Meniu
Cosul tau

Accesorii motosape

Accesorii pentru motosape

Optimizați și personalizați experiența cu motosapele prin gama noastră de accesorii. De la manicot roată, pluguri pentru arat, până la prășitoare și cuțite, fiecare accesoriu este proiectat să îmbunătățească funcționalitatea echipamentului tău. Aceste piese adăugate te ajută să te adaptezi la diferite tipuri de sol și sarcini specifice, maximizând eficiența și calitatea muncii.

Producator: MIROMOTO
Descriere   Manicot roata de lucru si de transport pentru motosape, roabe si motocultoare etc.     Interior Hexagon 23mm     Lungime totala 170mm   Distanta dintre mijlocu gaurilor de prindere 80mm   Sunt fabricate din otel, cu o durabilita..
33,00 RON
Manicot roata motocultor baza patrata, interior hexagon 23 mm, lungime 270 mm
Hot
Producator: MIROMOTO
Descriere  Manicot roata de lucru si de transport pentru motosape, roabe si motocultoare etc.   Interior Hexagon 23mm   Lungime totala 270mm  Distanta dintre mijlocu gaurilor de prindere 80mm  Sunt fabricate din otel, cu o durabilitate indelungata  Pret per bu..
52,00 RON
Producator: MIROMOTO
Descriere     Manicot roata de lucru si de transport pentru motosape, roabe si motocultoare etc.       Interior Hexagon 23mm       Lungime totala 80mm     Distanta dintre mijlocu gaurilor de prindere 80mm     Sunt f..
25,00 RON
Manicot roata motocultor baza patrata, interior hexagon 32 mm, lungime 180 mm
Stoc Epuizat
Producator: MIROMOTO
Descriere   Manicot roata de lucru si de transport pentru motosape, roabe si motocultoare etc.     Interior Hexagon 32mm     Lungime totala 180mm   Distanta dintre mijlocu gaurilor de prindere 80mm   Sunt fabricate din otel, cu o durabilita..
40,00 RON
Producator: MIROMOTO
Descriere   Manicot roata de lucru si de transport pentru motosape, roabe si motocultoare etc.     Interior Hexagon 32mm     Lungime totala 280mm   Distanta dintre mijlocu gaurilor de prindere 80mm   Sunt fabricate din otel, cu o durabilita..
59,00 RON
Producator: MIROMOTO
Descriere Manicot roata de lucru si de transport pentru motosape, roabe si motocultoare etc. Interior Hexagon 33mmDiametru exterior Hexagon 40mm Lungime totala 160mmDistanta dintre mijlocu gaurilor de prindere 80mmSunt fabricate din otel, cu o durabilitate indelungataPret per bucata..
33,00 RON
Producator: MIROMOTO
Descriere:  Manicot roata de lucru si de transport pentru motosape, roabe si motocultoare. Sunt fabricate din material rezistent cu o durabilitate indelungata.  Forma baza: rotund Diametru gauri: 9mm Distanta intre gauri: 59mm (centrul gaurii) IInaltime; 120mm Diametru baza: 131mm Grosime ..
25,00 RON
Plug unidirectional pentru motocultor
Stoc Epuizat
Producator: MIROMOTO
Descriere: Latime de lucru - 470mm Adancime maxima de lucru - 200mm Inaltime totala - 490mm Caracteristici Plug simplu , rastoarna o singura brazda pe o parte,in sensul de mers al motosapei.  Este destinat aratului terenurilor agricole, cu o adancime de lucru de 150- 200 mm, prin desprinderea s..
165,00 RON
Set 2 Cutite Motosapa Stanga - Drepta, Lungime 190mm
Stoc Epuizat
Producator: HI-NON
Descriere:Distanta intre gaurile de prindere 70mmLungimea total 190mmLatime 35mm..
30,00 RON
Producator: HI-NON
CaracteristiciConstructie solida.Roata vine in dotare cu manicotul (planetara) hexagonala pentru a putea fi montate direct pe motocultor...
350,00 RON
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies