Meniu
Cosul tau

BAIKAL

Producator: BAIKAL
Descriere:  Invertor sudura Baikal 300A cu gabarit compact, usor de purtat intr-o gospodarie sau orice zona de lucru. Proiectat sa sudeze MMA, cu electrozi de la 1.6mm pana la 4mm astfel ingloband aproape toate nevoile de sudare pe langa casa sau intr-un atelier mic.   Are o constructie si..
247,00 RON
Producator: BAIKAL
Descriere produs Cu Drujba pe benzina Baikal BP-3400 iti executi planul de lucru cu incredere si conform timpului alocat. Ce-ti garanteaza aceasta? Desi am mai spus asta si despre o alta drujba, expresia ieftin si bun este valabil si pentru modelul acesta. Cu un lant bine ascutit (recomandam gama ca..
340,00 RON
Motocoasa pe benzina Baikal, 2 timpi, 4.2 kW, 5.6 CP, accesorii incluse Motocoasa pe benzina Baikal, 2 timpi, 4.2 kW, 5.6 CP, accesorii incluse
Stoc Epuizat
Producator: BAIKAL
Motocoasa Baikal este proiectata pentru folosire profesionala. Componentele din plastic sunt realizate din material de inalta calitate. Acest model are un motor in 2 timpi dezvoltand o putere de 5.5 CP. Datorita nivelului scazut de zgomot se poate utiliza si in zonele rezidentiale.Specificatii tehni..
358,00 RON
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)