Meniu
Cosul tau

Accesorii irigare

Accesorii pentru Irigare Grădină

Completează sistemul tău de irigare a grădinii cu accesorii de calitate. Aspersoare pentru o distribuție uniformă a apei, conectori de furtun pentru o conectare ușoară, adaptori pentru robinet pentru compatibilitate maximă, și duze pentru stropit precis - toate sunt aici pentru a-ți face grădina să înflorească într-un mod eficient și fără griji.

Producator: PALISAD
Adaptorul este fabricat din plastic ABS cu rezistenta la impact. Este echipat cu doi adaptori care va permit sa atasati un sistem de udare la robinetI cu diametre de 1", 1/2" si 3/4". Niplul adaptorului este compatibil cu toate elementele sistemului de udare PALISAD...
4,00 RON
Producator: MIROMOTO
Aspersor Metalic Tip Tarus cu Impuls este ideal pentru gradinile si spatiile verziFunctioneaza la o presiune cuprinsa in intervalul 5-8 bari.Suprafata de 452,16 mp este udata complet atunci cand presiunea este de aproximativ 5 bari.Nu este recomandat sa se foloseasca presiune mai mare de 8 bari...
30,00 RON
Producator: PALISAD
Capul de pulverizare cu trei brate se roteste sub presiunea apei, asigurand o suprafata uniforma circulara de irigare de 180 de metri patrati. m. Raza maxima de udare de 15 m. Aspersorul este destinat pentru irigarea stationara in gradini, parcuri, piete. Compatibil cu toate elementele sistemelor de..
15,00 RON
Producator: MIROMOTO
Cot pentru tub de picurare 16 mm. Acestea sunt destinate imbinarii tuburilor din polietilena moale si de picurare.Sunt confectionate din polipropilena si se monteaza usor si rapid.Specificatii tehniceGarantie Persoana Fizica 24 luniGarantie Persoana Juridica 12 luniPresiune de lucru 3 barUtilizare &..
0,50 RON
Cupla fixa tip Storz cu filet interior, diametru 50mm/2 inch Cupla fixa tip Storz cu filet interior, diametru 50mm/2 inch
Stoc Epuizat
Producator: EVOTOOLS
Acest set este confectionat din ABS de cea mai buna calitate si cauciuc termoplastic care va permite o priza optima chiar si atunci cand aveti mainile ude. Duza reglabila cu 2 moduri de pulverizare, jet redus si jet conic, va ofera posibilitatea de a folosi acest set pentru o gama larga de activtat...
18,00 RON
Producator: YATO
Mufa Furtun Inadire 1/2 inch YATO YT-99810Mufa Furtun YATO, Inadire, 1/2 inch..
4,00 RON
Producator: EVOTOOLS
Pistolul pentru stropit este confectionat din ABS de calitate si reprezinta un accesoriu ideal pentru a va usura munca in gradina care va ofera posibilitatea de a va alege tipul de stropire dorita, avand 7 variante posibile (Jet redus, Jet mediu, Jet mare, Jet pulverizat, Jet dus, Jet conic, Evantai..
14,00 RON
Producator: YATO
Caracteristici produsPistol de pulverizare multifuncțional: 6 tipuri de pulverizare, funcție de reglare a debitului și oprire. Perfect pentru udare, irigare și curățare. Ușor, din aluminiu și elemente ABS. Mod de lucru continuu.ParametriiMaterial: ABS, aluminiuReglarea debitului:..
42,00 RON
Producator: EVOTOOLS
Racord Y cu Clapeta 3/4 ETS EvoTools  Date tehnice:Diametru: 3/4 inch Intrerupator oprit/pornit Material: ABS Tip Y cu inchizator Racord 3/4 FI Se pot conecta 2 furtunuri la acelasi robinet..
8,00 RON
Producator: PALISAD
Ramificator Furtun 2 Canale 3/4" Plastic Palisad 664268Ramificator 2 canale, areglabil, filet interior 3/4", din plastic / Palisad..
10,00 RON
Producator: MIROMOTO
Adaptorul are la iesire filet interior de 1 inch si cel exterior de 1 1/2 inch..
28,00 RON
Producator: MIROMOTO
Reductor M 1 inch-H 3/4 universal bidon IBC, din plastic gros rezistent. Are garnitura si se infileteaza etans pe robinetul de plastic al butoiului avand pe o parte filet interior iar pe cealalta parte iesire cu filet exterior pas marunt pentru instalatii apa.La acesta se poate monta orice piesa pt ..
26,00 RON
Set 20 bucati dop pentru banda picurare cu piulita si inel prin tragere, diametru 17 mm
Stoc Epuizat
Producator: MIROMOTO
Set 20 bucati dop pentru banda picurare cu piulita si inel prin tragere, diametru 17 mm..
10,00 RON
Afişare 1 - 21 din 21 (1 pagini)