Meniu
Cosul tau

Accesorii Irigare

Producator: PALISAD
Adaptorul este fabricat din plastic ABS cu rezistenta la impact. Este echipat cu doi adaptori care va permit sa atasati un sistem de udare la robinetI cu diametre de 1", 1/2" si 3/4". Niplul adaptorului este compatibil cu toate elementele sistemului de udare PALISAD...
4,00 RON
Producator: MIROMOTO
Aspersor Metalic Tip Tarus cu Impuls este ideal pentru gradinile si spatiile verziFunctioneaza la o presiune cuprinsa in intervalul 5-8 bari.Suprafata de 452,16 mp este udata complet atunci cand presiunea este de aproximativ 5 bari.Nu este recomandat sa se foloseasca presiune mai mare de 8 bari...
30,00 RON
Producator: PALISAD
Capul de pulverizare cu trei brate se roteste sub presiunea apei, asigurand o suprafata uniforma circulara de irigare de 180 de metri patrati. m. Raza maxima de udare de 15 m. Aspersorul este destinat pentru irigarea stationara in gradini, parcuri, piete. Compatibil cu toate elementele sistemelor de..
15,00 RON
Producator: EVOTOOLS
Acest set este confectionat din ABS de cea mai buna calitate si cauciuc termoplastic care va permite o priza optima chiar si atunci cand aveti mainile ude. Duza reglabila cu 2 moduri de pulverizare, jet redus si jet conic, va ofera posibilitatea de a folosi acest set pentru o gama larga de activtat...
18,00 RON
Producator: YATO
Mufa Furtun Inadire 1/2 inch YATO YT-99810Mufa Furtun YATO, Inadire, 1/2 inch..
4,00 RON
Producator: EVOTOOLS
Pistolul pentru stropit este confectionat din ABS de calitate si reprezinta un accesoriu ideal pentru a va usura munca in gradina care va ofera posibilitatea de a va alege tipul de stropire dorita, avand 7 variante posibile (Jet redus, Jet mediu, Jet mare, Jet pulverizat, Jet dus, Jet conic, Evantai..
14,00 RON
Producator: YATO
Caracteristici produsPistol de pulverizare multifuncțional: 6 tipuri de pulverizare, funcție de reglare a debitului și oprire. Perfect pentru udare, irigare și curățare. Ușor, din aluminiu și elemente ABS. Mod de lucru continuu.ParametriiMaterial: ABS, aluminiuReglarea debitului:..
42,00 RON
Producator: EVOTOOLS
Racord Y cu Clapeta 3/4 ETS EvoTools  Date tehnice:Diametru: 3/4 inch Intrerupator oprit/pornit Material: ABS Tip Y cu inchizator Racord 3/4 FI Se pot conecta 2 furtunuri la acelasi robinet..
8,00 RON
Producator: PALISAD
Ramificator Furtun 2 Canale 3/4" Plastic Palisad 664268Ramificator 2 canale, areglabil, filet interior 3/4", din plastic / Palisad..
10,00 RON
Reductie Universala Butoi IBC 1000 Litri FI-FE 1" - 1 1/2", IBC0631
Stoc Epuizat
Producator: MIROMOTO
Adaptorul are la iesire filet interior de 1 inch si cel exterior de 1 1/2 inch..
28,00 RON
Producator: MIROMOTO
Reductor M 1 inch-H 3/4 universal bidon IBC, din plastic gros rezistent. Are garnitura si se infileteaza etans pe robinetul de plastic al butoiului avand pe o parte filet interior iar pe cealalta parte iesire cu filet exterior pas marunt pentru instalatii apa.La acesta se poate monta orice piesa pt ..
26,00 RON
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies