Meniu
Cosul tau

Ochelari protectia muncii si viziere protective

Ochelari și Viziere pentru Protecția Muncii

Asigură-ți vizibilitatea clară și protecția ochilor la locul de muncă cu ochelarii și vizierele noastre de protecție. Lucrăm cu cele mai bune branduri pentru a-ți oferi echipamente de încredere.

Producator: MICUL FERMIER
Viziera este echipata cu o plasa metalica care protejeaza impotriva obiectelor mici care ar putea atinge fata in timpul lucrului cu motocoasa, trimmerul sau motofierastraul.   Antifoanele externe sunt prevazute cu casti robuste si confortabile cu o greutate redusa si complet reglabile..
100,00 RON
Producator: YATO
Ochelari de protectie Yato YT-73701, cu lentila fumurieCaracteristici tehnice:Ochelari de protecție moderni care indeplinesc cerințele multor grupuri de utilizatori. Panouri panoramice din policarbonat PC gri. Cureaua de sprijin funcțională, reglabilă, elastică, extinde domeniul aplicațiilor pentru ..
22,00 RON
Producator: MIROMOTO
Ochelari de protectie creati sa asigure protectie UV cu vedere completa si partiala, rezistenti la impactPermite purtarea ochelarilor de vedereAsigura protectie impotriva particulelor lichide...
13,00 RON
Producator: YATO
Descriere:Ochelari de protectie Yato YT-7365, EN166, lentila incoloraCaracteristici tehnice:Ochelari de protecție.- clasa optică 1;- brate reglabile;- rama neagră;- concepute pentru a proteja ochii impotriva fragmentelor de corpuri solide care apar in timpul prelucrării mecanice a metalelor, a lemnu..
11,00 RON
Producator: YATO
Ochelarii de siguranță YT-73700 cu o curea atașată sunt proiectate pentru a proteja ochii în timpul lucrărilor manuale și mecanice, cum ar fi măcinarea, găurirea etc. Acestea vor funcționa și pentru persoanele active, de exemplu în timpul ciclismului sau în timpul excursiilor pe munte.clas..
31,00 RON
Producator: YATO
Descrierea produsuluiOchelari de protecție.- clasa optică 1;- brate reglabile;- rama neagră;- găuri mici de la capătul brațelor, la care puteți atașa, de exemplu, un șnur, astfel încât să puteți atârna ochelarii în jurul gâtului;- concepute pentru a proteja ochii împotriva fragmentelor de corpuri so..
8,50 RON
Producator: MIROMOTO
Set accesorii motocoasa format din: Ochelari protectie motocoasaHam sustinere motocoasa Casti antifonice motocoasa2 Role Fir..
69,00 RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)