Meniu
Cosul tau

MICUL FERMIER

Producator: MICUL FERMIER
Accesoriu motocositoare pentru taiat crengi la inaltime GF-1296 Micul Fermier, 2891, 9 pini, grosime tija 28mm. Dispozitiv tip drujba pentru motocoasa (pentru taiere crengi). Pentru persoanele care doresc sa taie crengile copacilor inalti le oferim un dispozitiv tip drujba ce se poate atasa la ..
140,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Adaptor Micul Fermier pentru suc rosii, bulion.Este un accesoriu pentru masina de tocat carne ..
20,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Adaptor Motocoasa pentru elice barca.Angrenajul se adapteaza pe corpul motocoasei, folosind astfel motorul de motocoasa ca motor termic de barca.Adaptarea se face prin inlaturarea tijei de taiere din cele 4 suruburi si adaptarea acestui dispozitiv de elice. Cu ajutorul manetei se poate regla turatia..
382,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Pachetul contine:1. Aparat de legat vita de vie TAPETOOL2. Arc + lama de rezervaAcest dispozitiv de palisat are rolul de a lega cu banda din poli-propilena culturi precum vita de vie, tomate, castraveti, vinete, dovleci, ardei gras, capsuni, pepeni galbeni si alte culturi urcatoare.Capsatorul este f..
66,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Acest cleste cu foarfeca 3 in 1 este usor de utilizat, fiind foarte util in taierea frunzelor si a ramurilor pentru a efectua cu succes procesul de altoire. Clestele de altoit profesional 896 dispune de trei lame U, V si Omega ce ofera o altoire perfecta cu un procent de pri..
50,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Aragaz si incalzitor Micul Fermier GF-0630 compact si usor cu arzator din ceramica, cu corp rotativ si butelie cu valva tip spray (CP250) pentru portabilitate, care este foarte usor de utilizat. Aragazul portabil si incalzitor 2in1 Micul Fermier GF-0630 este ideal pentru camping, voiaj, pescuit si c..
190,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Putere de 3000 WDimensiune 40x40cmUtilizare: CampingNumar arzatoare: 1Greutate: 3.5 KgArzator din fontaRobinet si racord din alam Material: tabla vopsita in camp electrostatic..
70,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Pirostrie Fonta 3 Robineti  este confectionata din fonta, ceea ce ii ofera un grad sporit de rezistenta la uzura.    Pirostria este si o alternativa ideala a focului pe lemne din curte, atunci cand preparati mancare sau distilati fructe in curte, fiind mult mai economica, comfortabila..
137,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Se foloseste in procesul de altoire.CARACTERISTICI:Culoare: transparentaTip folie: strechBiodegradabila: NULatime banda: 3cmGreutate: 75g..
8,00 RON
Banda pentru aparat de legat vita de vie, plante, solar, palisat, culoare rosie Banda pentru aparat de legat vita de vie, plante, solar, palisat, culoare rosie
Hot
Producator: MICUL FERMIER
Descriere20 de role per. setCARACTERISTICI:Culoare: ROSIEGrosime: 100 microniLatime: 11 mmLungime: 23 m/per rolaBanda de culoare rosie este recomandata pentru sustinerea legumelor, vita de vie tanara, etc. O rola are lungimea de 23 ml, iar banda are o grosime de 100 microni, acesta putand sustine mi..
1,50 RON
Producator: MICUL FERMIER
Moara desfacat porumb electrica 50-90, dubla, 2.2KW, Micul Fermier GF-0295 se utilizeaza in special la curatarea de boabe a stiuletilor de porumb. Puteti obtine boabe de porumb pentru a hrani animalele, sau pentru a obtine malai. Mica si compacta, masina electrica de curatat stiuleti ocupa un s..
510,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Batoza de porumb 5TY-60 1500kg/h electrica FARA MOTOR, Micul Fermier GF-1140 este un produs robust, eficient si usor de utilizat pentru curatarea boabelor de porumb de pe stiuleti.  Pentru o functionare eficienta si fara pierderi de porumb, se recomanda ca stiuletii sa fie in prealabil foarte b..
