Meniu
Cosul tau

Uleiuri, lubrifianti si vaselina

Uleiuri, Lubrifianți și Vaselină

Pentru a asigura funcționarea optimă a rulmentilor și lagarelor, este esențial să utilizezi uleiuri, lubrifianti și vaselina potrivită. Găsești aici produse de lubrifiere de calitate, care contribuie la prelungirea duratei de viață și la reducerea frecării în echipamentele tale.

Producator: MOTIP
Este recomandat pentru curatarea si degresarea eficienta a discurilor de frana, ambreiajului, pieselor de transmisie, carburatoarelor, pompelor de benzina sau a altor componente. Acesta indeparteaza praful, uleiul, grasimea, gudronul, lichidul hidraulic si murdaria dificila. Mod utilizare: Se pulver..
17,00 RON
Spray curatat frana MOTIP 750 ml 090514
2-3 Zile
Producator: MOTIP
    Este recomandat pentru curatarea si degresarea eficienta a discurilor de frana, ambreiajului, pieselor de transmisie, carburatoarelor, pompelor de benzina sau a altor componente. Acesta indeparteaza praful, uleiul, grasimea, gudronul, lichidul hidraulic si murdaria dific..
25,00 RON
Spray Silicon MOTIP Silicone Spray, 500ml
2-3 Zile
Producator: MOTIP
Spray Silicon Motip Silicone Spray, 500ml protejeaza si lubrifiaza piesele din cauciuc impotriva inghetului, uscarii si pieselor din plastic impotriva scartaiturii si scartaituri. Sprayul cu silicon este hidrofug, pH neutru si rezistent la intemperii si la acizi si baze slabe. Spray de silicon are o..
32,00 RON
Producator: TOTAL
Vaselina Total Lica 2 de 1 kg este un lubrifiant multifunctional pe care il poti folosi in conditiile de lucru cu un temperaturi foarte ridicare.Produsul functioneaza intr-un interval mare de temperatura: -30°C la + 110°C. O poti utiliza pentru lubrifierea rulmentilor, mecanismelor si dispozitivelor..
35,00 RON
Vaselina litiu-calciu Total LiCa 2 - 400 gr
Hot
Producator: TOTAL
Total LiCa 2 este o unsoare multifuncţională pe bază de săpun de litiu-calciu recomandată pentru lubrifierea rulmenţilor şi a unor dispozitive şi mecanisme, în intervalul de temperatură: -30…110°C.În timpul aplicării trebuie evitată contaminarea unsorii cu praf sau alte impurităţi. Pentru aplicarea ..
15,00 RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)