Meniu
Cosul tau

Ulei si lubrifianti

Ulei și Lubrifianți ATV

Menținerea performanței motorului ATV-ului tău este esențială pentru aventurile tale off-road. Descoperă uleiuri și lubrifianți de înaltă calitate pentru a asigura o funcționare optimă.

Producator: FERODO
Lichid Frana Dot4 0.25L Ferodo.Compania engleza Ferodo UK s-a specializat exclusiv in fabricarea pieselor la sistemul de franare.Face parte din grupul Federal Mogul si produce piese de schimb in 24 de tari.DOT 4 FERODO poate fi amestecat in conditii de siguranta cu alte lichide de frana sintetic din..
12,00 RON
Producator: FERODO
Lichid Frana Dot4 0.5L Ferodo.Compania engleza Ferodo UK s-a specializat exclusiv in fabricarea pieselor la sistemul de franare.Face parte din grupul Federal Mogul si produce piese de schimb in 24 de tari.DOT 4 FERODO poate fi amestecat in conditii de siguranta cu alte lichide de frana sintetic din ..
19,00 RON
Producator: MOTUL
Solutie Curatare Moto Motul E2 Moto Wash, 1L este un detergent biodegradabil pentru curatarea rapida a motocicletei. Indeparteaza chiar si murdaria persistenta (cum ar fi insectele) rapid si usor...
62,00 RON
Producator: Oxford
Spray Curatare Frane Oxford Mint Brake Cleaner, 500ml este special conceput pentru a indeparta eficient orice acumulare de praf si murdarie de frana si pentru a lasa o suprafata decontaminata pentru functionarea perfecta a franelor dumneavoastra. De asemenea, nu contine acetona si este sigur pentru ..
37,00 RON
Producator: Silkolene
Descriere Silkolene Brake & Chain Cleaner este un degresant care ajuta la mentinerea eficientei sistemelor de franare si transmisie prin indepartarea cu brio a murdariei, prafului, vaselinelor, uleiurilor si a lichidului de frana de pe discuri sau etrieri. Formula sa reuseste sa curete cu eficac..
53,00 RON
Producator: MOTUL
Spray curatare rapida Motul E10 Shine & Go 400ml reimprospateaza vopseaua si emailul. Lasa un strat protector uscat. Are o baza siliconica potrivita pentru curatarea intregii motociclete. Este potrivit pentru bord, jante, aripi, email, vopsea. Se recomanda in mod special pentru a obtine un aspec..
48,00 RON
Producator: CRC
Spray curatat frana CRC Brakleen Pro 500 ml  Curata frane si ambreiaje,inlatura ulei,lichid de frana, unsoare si alte depuneri  Nu lasa reziduuri..
19,00 RON
Producator: MOTIP
Este recomandat pentru curatarea si degresarea eficienta a discurilor de frana, ambreiajului, pieselor de transmisie, carburatoarelor, pompelor de benzina sau a altor componente. Acesta indeparteaza praful, uleiul, grasimea, gudronul, lichidul hidraulic si murdaria dificila. Mod utilizare: Se pulver..
17,00 RON
Spray curatat frana MOTIP 750 ml 090514
In Stoc
Producator: MOTIP
Este recomandat pentru curatarea si degresarea eficienta a discurilor de frana, ambreiajului, pieselor de transmisie, carburatoarelor, pompelor de benzina sau a altor componente. Acesta indeparteaza praful, uleiul, grasimea, gudronul, lichidul hidraulic si murdaria dificila. Mod utilizare:..
25,00 RON
Producator: MOTIP
Spray Silicon Motip Silicone Spray, 500ml protejeaza si lubrifiaza piesele din cauciuc impotriva inghetului, uscarii si pieselor din plastic impotriva scartaiturii si scartaituri. Sprayul cu silicon este hidrofug, pH neutru si rezistent la intemperii si la acizi si baze slabe. Spray de silicon are o..
32,00 RON
Producator: MOTUL
Recomandat în special pentru cutiile de viteze zgomotoase sau/și cu sarcina mare. Toate transmisiile mecanice, cutiile de viteze sincronizate sau nesincronizate, cutie de viteze/diferențial, cutii de transfer și diferențialele hipoide fără sistem de alunecare limitată care funcționează sub șocuri, s..
90,00 RON
Producator: MOTUL
Lichid Hidraulic pentru orice tip de furca.  Utilizare atat On cat si Off road  Tehnologie de fabricatie: Tehnosinteza  Vascozitate: 10W..
74,00 RON
Ulei motor pentru ATV - UTV MOTUL Expert 10W40, 4 Litri Ulei motor pentru ATV - UTV MOTUL Expert 10W40, 4 Litri
Stoc Epuizat
Producator: MOTUL
Lubrifiant multigrad de inalta calitate pe baza de ulei mineral, pentru transimisii manuale, cutii de transfer, angrenaje hipoidale si osii spate.  Standarde: API GL4+5  Aprobari OEM: MIL-L-2105D..
46,00 RON
Producator: MOTUL
Ulei destinat scuterelor cu motoare in 4T, cu injectie sau carburatie. API Standarde: API SLJASO Standarde: JASO MA M033MOT105...
62,00 RON
Producator: TOTAL
Vaselina Total Lica 2 de 1 kg este un lubrifiant multifunctional pe care il poti folosi in conditiile de lucru cu un temperaturi foarte ridicare.Produsul functioneaza intr-un interval mare de temperatura: -30°C la + 110°C. O poti utiliza pentru lubrifierea rulmentilor, mecanismelor si dispozitivelor..
45,00 RON
Afişare 1 - 23 din 23 (1 pagini)