Meniu
Cosul tau

Accesorii si consumabile masini de tocat carne

Accesorii și Consumabile pentru Mașinile de Tocat Carnea: cutit, sita, palnie

Găsești accesorii și consumabile esențiale pentru mașinile tale de tocat carne la Miromoto. Asigură-ți că echipamentul rămâne în condiții optime de funcționare.

Producator: MIROMOTO
Cutit inox cu interior hexagon pentru masina electrica de tocat carne nr. 5CARACTERISTICI:Latura patratului interior 8.5mmLungimea intre doua varfurii opuse a cutitului 45mmMaterial: INOXTip cutit: nr.5Interior: hexagonDestinat pentru masinile de tocat electrice tip 5 care folosesc site cu diametru ..
10,00 RON
Producator: MIROMOTO
Cutit din inox pentru masinile de tocat carne electriceCARACTERISTICI:latura patratului interior 8.5mmlungimea intre doua varfurii opuse a cutitului 45mmmaterial: INOXtip cutit: nr.5Destinat pentru masinile de tocat electrice tip 5 care folosesc site cu diametru 54mm.Compatibilitate:Hyundai HRH-G40,..
10,00 RON
Producator: MIROMOTO
Cutit din inox pentru masinile de tocat carne electriceCARACTERISTICI:latura patratului interior 8.5mmlungimea intre doua varfurii opuse a cutitului 54mmmaterial: INOXtip cutit: nr.5Destinat pentru masinile de tocat electrice tip 5 care folosesc site cu diametru 54mm.Compatibilitate:Hyundai HRH-G40,..
10,00 RON
Producator: MIROMOTO
Sita pentru masina carne MK-12Diaemtru gauri 12 mmMaterial inox..
20,00 RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies