Meniu
Cosul tau

Instalatii de Iluminat cu panou solar

Lanterne și Lampi cu Încărcare Solară: Iluminat Ecologic

Optează pentru lanternele și lampile noastre cu încărcare solară pentru iluminat ecologic și autonom. Beneficiază de lumină în orice loc, indiferent de disponibilitatea surselor de curent.

Producator: MIROMOTO
Kit Lanterna Solara, 4 becuri incluse, Functie de Powerbank, Boxa cu bluetooth si radio este solutia ideala pentru situatiile in care nu dispuneti de energie electrica. Fie ca sunteti intr-o zona izolata, in camping sau in timpul unei pene de curent, kit-ul solar va ofera toate facilitatile de ..
180,00 RON
Producator: MIROMOTO
Lampa Solara De Exterior Cu Senzor De Miscare,Telecomanda,Brate Reglabile,6 Led COB BL-128-6COB SPECIFICATII TEHNICE– Model BK-128-6COB – Acumulatori incorporati – Senzor Miscare 120 grade– Sensibilitate senzor 3 metri – Telecomanda – Brat led reglabil – Brat panou reglabil – Buton selectare aprinde..
55,00 RON
Producator: GDPLUS
Proiector solar cu 3 surse de iluminare LED cu reîncărcare solară. Economisește energie și folosește un proiector care se încarcă de la soare.  Specificații tehnice  Tip soclu: LED integrat Putere bec: 50 W Tensiune alimentare: 5.5 V Autonomie: 8 h Unghi fascicul lumina: 180 ° Număr surse ..
58,00 RON
Producator: GDPLUS
Profita de energie solara gratuita! Lampa solara cu senzor de miscare, porneste doar cand senzorul detecteaza miscare. Lampa foloseste 20% din puterea sa, iar cand detecteaza miscare porneste 100% din puterea sa, apoi revine la normal. Poate functiona si senzor de miscare, in acest caz, proiectorul ..
58,00 RON
Producator: MIROMOTO
Descriere:Caracteristici:- alimentare de la panoul solar, usor de instalat. Fara fir sau mufa de alimentare;- senzor de miscare ziua sau noaptea;- cu 3 moduri de senzor inteligent:   1. Modul de inductie (se activeaza cand detecteaza miscare, se stinge la 20-25 de secunde dupa ce oamenii p..
55,00 RON
Producator: MIROMOTO
Regulator tensiune pentru panou solar detalii:  Tensiune electrica de functionare 12 / 24 V Intensitate electrica de functionare 20 A Tensiune electrica maxima 50 V Putere maxima de intrare 260 W (12V) / 520 W (24V)Informație importantă La montare prima data se leaga bateriile pentru ca regulat..
65,00 RON
Producator: MIROMOTO
Regulator tensiune pentru panou solar detalii: Tensiune electrica de functionare 12 / 24 VIntensitate electrica de functionare 60 ATensiune electrica maxima 50 VPutere maxima de intrare 780 W (12V) / 1560 W (24V)Informație importantăLa montare prima data se leaga bateriile pentru ca regulatorul..
200,00 RON
Producator: TOBAGO
Iluminatul nocturn al gradinii este important nu numai pentru aspectul feeric ci si din considerente de siguranta. Utilizand optim energia solara acumulata in timpul zilei sunt adevarate corpuri de iluminat nu doar elemente de decor in gradina. Ziua se incarca cu energie solara iar noaptea lumineaza..
45,00 RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies