Meniu
Cosul tau

Termeni si conditii

POLITICA DE RETUR

In situatia in care, dupa receptia produselor, nu sunteti convins ca ati facut alegerea potrivita, in conformitate cu legea privind returnarea produselor, puteti recurge la returnarea acestora.


Legea aplicabila

Conform art. 9 din O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, Consumatorul are dreptul de a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, în termen de 14 zile calendaristice, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără penalităţi.

Dreptul de a se retrage in 14 zile calendaristice este valabil pentru contractele la distanta sau inafara spatiilor comerciale si poate fi exercitat de clientii care au achizitionat produse online de pe site-ul www.miromoto.ro.
Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de transport a produselor care se va realiza prin acelasi serviciu de curierat prin care au fost primite.
Dreptul de retragere nu se aplica in cazul clientilor sau colaboratorilor persoanelor juridice.


Politica rambursarii platilor

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, prin transfer bancar in contul dumneavoastra.
Pentru produsele cumparate care indeplinesc conditiile de retur, in functie de optiunea dvs., puteti alege un alt produs sau rambursarea sumei platite pentru respectivul produs. In cazul inlocuirii produsului cu un altul de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.
Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.
Pentru produsele platite cu cardul,suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare,in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.


Conditii pentru validarea returului

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, in ambalajul original al producatorului fara modificari fizice.
Nu se primesc la retur produsele daca au fost desigilate din ambalajul original.
Produsul va fi returnat impreuna cu factura de achizitie in original si documentele insotitoare. Nu se accepta la retur produse care se dovedesc a fi achizitionate din alta parte decat din magazinul virtual www.miromoto.ro
Ne rezervam dreptul de a refuza returul produsului daca acest tip de produs a mai fost returnat de acelasi client.
Plata transportului va fi suportata de catre client daca produsul a fost timis in service mai mult de o data!

Produsele care fac obiectul partilor electrice a/sau piese atv/scuter/moped/motor pentru a beneficia de garantie trebuie sa fie insotite de certificat montare in service autorizat!

Pentru alte informatii legate de returul produselor va punem la dispozitie adresa de e-mail [email protected] 


Pentru inregistrarea unui retur trebuie sa ne anuntati telefonic sau in scris la adresa de email mai sus mentionata.


Pentru a inregistra o cerere de retur va rugam sa completati acest formular https://retur.fancourier.ro/generare-retur-curier/1203587 sau https://return.sameday.ro/miromoto