00 RON
Batoza pentru porumb, Bocika, 1500 W, 600 Kg/h Batoza pentru porumb, Bocika, 1500 W, 600 Kg/h
Livrare gratuita
Producator: ELEFANT
Batoza Porumba Bocika este o adevarata inovatie in curatirea stiuletilor de porumb si separarea lor de boabe.Timpul irosit cu curatirea stiuletilor unul cate unul in batozele clasice cu tub cilindric nu mai este o problema de aici in colo.Acest nou model de batoza rapida, foloseste un sistem pe atat..
1.495,00 RON
Producator: CAMPINA
Descriere:O moara multifunctionala moderna nu trebuie sa lipseasca din gospodaria dumneavoastraPregatiti cu usurinta hrana pentru animalele dumneavoastra cu aceasta moara cu ciocanele pentru uz gospodaresc.Moara tip batoza se utilizeaza in special la curatarea de boabe a stiuletilor de porumb. Pentr..
337,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Batoza de porumb 5TY-60 1500kg/h electrica FARA MOTOR, Micul Fermier GF-1140 este un produs robust, eficient si usor de utilizat pentru curatarea boabelor de porumb de pe stiuleti.  Pentru o functionare eficienta si fara pierderi de porumb, se recomanda ca stiuletii sa fie in prealabil foarte b..
540,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Batoza de porumb CT2000, 1500-2000kg/h, fara motor, Micul Fermier GF-1140-S01-G2 este utilizata pentru a indeparta boabele de porumb de pe stiuleti depasunati.  Pentru o functionare eficienta si fara pierderi de porumb, se recomanda ca stiuletii sa fie in prealabil foarte bine uscati la soare c..
540,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Moara desfacat porumb electrica, 40-90, 1.5KW, Micul Fermier GF-0293 se utilizeaza in special la curatarea de boabe a stiuletilor de porumb. Puteti obtine boabe de porumb pentru a hrani animalele, sau pentru a obtine malai. Mica si compacta, masina electrica de curatat stiuleti ocupa un spatiu restr..
400,00 RON
Producator: URAL
Specificatii Tehnice:O moara multifunctionala moderna nu trebuie sa lipseasca din gospodaria dumneavoastra. Pregatiti cu usurinta hrana pentru animalele dumneavoastra cu aceasta moara cu ciocanele pentru uz gospodaresc.Moara tip batoza se utilizeaza in special la curatarea de boabe a stiuletilor de ..
318,00 RON
Producator: PROCRAFT
DescriereBatoza porumb Elefant BE-3000, 1.8 kW, 2880rpm, transmisie cureaIn curtea gospodarului cu pasari si animale nu trebuie sa lipseasca o batoza electrica. Fie ea de orice fel. Daca esti detinator de pasari iti recomandam acest mecanizm agricol de curatare a stiuletilor de porumb chiar in curte..
364,00 RON
Producator: MIROMOTO
Moara manuala, din fonta, pentru curatat boabele de pe stiuletii de porumbManualaMaterial fontaCuratare bobele de porumb de pe stiuletiCaracteristici tehnice:Dimensiuni trecere: 40x40mmCapacitate de maruntire: 300 kg/h ( max )Tip prindere: Pentru bancDomeniu de utilizare: Curatator boabe d..
105,00 RON
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)