Meniu
Cosul tau

HARCOV

Producator: HARCOV
Descoperă puterea și performanța moarei electrice cu cuvă mare Harcov, un echipament indispensabil în procesul de prelucrare a cerealelor. Cu o capacitate generoasă și o eficiență remarcabilă, această moară îți oferă rezultate de înaltă calitate în măcinarea cerealelor, transformându-le în făin..
315,00 RON
Producator: HARCOV
Pompa apa murdara din inox Harcov-750-50F cu plutitor este un produs destinat pomparii si transportului apei curate (impuritati 0,1% sub 0,2mm) sau murdare (impuritati 2% sub 30mm) la o temperatura 0°C÷40°C si aciditate de PH 4÷10.Aceasta pompa submersibila poate fi folosita pentru ridicarea si dist..
340,00 RON
Producator: HARCOV
APLICATII: Pompă submersibilă apă murdară WQCD10-10-0.75F cu tocator și flotor este potrivită pentru drenarea apelor murdare uzate din fose septice, haznale, canalizare etc. Această pompă de apă murdară cu tocator este recomandată atat în uz casnic cât și profesional. Atenție: nu folo..
320,00 RON
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies