Meniu
Cosul tau

KZUBR

Producator: KZUBR
Descoperă aeroterma de înaltă calitate Kzbur, un dispozitiv eficient pentru încălzirea spațiilor de dimensiuni medii. Cu o putere de 2 kW și trei trepte de funcționare, acesta este echipat pentru a asigura căldura necesară în diferite situații.Putere: Aeroterma Kzbur oferă o putere variabilă de la 2..
145,00 RON
Producator: KZUBR
INVERTORUL KZUBR MMA 350N  este un model special conceput pentru sudarea confortabila a diferitelor tipuri de metale, atat acasa, cat si in constructia usoara.Echipamentul utilizeaza tranzistoare de putere IGBT.Dispune de functionalitate continua si eficienta stabila, fiabila, portabi..
546,00 RON
Producator: KZUBR
Drujba / motofierastrau pe benzina Kzubr K10354, lungime sina 30 cm, 1.2 CP, 3.5 kg  Daca intentionati sa taiati lemne pentru iarna, odata ce anotimpul rece nu intarzie sa se apropie,  va recomandam drujba cea mai potrivita, prin modelul Kzubr K10354.  Carcasa motofierastraului Kzubr ..
390,00 RON
Producator: KZUBR
Aparatul de sudura MIG/MMA KZUBR MIG-MMA-350 K10580, este un echipament de sudura compact, usor si portabil, destinat sudarii de tip Mig (fir metalic in gaz inert), pentru obtinerea unei imbinari curate, netede si rezistente, pentru aplicatii complexe sau pentru sudari de tip MMA (cu electrozi invel..
546,00 RON
Producator: KZUBR
Descriere Pistol de vopsit electric KZUBR KESG-60, 60WPistol electric de vopsit KZUBR 60 este ideal pentru vopsirea in mediul casnic a peretilor interior/exterior, a diferitelor piese de mobilier, a gardurilor. Este proiectat pentru o aplicare de inalta calitate si uniforma a vopselei si a lacului p..
140,00 RON
Producator: KZUBR
Descriere produsPolizorul de banc KZUBR KBG-125 este o unealta profesionala cu o putere de 200 W.Acest model este conceput pentru lucrul uscat in domeniul slefuirii, ascutirii si curatarii diverselor tipuri de unelte de taiere, cutite, biti, piese metalice, chei si alte obiecte.Specificații tehniceM..
145,00 RON
Producator: KZUBR
Descriere produsPolizorul de banc KZUBR KBG-150 este o unealta profesionala cu o putere de 250 W.Acest model este conceput pentru lucrul uscat in domeniul slefuirii, ascutirii si curatarii diverselor tipuri de unelte de taiere, cutite, biti, piese metalice, chei si alte obiecte.Specificații tehniceM..
175,00 RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)