Meniu
Cosul tau

EVOSANITARY

Producator: EVOSANITARY
Baterie monocomanda pentru bucatarie Cartus ceramic de 40 mm. Pachetul contine: Sistem de fixare standard 2 racorduri flexibilLungime totala 280mmGARANTIE 3 ANI..
60,00 RON
Producator: EVOSANITARY
Baterie monocomanda pentru bucatarie Cartus ceramic de 40 mm.Pachetul contine: Sistem de fixare standard 2 racorduri flexibil  Lungime totala 180mm  GARANTIE 3 ANI..
55,00 RON
Producator: EVOSANITARY
Bateria de bucatarie tip lebada ofera un mediu de lucru mai destins prin forma arcuita pe care o detine.  Aceasta este echipata cu un cartus ceramic cu diametrul de 40 mm si 2 racorduri flexibile de 350 mm  Datorita sistemul EASY FIX de 1/2" puteti monta aceasta baterie cu usurinta.  ..
55,00 RON
Furtun de Absorbtie / Aspiratie EvoSanitary cu Insertie PVC pentru Pompe / Motopompe, Diametru 1", Lungime 30 Metri
Stoc Epuizat
Producator: EVOSANITARY
Descriere: Acest tip de furtun este recomandat pentru o gama larga de aplicatii in industria alimentara, constructii, agricultura: absorbtie si /sau refulare aer, apa si alte lichide, pulberi, inclusiv alcool cu o concentratie < 40°.  Este flexibil si rezistent la socuri din PVC transparent ..
246,00 RON
Furtun de Absorbtie / Aspiratie EvoSanitary cu Insertie PVC pentru Pompe / Motopompe, Diametru 2", Lungime 30 Metri
Stoc Epuizat
Producator: EVOSANITARY
Descriere:Acest tip de furtun este recomandat pentru o gama larga de aplicatii in industria alimentara, constructii, agricultura: absorbtie si /sau refulare aer, apa si alte lichide, pulberi, inclusiv alcool cu o concentratie < 40°.Este flexibil si rezistent la socuri din PVC transparent de culoa..
663,00 RON
Producator: EVOSANITARY
Hidrofor EvoSanitary Jet 1018, 800 W, rezervor 22 litri, debit max 53 l/min, adancime max 8 m, H max 38 m, capac pompa inoxHidrofor Jet cu Pompa din Inox 1018 EvoSanitary este recomandat pentru alimentarea cu apa de consum in regim automat din fantani sau cresterea presiunii in instalatiile cu distr..
499,00 RON
Producator: EVOSANITARY
Robinet Dublu Serviciu PP EvoSanitary este utilizat in gradina pentru instalatii de apa sau fluide nonagresive.Corpul robinetului este realizat din polipropilena...
58,00 RON
Producator: EVOSANITARY
Sifon Flexibil cu Ventil, Racord Masina Spalat si Preaplin Texo HGT 672506Diametru Evacuare: 40/50mmDiametru Ventil: 62mm..
46,00 RON
Vas expansiune hidrofor 36 litri, rezervor tip butelie cu membrana inclusa
2-3 Zile
Producator: EVOSANITARY
Descriere:   Rezervoarele de acumulare sunt folosite in sistem hidrofor pentru a stabiliza si a mentine presiunea din circuitul de alimentare cu apa precum si pentru a reduce ciclul de pornire/oprire a pompei care face parte din ansamblu. Acest lucru prelungeste durata de viata a motorului..
170,00 RON
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)