Meniu
Cosul tau

Uleiuri, lubrifianti si vaselina

Ulei, Lubrifianți și Vasilină

Asigură protecția esențială a drujbei tale cu uleiuri, lubrifianți și vasilină de înaltă calitate. La Miromoto, găsești produse pentru lubrifiere și întreținere pentru a prelungi durata de viață a drujbei tale.

Producator: MOTIP
Este recomandat pentru curatarea si degresarea eficienta a discurilor de frana, ambreiajului, pieselor de transmisie, carburatoarelor, pompelor de benzina sau a altor componente. Acesta indeparteaza praful, uleiul, grasimea, gudronul, lichidul hidraulic si murdaria dificila. Mod utilizare: Se pulver..
17,00 RON
Spray curatat frana MOTIP 750 ml 090514
In Stoc
Producator: MOTIP
Este recomandat pentru curatarea si degresarea eficienta a discurilor de frana, ambreiajului, pieselor de transmisie, carburatoarelor, pompelor de benzina sau a altor componente. Acesta indeparteaza praful, uleiul, grasimea, gudronul, lichidul hidraulic si murdaria dificila. Mod utilizare:..
25,00 RON
Producator: MOTIP
Spray Silicon Motip Silicone Spray, 500ml protejeaza si lubrifiaza piesele din cauciuc impotriva inghetului, uscarii si pieselor din plastic impotriva scartaiturii si scartaituri. Sprayul cu silicon este hidrofug, pH neutru si rezistent la intemperii si la acizi si baze slabe. Spray de silicon are o..
32,00 RON
Producator: BERVAS
Ulei 4 timpi , 10W 30 , motoare benzina , ProfiTools , 600 ml Compatibil cu motoare pe benzina in 4 timpi..
13,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Descriere:Ulei multigrad mineral de inalta calitate, destinat motoarelor in 2 timpi, cu bune proprietati detergente, antioxidante si antiuzura, garantand performante excelente ale motorului in orice conditii de functionare. Este obtinut din uleiuri de baza de inalta calitate si un pachet de aditivi ..
12,00 RON
Producator: BERVAS
Uleiul amestec Poland Max Protect este conceput special pentru a satisface nevoile motoarelor cu 2 timpi, cum ar fi cele folosite în drujbe, motocoase și alte echipamente similare. Fiind semi-sintetic, acest ulei oferă o protecție excelentă împotriva uzurii și reduce emisiile toxice generate de moto..
14,00 RON
Producator: TOTAL
Vaselina Total Lica 2 de 1 kg este un lubrifiant multifunctional pe care il poti folosi in conditiile de lucru cu un temperaturi foarte ridicare.Produsul functioneaza intr-un interval mare de temperatura: -30°C la + 110°C. O poti utiliza pentru lubrifierea rulmentilor, mecanismelor si dispozitivelor..
45,00 RON
Vaselina litiu-calciu Total LiCa 2 - 400 gr
Hot
Producator: TOTAL
Total LiCa 2 este o unsoare multifuncţională pe bază de săpun de litiu-calciu recomandată pentru lubrifierea rulmenţilor şi a unor dispozitive şi mecanisme, în intervalul de temperatură: -30…110°C.În timpul aplicării trebuie evitată contaminarea unsorii cu praf sau alte impurităţi. Pentru aplicarea ..
15,00 RON
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)