Meniu
Cosul tau

Chiuvete bucatarie

Chiuvete de bucătărie din inox sau compozit
Completează bucătăria cu chiuvete durabile și estetice din compozit și inox de la Miromoto. Oferim opțiuni variate, potrivite pentru orice design de bucătărie și rezistente la uzura zilnică.
Producator: ECOSTONE
Tehnologia de productie moderna garanteaza fabricarea produsului din compozit de monolit cu inalt nivel de duritate. Prelucrarea termica in cuptor in treapta finala de productie, evaporeaza toate microparticolele chimice rezultate din aplicarea diversilor adezivi. Prin urmare, chiuvetele EcoStone nu..
410,00 RON
Tip Produs Chiuveta bucatarieMarime totala: 482 mmMarime cuva: 398 mmAdancime cuva: 220 mmContinut pachet: Sifon..
385,00 RON
Producator: ULGRAN
Calitatea produsului se simte de la prima atingere, iar aspectul estetic si designul trebuie sa placa instictiv si nefortat. Procesul de prelucrare a compozitului prevede calitatea tuturor criteriilor: igienic, mecanic, estetic si de cost. Modelul de chiuveta compozit bucatarie Ulgran U-104 face par..
550,00 RON
Producator: FREDDO
Chiuveta pentru bucatarie Freddo ERT-SN 9028 este un model incastrabil realizat din inox cu finisaj anticalcar. Inoxul din care este confectionata permite o curatare usoara si ofera bucatariei dumneavoastra igiena mult dorita. Aceasta dispune de o cuva patrata pozitionata central. Chiuveta nu contin..
125,00 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies