Meniu
Cosul tau

Accesorii lanturi si cabluri

Carabine, chei de tachelaj, intinzătoare pentru sufa

Completează lanțurile și cablurile tale cu accesorii de încredere de la Miromoto. Oferim carabine, chei de tachelaj și intinzătoare pentru sufa, esențiale pentru o fixare sigură și eficientă. Alege produsele noastre pentru a asigura o manipulare și fixare corespunzătoare în proiectele tale.

Intinzator pentru sufa otel M10 Tip O-C, 300 Kg
Stoc Epuizat
Producator: EVOTOOLS
Intinzator Cablu Carlig-Ochi Pentru executarea diverselor lucrari prin casa sau gradina Daca aveti nevoie de o scula pe care sa va puteti baza cand efectuati diverse lucrari in timpul liber contati pe: Intinzator Cablu Carlig-Ochi  Caracteristici:  Diametru: 10mm..
4,00 RON
Producator: MIROMOTO
Intinzator Cablu Carlig-Ochi Pentru executarea diverselor lucrari prin casa sau gradinaDaca aveti nevoie de o scula pe care sa va puteti baza cand efectuati diverse lucrari in timpul liber contati pe: IntinzatorCablu Carlig-Ochi Caracteristici: Diametru: 8mm..
3,50 RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies