Meniu
Cosul tau

Cantare

Cântare Comerciale de Precizie pentru Diverse Aplicații

La MiroMoto, vă punem la dispoziție o selecție completă de cântare comerciale, inclusiv modele de tip platformă și electronice. Indiferent dacă gestionați o afacere mică sau una mare, precizia și eficiența sunt esențiale. Investiți în echipamente de calitate și eficientizați procesele comerciale!

Producator: MIROMOTO
Cantarul de buzunar digital ce poate fi folosit pentru a cantari orice bijuterie sau obiecte ce cantaresc minim 0,1g sau maxim 200gr. Avand o precizie asa de mare cantarul digital va va ajuta sa nu mai fiti pacalit . Poate fi folosit pentru bijuterii, monezile de argint etc Cantarul are afisajul lum..
25,00 RON
Producator: MIROMOTO
Modalitate de lucru cantarul electronic 300kg, WI-FI•Nu spalati produsul direct cu apa, mai ales partile interioare.•Nu lasati produsul in locuri cu umiditate foarte mare si la temperaturi excesiv de mari.•Nu cantariti produse cu greutate mai mare decat este specificat pe cutie.•Daca produsul nu est..
339,00 RON
Producator: MIROMOTO
Descriere produs Cantarul cu platforma electronic fara fir este un instrument de cantarit modern, ce permite masurarea precisa a greutatii si o calculare automata a pretului pentru cantitatea cantarita.Cantarul cu platforma electronic 350 Kg fara fir beneficiaza de o tehnologie de ultima generatie, ..
365,00 RON
Producator: ROTOR
YZ-218 este un cantar electric comercial ROTOR versatil și eficient, proiectat pentru a satisface nevoile de cântărire din diverse medii comerciale. Cu o capacitate de greutate suportată de până la 40 kg, acest cantar este ideal pentru utilizare în magazine, piețe, depozite și alte locații în care e..
99,00 RON
Producator: BLADE
Greutate maxima suportata: 500 kgAcuratete cantarire: 100gTensiune: 220-240vAcumulator 4VInclude incarcatorAfisaj LEDAfisaj fara fir WI-FIDimensiune platan: 500x600mmPlatforma din metalGreutate neta: 15kgGreutate bruta: 16 kg..
490,00 RON
Cantar profesional cu platforma 350 kg, brat rabatabil, GF-0034
Stoc Epuizat
Producator: MICUL FERMIER
DescriereCantar 350 kg cu platforma si brat pliabil potrivit pentru cantarirea marfurilor grele de maxim 350 kg.Cantarul electronic cu platforma are afisaj LCD si functioneaza pe baza unui acumulator sau direct conectat la priza.Caracteristici:- Platforma 40x50 cm- Greutate maxima 350 kg- Platan din..
227,00 RON
Producator: MIROMOTO
Mini cantar de bijuterii profesional, functie Tara, Ecran LCD iluminat, 6 unitati de masura JY-28Cantar digital profesional mini cu 2 zecimalePrecizie 0,01 grame, se poate cantari maxim 200 grame.Cantarul electronic are dimensiuni reduse usor de transportat in buzunar, borseta sau geanta fara sa ocu..
30,00 RON
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)