540,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Batoza de porumb CT2000, 1500-2000kg/h, fara motor, Micul Fermier GF-1140-S01-G2 este utilizata pentru a indeparta boabele de porumb de pe stiuleti depasunati.  Pentru o functionare eficienta si fara pierderi de porumb, se recomanda ca stiuletii sa fie in prealabil foarte bine uscati la soare c..
540,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Moara desfacat porumb electrica, 40-90, 1.5KW, Micul Fermier GF-0293 se utilizeaza in special la curatarea de boabe a stiuletilor de porumb. Puteti obtine boabe de porumb pentru a hrani animalele, sau pentru a obtine malai. Mica si compacta, masina electrica de curatat stiuleti ocupa un spatiu restr..
400,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Realizat din otel cu rezistenta mare, burghiu spiralat pentru gradina, 6x22cm, Micul Fermier GF-2176, atunci cand este montat la bormasina/rotopercutor, poate gauri majoritatea solurilor, inclusiv argila solida, sol cu pietris, nisip si sol cu sisturi. Materialul din otel de calitate asigura durabil..
25,00 RON
Burghiu pamant manual si pentru motoburghiu, diametru 100mm, lungime 800mm Burghiu pamant manual si pentru motoburghiu, diametru 100mm, lungime 800mm
Stoc Epuizat
Producator: MICUL FERMIER
Descriere produsBurghiu (foreza) manual pentru sapat gauri in pamant - 100 mm  Se poate folosi pentru plantat pomi in gospodarii, fixat stalpi, aerat solul, etc.  Avantaje produs:  confectionat dintr-un material rezistent ;greutate redusa; marginile sunt ascutite pentru a in..
90,00 RON
Burghiu pamant manual si pentru motoburghiu, diametru 120mm, lungime 800mm Burghiu pamant manual si pentru motoburghiu, diametru 120mm, lungime 800mm
Stoc Epuizat
Producator: MICUL FERMIER
Descriere produsBurghiu (foreza) manual pentru sapat gauri in pamant - 120 mm  Se poate folosi pentru plantat pomi in gospodarii, fixat stalpi, aerat solul, etc.  Avantaje produs:  confectionat dintr-un material rezistent ;greutate redusa; marginile sunt ascutite pentru a in..
97,00 RON
Burghiu pamant manual si pentru motoburghiu, diametru 150mm, lungime 800mm Burghiu pamant manual si pentru motoburghiu, diametru 150mm, lungime 800mm
Stoc Epuizat
Producator: MICUL FERMIER
Descriere produsBurghiu (foreza) manual pentru sapat gauri in pamant - 150 mm  Se poate folosi pentru plantat pomi in gospodarii, fixat stalpi, aerat solul, etc.  Avantaje produs:  confectionat dintr-un material rezistent ;greutate redusa; marginile sunt ascutite pentru a in..
105,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Descriere produsBurghiu (foreza) manual pentru sapat gauri in pamant - 200 mm  Se poate folosi pentru plantat pomi in gospodarii, fixat stalpi, aerat solul, etc.  Avantaje produs:  confectionat dintr-un material rezistent ;greutate redusa; marginile sunt ascutite pentru a in..
120,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Descriere produsBurghiu (foreza) manual pentru sapat gauri in pamant - 250 mm  Se poate folosi pentru plantat pomi in gospodarii, fixat stalpi, aerat solul, etc.  Avantaje produs:  confectionat dintr-un material rezistent ;greutate redusa; marginile sunt ascutite pentru a in..
169,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Descriere produs Burghiu (foreza) manual pentru sapat gauri in pamant - 300 mm  Se poate folosi pentru plantat pomi in gospodarii, fixat stalpi, aerat solul, etc.  Avantaje produs:  confectionat dintr-un material rezistent ; greutate redusa; marginile sunt ascutite pentru a intra mai ..
162,00 RON
Burghiu pamant manual si pentru motoburghiu, diametru 350mm, lungime 800mm Burghiu pamant manual si pentru motoburghiu, diametru 350mm, lungime 800mm
Stoc Epuizat
Producator: MICUL FERMIER
Descriere produsBurghiu (foreza) manual pentru sapat gauri in pamant - 350 mm  Se poate folosi pentru plantat pomi in gospodarii, fixat stalpi, aerat solul, etc.  Avantaje produs:  confectionat dintr-un material rezistent ;greutate redusa; marginile sunt ascutite pentru a in..
