Meniu
Cosul tau

Dispozitiv de ridicat placi gips-carton

Dispozitive de ridicat plăci din gips carton

Manipularea și instalarea plăcilor de gips carton devin simple cu dispozitivele noastre specializate. Concepute pentru a reduce efortul și a asigura siguranța, acestea sunt esențiale pentru orice constructor.

Producator: YATO
Cric mecanic Yato YT-17262 Hi-lift Jack, 3 tone, dimensiuni ridicare 155-1350 mmCaracteristici tehnice:Cric mecanic pentru ridicarea vehiculelor cu sasiu cu suspensie ridicata, inclusiv masini de teren, precum si utilaje si echipamente agricole. Poate fi folosit ca extras sau distribuitor.Capacitate..
519,00 RON
Dispozitiv pentru Ridicat placi Breckner DRP 457-68, Inaltime maxima de Lucru 457 cm, Greutate Maxima Ridicare 68 kg, GreutateProprie 39 kg
Livrare gratuita Stoc Epuizat
Producator: BRECKNER
Specificatii Tehnice:BRECKNER GERMANY este un brand german-roman ce ofera o gama variata de produse cu un raport pret calitate foarte avantajos. Dintre acestea face parte si dispozitivul de ridicat placi BRECKNER DRP 457-68.Datorita design-ului robust si simplist, acesta usureaza mult procesul de po..
970,00 RON
Producator: YATO
Caracteristici produsMâner profesional pentru transportul gips-cartonului din oțel, acoperit cu plastic. Un design bine gândit și dovedit determină prinderea automată și puternică a mânerului pe placa transportată. Suporturile de prindere sunt concepute pentru transportul plăcilor de către două pers..
61,00 RON
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)