Meniu
Cosul tau

EVOSANITARY

Producator: EVOSANITARY
Baterie monocomanda pentru bucatarie Cartus ceramic de 40 mm.Pachetul contine: Sistem de fixare standard 2 racorduri flexibil  Lungime totala 180mm  GARANTIE 3 ANI..
60,00 RON
Producator: EVOSANITARY
Baterie monocomanda pentru bucatarie Cartus ceramic de 40 mm. Pachetul contine: Sistem de fixare standard 2 racorduri flexibilLungime totala 280mmGARANTIE 3 ANI..
60,00 RON
Producator: EVOSANITARY
- Baterie monocomanda din alama, pentru bucatarie;- Design modern si calitate premium;- Cartus ceramic de 35mm;- Pachetul contine:      - Sistem de fixare EASY FIX;      - 2 racorduri flexibile...
75,00 RON
Producator: EVOSANITARY
Descriere: Acest tip de furtun este recomandat pentru o gama larga de aplicatii in industria alimentara, constructii, agricultura: absorbtie si /sau refulare aer, apa si alte lichide, pulberi, inclusiv alcool cu o concentratie < 40°.  Este flexibil si rezistent la socuri din PVC transparent ..
256,00 RON
Producator: EVOSANITARY
Descriere:Acest tip de furtun este recomandat pentru o gama larga de aplicatii in industria alimentara, constructii, agricultura: absorbtie si /sau refulare aer, apa si alte lichide, pulberi, inclusiv alcool cu o concentratie < 40°.Este flexibil si rezistent la socuri din PVC transparent de culoa..
698,00 RON
Producator: EVOSANITARY
Robinet Dublu Serviciu PP EvoSanitary este utilizat in gradina pentru instalatii de apa sau fluide nonagresive.Corpul robinetului este realizat din polipropilena...
58,00 RON
Producator: EVOSANITARY
Sifon Flexibil cu Ventil, Racord Masina Spalat si Preaplin Texo HGT 672506Diametru Evacuare: 40/50mmDiametru Ventil: 62mm..
46,00 RON
Teava PEHD din Polietilena, tip SLIM, Diametru 20mm, Presiune Maxima 6 bari, Lungime Rola 100 Metri, Evosanitary
Stoc Epuizat
Producator: EVOSANITARY
Polietilena este un material plastic obtinut prin polimerizarea etilenei (derivat al petrolului). Procedeul de fabricatie al tevilor din PEHD se numeste extrudare.Tevile sunt de culoare neagra cu benzi de co-extrudare albastre (tevile pentru apa potabila) si galbena (tevile pentru distributie gaze n..
150,00 RON
Teava PEHD din Polietilena, tip SLIM, Diametru 25mm, Presiune Maxima 6 bari, Lungime Rola 100 Metri, Evosanitary
Stoc Epuizat
Producator: EVOSANITARY
Teava irigatii PE100 D25 PN6 SlimPolietilena este un material plastic obtinut prin polimerizarea etilenei (derivat al petrolului). Procedeul de fabricatie al tevilor din PEHD se numeste extrudare.Tevile sunt de culoare neagra cu benzi de co-extrudare albastre (tevile pentru apa potabila) si galbena ..
200,00 RON
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies