Meniu
Cosul tau

Foarfeca electrica de taiat tabla

Foarfeci electrice pentru tăiat tablă

Transformă tablă în opere de artă cu foarfecile noastre electrice pentru tăiat tablă. Echipate pentru tăieri fine și precise, aceste unelte sunt esențiale pentru orice atelier specializat în prelucrarea metalului.

Producator: MIROMOTO
Gata cu foarfecele, pendularul sau flexul. Siguranța, precizia și eficiența sunt tot ceea ce contează pentru o muncă profesionistă!  Tăind până la 2 m de tablă pe minut cu 3000 rot/min, tăiatul devine o ”joacă” pur și simplu.   Prinderea este hexagonală și se poate conecta la orice ma..
52,00 RON
Producator: YATO
Foarfecă pentru tăierea tablei pentru acoperiș și a aliajelor metalice inoxidabile.Designul foarfecei permite tăierea tablei trapezoidale și tăierea liniilor drepte și cercurilor, chiar în locuri greu accesibile, cum ar fi centrele de distribuție în sistemele de aer condiționat și ventilație sau tab..
570,00 RON
Producator: EVOTOOLS
Foarfeca electrica pentru decuparea si taierea placilor metalice drepte sau ondulatePutere motor 500 WCaneluri de verificare a grosimii materialuluiGrosime maxima taiere material: 1.2mm otel inox / 1.6 mm oteluri moi / 2.5 mm aluminiuCutit reglabil pentru o manevrare usoara in orice conditii de lucr..
388,00 RON
Producator: STERN
Putere motor: 500 WPentru taierea tablei ondulate si decuparea placilor metaliceAcces direct la carbuniSpecificatii tehnice:Tensiune/Frecventa: 230 V ~ 50 HzPutere motor: 500 WTuratie de mers in gol: 2000 rot/minAdancime maxima de taiere aluminiu: 2.5 mmAdancime maxima de taiere otel moale: 1.6 mmAd..
545,00 RON
Producator: PROCRAFT
Descriere:Foarfeca electrica PROCRAFT SM 1.6-1000 este o unealta de inalta calitate, fiabila si sigura, capabila sa-si desfasoare activitatea pe o perioada suficient de lunga, fara riscul supraincarcarii si supraincalzirii. Este echipata cu un motor de 1000W suficient cat sa produca pana la 2000 de ..
525,00 RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)