Meniu
Cosul tau

Aparate multifunctionale

Unelte electrice multifuncționale

Optimizează-ți spațiul de lucru cu uneltele noastre electrice multifuncționale. Combinând funcții precum răzuirea, tăierea, șlefuitul și șmirgheluirea, acestea sunt esențiale pentru orice atelier, oferind versatilitate și eficiență într-un singur dispozitiv.

Producator: EVOTOOLS
Lama Razuit Unealta Multifunctionala MT 300 EvoTools este realizata din otel-carbon de inalta calitate, tratat termicAceasta se foloseste pentru lemn, avand partea activa de razuit dreapta...
6,00 RON
Producator: YATO
Set Lame Bimetal 28.5MMAcest accesoriu pentru sculele multifunctionale oscilante este proiectat pentru a realiza taieturi profunde de materiale dure, cum ar fi metal sau lemn dur. Setul contine 3 lame. Uneltele oscilante multifunctionale si accesoriile din seria Yato Quick Release permit o schimbare..
38,00 RON
Producator: YATO
Set Lame HES 34MM pentru YT-82220Acest accesoriu pentru sculele multifunctionale oscilante este proiectat pentru a realiza taieturi profunde de materiale dure, cum ar fi metal sau lemn durSetul contine 3 lame.Uneltele oscilante multifunctionale si accesoriile din seria Yato Quick Release permit o sc..
25,00 RON
Producator: TOTAL
Tensiune: 20VViteză fără sarcină: 5000-20000 r/min1 buc razuitor flexibil1 buc lama de taiere1 buc lama dreapta pt taiere1 buc cheie hexagonala1 buc baza pentru slefuire3 buc smirghelNU include acumulator si incarcatorCARACTERISTICI GENERALETip produsUnealta multifunctionalaTip miscareCircularaTip l..
200,00 RON
Unealta multifunctionala sthor 20v, fara acumulator 78151 Unealta multifunctionala sthor 20v, fara acumulator 78151
-19 %
Producator: STHOR
O unealtă versatilă care permite tăierea precisă a lemnului și a metalului, tăierea în adâncime, răzuirea, precum și șlefuirea suprafeței într-un mod simplu și sigur. Accesoriile pot fi înlocuite fără unelte suplimentare, datorită blocării de siguranță. Se poate folosi popularul tip de pân..
190,00 RON 153,00 RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)