195,00 RON
Burghiu pamant manual si pentru motoburghiu, diametru 80mm, lungime 800mm Burghiu pamant manual si pentru motoburghiu, diametru 80mm, lungime 800mm
Stoc Epuizat
Producator: MICUL FERMIER
Descriere produsBurghiu (foreza) manual pentru sapat gauri in pamant - 80 mm  Se poate folosi pentru plantat pomi in gospodarii, fixat stalpi, aerat solul, etc.  Avantaje produs:  confectionat dintr-un material rezistent ;greutate redusa; marginile sunt ascutite pentru a int..
90,00 RON
Burghiu pamant pentru motoburghiu, diametru 100mm, lungime 800mm, universal
Stoc Epuizat
Producator: MICUL FERMIER
Descriere produs Burghiul 100 mm este un dispozitiv excelent pentru economisirea timpului de executare a gaurilor de plantare a pomilor sau stalpilor de gard.       Avantaje tehnice burghiu pentru foreza 100 mm:  Diametrul si lungimea iti permite sa fac gauri mari ..
65,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Descriere produs Burghiul 150 mm este un dispozitiv excelent pentru economisirea timpului de executare a gaurilor de plantare a pomilor sau stalpilor de gard.       Avantaje tehnice burghiu pentru foreza 150 mm:  Diametrul si lungimea iti permite sa fac gauri mari Greutate este r..
85,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Descriere produs Burghiul 200 mm este un dispozitiv excelent pentru economisirea timpului de executare a gaurilor de plantare a pomilor sau stalpilor de gard.       Avantaje tehnice burghiu pentru foreza 200 mm:  Diametrul si lungimea iti permite sa fac gauri mari ..
95,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Descriere produs Burghiul 150 mm este un dispozitiv excelent pentru economisirea timpului de executare a gaurilor de plantare a pomilor sau stalpilor de gard.       Avantaje tehnice burghiu pentru foreza 250 mm:  Diametrul si lungimea iti permite sa fac gauri mari ..
115,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Descriere produs Burghiul 300 mm este un dispozitiv excelent pentru economisirea timpului de executare a gaurilor de plantare a pomilor sau stalpilor de gard.       Avantaje tehnice burghiu pentru foreza 300 mm:  Diametrul si lungimea iti permite sa fac gauri mari ..
133,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Descriere produs Burghiul 400 mm este un dispozitiv excelent pentru economisirea timpului de executare a gaurilor de plantare a pomilor sau stalpilor de gard.       Avantaje tehnice burghiu pentru foreza 400 mm:  Diametrul si lungimea iti permite sa fac gauri mari ..
245,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Butelia poate fi utilizata cu toate tipurile de aragaze portabile, incalzitoare cort,arzatoare pentru lipiri  care folosesc butelii tip spray - 227 gr  Pentru aragazuri de voiaj ( camping ), Se activeaza odata cu montarea pe aragaz, Capacitate : 227 grame gaz butan, 410ml Cod: EN 417 Presi..
10,00 RON
Cantar cu platforma si roti electronic, capacitate 600kg Cantar cu platforma si roti electronic, capacitate 600kg
Stoc Epuizat
Producator: MICUL FERMIER
DescriereConstructia cantarului este realizata din tabla de 4 mm sau 5 mm, proiectul fiind optimizat pentru a obtine o greutate cat mai redusa a structurii dar fara nici un compromis legat de rezistenta mecanica.Cantarul cu platforma de 600kg electronic este creat si recomandat pentru uz personal fi..
370,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Descriere:Cantar electronic cu calculare a pretului in functie de pretul unitar. Capacitate maxima 40 kg. Afisaj dublu: atat pentru vanzator cat si pentru client. Are acumulator incorporat. Pachetul contine si transformator pentru reincarcarea acumulatorului. Marja de eroare: 600g/2g, 3kg/1g 6kg/2g ..
135,00 RON
Afişare 1 - 36 din 293 (9 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies