Meniu
Cosul tau

Plantatoare si Semanatoare

Producator: ELEFANT
Dispozitiv pentru semanat cu ajutorul caruia semintele sunt scoase si plantate prin orificiul discului de calibrare...
12,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Descriere:Plantator manual pentru rasaduri din material inoxidabil cu tub de directionare si o supapa care automatizeaza procesul de plantat rasaduri.Rasadurile se pot planta la adancime precisa cu ajudorul dopului de limitare, iar distanta dintre plante pe rand este definita prin ajutorul markerulu..
95,00 RON
Plantator Manual, Semanatoare Rasaduri, Inox, HGT 679724
Stoc Epuizat
Producator: EVOTOOLS
Plantatorul de rasaduri Evo este confectionat din otel inoxidabil, foarte rezistent, cu o greutate redusa, astfel incat sa poata fi operat cu o singura mana. Acesta este prevazut cu un maner acoperit cu cauciuc pentru a oferi o prindere optima in timpul utilizarii si un suport pentru picior care va ..
118,00 RON
Plantator Semanatoare Cultivator Ceapa, Usturoi, Arpagic, Bulbi, 1 Rand Plantator Semanatoare Cultivator Ceapa, Usturoi, Arpagic, Bulbi, 1 Rand
Stoc Epuizat
Producator: ELEFANT
Semanatoarea de ceapa si usturoi este destinata pentru plantarea unui singur rand pe soluri pretratate si pregatiteCaracteristica principala a acestei semanatori este productivitatea inalta, constructia simpla si usurinta in utilizare Este posibila ajustarea dimensiunii de plantare a culturii, adanc..
363,00 RON
Producator: MIROMOTO
Prasitoarea dispune de urmatoarele roluri:derulatorraritacultivatorlamabrazdarUnghi de inclinare reglabil pentru roata (2 pozitii) si manere (3 pozitii).1 - Plug tarnuitor pentru tarnuirea si taierea buruienilor. unghi reglabil si reglaj pe adancime.2 - Randunica pentru spargerea crustei si tunderea..
280,00 RON
Semanatoarea poate fi folosita atat pentru semanat in linie cat si semanat in cuiburi, pentru diverse culturi, cum ar fi: castraveti, rosii, sfecla, morcovi, ceapa, ridichi, morcovi, conopida, patrunjel, pepene galben, cereale si multe altele. Pentru a utiliza aceasta semanatoare manuala nu este nec..
400,00 RON
Producator: ELEFANT
Semanatoarea manuala cu disc 12 gauri de diferite dimensiuni poate fi folosita atat pentru semanat in linie, cat si semanat in cuiburiInsamanteaza orice tip de seminte cu o dimensiune cuprinsa intre 2mm si 1.8cm in diametru: rosii, castraveti, ceapa, usturoi, fasole, sfecla, morcovi, ridichi, conopi..
227,00 RON
Producator: VINITA
Descriere:Semanatoare poate fi folosita pentru diverse culturi cum ar fi: plante medicinale, pepene, rosii, morcov, ridichi, castraveti, sfecla, ceapa. Puteti folosi semanatoarea in linie cat si pentru semanat in cuiburi.Semanatoare Manuala, Plantator Manual, Seminte, Legume Fructe~ Avantaje ~ ..
221,00 RON
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies