Meniu
Cosul tau

Robinete electrice apa calda

Robinet Electric - Instant Apa Calda

Încălziți instant apa dvs. la temperaturi perfecte cu robinetele electrice pentru apă caldă. Indiferent dacă doriți să montați un robinet electric în bucătărie sau baie, aceste dispozitive vă oferă apă caldă în câteva secunde, fără a mai aștepta ca boilerul să se încălzească. Investiți în confort și eficiență.

Producator: FREDDO
Robinetul electric pentru apa calda (instant apa calda) Freddo SN0050, are para de dus si furtun, este de 3000 W,  tensiunea de alimentare este de 220-240 V, temperatura maxima de incalzire este de 60°C, presiunea apei fiind de 0.4 - 0.5 Mpa.Se intaleaza usor, fara ajutor profesionist.Are un co..
203,00 RON
Producator: MIXXUS
Specificatii Producator: Mixxus Model: Electra 240-E Puterea: 3000 W Productivitate: 2 - 2.5 l/min Culoare: Negru Retea: 220 V / 50Hz Presiune apa: 0MPa Timp de incalzire la 45 °C: 1 minut Temperatura maxima a apei: 60 °C Afisaj al temperaturii apei: Da Rotatie 360 grade: Da Lungime cablu de aliment..
169,00 RON
Producator: FREDDO
Consum redus de electricitate, apa, timp; - Usor de instalat si folosit; - Apa este inclazita in doar 3-5 secunde; - Nu este nevoie de preincalzire, furnizeaza apa fierbinte tot timpul; - Rapid si eficient; - Temperatura apei reglabila: de la 30 la 60 de grade; - Presiunea apei: 0.04-0.5MPa; - Puter..
95,00 RON
Instant apa calda, electric, tip robinet, Freddo SN0040, digital, pentru chiuveta, 3000 W
Stoc Epuizat
Producator: FREDDO
Robinet electric pentru incalzit apa Freddo SN0040, 3000W, Pipa flexibila, Display LCD, CromElegantul robinet Freddo SN0040, este un sistem care asigură apă caldă instant la robinet - economisește timp, energie și apă. Aveți apă caldă în câteva secunde. Temperatura apei poate fi reglată și este afiș..
134,00 RON
Robinet Electric (instant apa calda) Inox Aquatic Elefant afisaj Led SC30H45X
Stoc Epuizat
Producator: ELEFANT
Descriere produsRobinetul electric (instant apa calda) Inox Aquatic Elefant afisaj Led este solutia perfecta pentru locuintele in care instalatia de apa calda nu functioneaza. Il poti instala rapid si usor, fara ajutor profesionist. Este prevazut cu comutator de alimentare automat, prin ur..
195,00 RON
Robinet Electric Aquatic Elefant SC30H35X, 3000W, Afisaj LED
Stoc Epuizat
Producator: ELEFANT
Robinet electric Aquatic Elefant. Este recomandat pentru baile exterioare sau bucatarie, in locatiile fara incalzire termica sau nefunctionala. Temperatura apei incalzite ajunge la maxim 40ᵒC si va fi afisata pe ecranul digital special dedicat.Robinetul include maneta monocumanda, cu trei trepte de ..
150,00 RON
Producator: MIXXUS
Descriere produs Incalzitorul instantaneu de apa Mixxus Electra 110E asigura o presiune a apei calde de pana la trei litri pe minut. Instalarea acestui incalzitor de apa se realizeaza direct pe chiuveta. Lungimea cablului electric este de 1,2 metri. Ofera confort pentru gatit si spalat vase. Alegere..
139,00 RON
Producator: MIXXUS
Descriere produs MIXXUS Electra 120-E robinet instant electric pentru apa Încălzitorul de apă instantaneu Mixxus Electra 120E asigură o presiune a apei calde de până la trei litri pe minut. Instalarea acestui încălzitor de apă se realizează direct pe chiuvetă. Lungimea cablului electric este de 1,2 ..
139,00 RON
Producator: MIXXUS
Descriere produs Robinet instant pentru apa 3KW MIXXUS Electra 240-E Red. Încălzitorul de apă instantaneu Mixxus Electra 240E oferă o presiune a apei calde de până la trei litri pe minut. Instalarea acestui încălzitor de apă se realizează direct pe chiuvetă. Lungimea cablului electric este de 1,2 me..
169,00 RON
Producator: MIXXUS
Descriere produs Incalzitorul de apa instantaneu Mixxus Electra 240E ofera o presiune a apei calde de pana la trei litri pe minut. Instalarea acestui incalzitor de apa se realizeaza direct pe chiuveta. Lungimea cablului electric este de 1,2 metri. Ofera confort pentru gatit si spalat vase. Alegerea ..
169,00 RON
Producator: MIXXUS
Descriere produs Încălzitorul de apă instantaneu Mixxus Electra 240E oferă o presiune a apei calde de până la trei litri pe minut. Instalarea acestui încălzitor de apă se realizează direct pe chiuvetă. Lungimea cablului electric este de 1,2 metri. Oferă confort pentru gătit și spălat vase. Alegerea ..
165,00 RON
Descriere produs Robinetul MIXXUS Electra 340-E încălzitorului de apă este alcătuit dintr-un corp, în interiorul căruia există un element de încălzire (TEN), un canal pivotant cu aerator, un mâner regulator și un cablu electric cu o priză.  Apa rece este încălzită cu ajutorul unui element de în..
160,00 RON
Set Baie Baterie + Para dus Electrica Aquatic Elefant, 3Kw, Afisaj LED, SC30H35X
Stoc Epuizat
Producator: ELEFANT
Specificatii Tehnice:Folositi cu incredere acest robinet pentru incalzirea instantanee a apei reci de la robinet pana la 40 grade.Nu necesita apa calda de la boiler sau centrala termica. Il poti instala rapid si usor, fara ajutor profesionist in orice locatie unde aveti o chiuveta, bucatarie, b..
150,00 RON
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)