Meniu
Cosul tau

Tub Riflat, Copex

Producator: MIROMOTO
Tub PVC flexibil izolant si ignifugat cu diametrul de 25mm.Se utilizeaza pentru protectia cablurilor si conductorilor electrici in instalatiile electrice de joasa tensiune.Nu se utilizeaza sub directa actiune a soareluiProdusul se vinde la rola cu dimensiunea de 50m...
54,00 RON
Producator: MIROMOTO
Tub tip copex, din tabla, zincat, pentru instalatii electrice pentru prevenirea incendiilor provocate de scurtcircuit sau supraincalzirii cablurilor. Diametrul indicat, reprezinta diametrul interior al tubului.• Robust, rezistent la intindere, rasucire       &..
135,00 RON
Producator: SPIN
Tub PVC flexibil cu sarma, ignifugat cu diametrul de 16mm.Se utilizeaza pentru protectia cablurilor si conductorilor electrici in instalatiile electrice de joasa tensiune.Produsul se vinde la rola cu dimensiunea de 50mSpecificatiiDiametru exterior16mmLungime rola50mRezistenta la striv..
47,00 RON
Producator: SPIN
Tub PVC flexibil cu sarma, ignifugat cu diametrul de 20mm.  Se utilizeaza pentru protectia cablurilor si conductorilor electrici in instalatiile electrice de joasa tensiune.  Produsul se vinde la rola cu dimensiunea de 50mSpecificatii Diametru exterior 20 mm Lungime rola 50 m Rezistenta la..
49,00 RON
Producator: SPIN
Tub PVC flexibil cu sarma, ignifugat cu diametrul de 20mm.Se utilizeaza pentru protectia cablurilor si conductorilor electrici in instalatiile electrice de joasa tensiune.Produsul ofera rezistenta la impact (clasa 3) si se vinde la rola cu dimensiunea de 100m.SpecificatiiDiametru exterior2..
135,00 RON
Producator: GEWISS
Tub PVC flexibil cu sarma, ignifugat cu diametrul de 16mm.Se utilizeaza pentru protectia cablurilor si conductorilor electrici in instalatiile electrice de joasa tensiune.Produsul ofera rezistenta la impact (clasa 3) si se vinde la rola cu dimensiunea de 100m.SpecificatiiDiametru exterior1..
111,00 RON
Producator: SPIN
Tub PVC flexibil, izolant si ignifugat cu diametrul de 13mm.Se utilizeaza pentru protectia cablurilor si conductorilor electrici in instalatiile electrice de joasa tensiune.Nu se utilizeaza sub directa actiune a soarelui.Produsul se vinde la rola cu dimensiunea de 100mSpecificati..
50,00 RON
Producator: SPIN
Tub PVC flexibil izolant si ignifugat cu diametrul de 13mm.Se utilizeaza pentru protectia cablurilor si conductorilor electrici in instalatiile electrice de joasa tensiune.Nu se utilizeaza sub directa actiune a soarelui.Produsul se vinde la rola cu dimensiunea de 50mSpecificatiiD..
30,00 RON
Producator: MIROMOTO
Tubul flexibil, tip copex, este fabricat din PVC. Acesta se utilizeaza pentru instalatiile fixe din interiorul constructiilor, protejand astfel cablurile si conductorii electrici. Prezinta o rezistenta la comprimare de 320 N.  Produsul este de culoare neagra si se comercializeaza sub forma de c..
55,00 RON
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies