Meniu
Cosul tau

Aparate de umplut carnati

Aparate de Umplut Cârnați

Cu aparatele noastre de umplut cârnați, poți să prepari cârnați proaspeți și delicioși acasă. Oferim produse de calitate pentru a-ți facilita procesul de preparare.

Producator: ELEFANT
Aparat de facut carnati vertical cu capacitate de 5.5 kg complet metalic cu tubul din inox alimentar ( inoxul alimetar de calitate nu atrage magnetul)iar discul de presare metalic izolat cu membrana din cauciuc. Adancimea cilindrului atinge 370 mm iar diametrul acestuia masoara 138 mm pe interior. S..
311,00 RON
Producator: VANESSA
Prinderea se poate face in doua, moduri cu ventuza sau de masa cu filet  usor de folosit si de curatat  capacitate: 2.5 kg  dimensiune soclu 10.7 x 28.6 cm  Pachetul contine:  masina manuala pentru carnati  manivela atasabila pe filet   accesoriu de prindere p..
104,00 RON
Masina de umplut carnati, 2.5 Kg, 5xPalnii incluse, vertical din inox, Micul Fermier YG-2005C Masina de umplut carnati, 2.5 Kg, 5xPalnii incluse, vertical din inox, Micul Fermier YG-2005C
Stoc Epuizat
Producator: MICUL FERMIER
Puteti prepara carnati deliciosi si sanatosi tot timpul anului, chiar la dvs acasa. Puteti opta pentru preparate usoare si dietetice, precum carnatii de pui, curcan ori de peste.Acest aparat de facut carnati va ajuta sa preparati carnatii de casa in timp record.Acest aparat de facut carnati este pra..
218,00 RON
Producator: VANESSA
Aparatul manual de facut carnati are capacitatea de 3.0 kg, este confectionat din materiale de calitate, fiind practic si usor de intretinut. \Componentele din metal sunt construite pentru a rezista la presiunea necesara pentru a umple si cei mai mici carnati. Aparatul vine impachetat in cutie pe ca..
193,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Masina de umplut carnati, 3Kg, material inoxidabil, 5 palnii, montare verticala, YG-2006C, Micul Fermier, GF-0821 Masina de facut carnati verticala, 3kg, (YG-2006C) Micul Fermier GF-0821 din aluminiu dur are un design modern, este confectionata din materiale de calitate care asigura o performanta re..
212,00 RON
Producator: ELEFANT
Masina de facut carnati Elefant KY-2008PA cu capacitate de 4 kg cu cuva din inox alimentar ( proprietatea distinctiva a inoxului alimentar de calitate poate fi testata cu ajutoturul magnetului.  Daca este un inox alimetar, acesta nu se va lipi de suprafata de inox), rabatabila. Pozitia de lucru..
218,00 RON
Producator: VANESSA
Acum traditionalii si deliciosii carnati pot fi facuti oricand la dumneavoastra in bucatariePuteti prepara carnati de casa cu aparatul de capacitate maxima 4 kg dupa propria dumneavoastra retetaAparatul de carnati va ofera posbilitatea sa preparati carnatii intr-un timp foarte scurtAparatul este pra..
169,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Acum traditionalii si deliciosii carnati pot fi facuti oricand la dumneavoastra in bucatarie. Puteti prepara carnati de casa cu aparatul de capacitate maxima de 4 kg dupa propria dumneavoastra reteta.Aparatul de carnati va ofera posbilitatea sa preparati carnatii intr-un timp foarte scurt. Masina de..
357,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Acum traditionalii si deliciosii carnati pot fi facuti oricand la dumneavoastra in bucatarie. Puteti prepara carnati de casa cu aparatul de capacitate maxima de 4 kg dupa propria dumneavoastra reteta. Aparatul de carnati va ofera posbilitatea sa preparati carnatii intr-un timp foarte scurt. Mas..
264,00 RON
Producator: VANESSA
Puteti prepara carnati deliciosi si sanatosi tot timpul anului, chiar la dvs acasa. Puteti opta pentru preparate usoare si dietetice, precum carnatii de pui, curcan ori de peste.Acest aparat de facut carnati va ajuta sa preparati carnatii de casa in timp record.Acest aparat de facut carnati este pra..
210,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Masina de carnati 4kg Micul Fermier GF-0822-S001-G02 va ofera posbilitatea sa preparati carnatii intr-un timp foarte scurt. Masina de carnati 4kg Micul Fermier GF-0822-S001-G02 are un design modern, este confectionata din materiale de calitate care asigura o performanta remarcabila, fiind totodata f..
188,00 RON
Producator: VANESSA
Descriere produs    Acest model include chiar si palnia de 10mm pentru carnati de oaie. Specificații tehnice capacitate: 5 Kg de carne material: Inox cadru robust care nu se va indoi sau pleca sub presiune.  Accesorii incluse:  masina pentru carnati, manivela ..
168,00 RON
Masina de umplut carnati, 5 Kg, 4xPalnii incluse, vertical din inox, Vanessa Masina de umplut carnati, 5 Kg, 4xPalnii incluse, vertical din inox, Vanessa
2-3 Zile
Producator: VANESSA
Aparatul manual de facut carnati are capacitatea de 5 kg, este confectionat din materiale de calitate, fiind practic si usor de intretinut. Componentele din metal sunt construite pentru a rezista la presiunea necesara pentru a umple si cei mai mici carnati. Aparatul vine impachetat in cuti..
228,00 RON
Producator: MIROMOTO
Descriere produs    Datorita palniilor de 10mm, 17mm, 21mm, 25mm si 29 mm incluse in pachet, puteti obtine carnati de 5 dimensiuni. Acest model include chiar si palnia de 10mm pentru carnati de oaie. Specificații tehnice capacitate: 5.5 Kg de carne material: Inox cadru robust care nu se va..
202,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Acum traditionalii si deliciosii carnati pot fi facuti oricand la dumneavoastra in bucatarie. Puteti prepara carnati de casa cu aparatul de capacitate maxima 5.5 kg dupa propria dumneavoastra reteta. Aparatul de carnati va ofera posbilitatea sa preparati carnatii intr-un timp foarte scurt. Masina de..
228,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Masina de carnati, 5.5Kg, verticala, 6 palnii, material inoxidabil, Micul Fermier, YG-2010, GF-0827  Masina de facut carnati Micul Fermier este foarte usor de folosit si de intretinut.  Pistonul are o garnitura siliconica ce previne scurgerile in jurul acestuia si o gura de alimentare mare..
297,00 RON
Producator: VANESSA
Acum traditionalii si deliciosii carnati pot fi facuti oricand la dumneavoastra in bucatarie. Puteti prepara carnati de casa cu aparatul de capacitate maxima 6 kg dupa propria dumneavoastra reteta. Aparatul de carnati va ofera posbilitatea sa preparati carnatii intr-un timp foarte scurt. Aparatul es..
215,00 RON
Producator: CRAFT-TEC
Are un design modern, este confectionata din materiale de calitate care asigura o performanta remarcabila fiind totodata foarte usor de intretinut.  Toate componentele din metal sunt construite special pentru a oferi rezista la presiunea necesara pentru a umple cei mai mici carnati. Puteti face..
350,00 RON
Masina de umplut carnati, 7 Kg, 4xPalnii incluse, vertical din inox, Yato YG-03370 Masina de umplut carnati, 7 Kg, 4xPalnii incluse, vertical din inox, Yato YG-03370
Livrare gratuita
Producator: YATO
Masina pentru cârnați cu o capacitate de umplere de 7L și o capacitate de productie de 13kg / h.Este proiectat atât pentru uz profesional, cât și uz casnic. Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate și suprafața cromată ușurează curățarea și întreținerea lui. În plus, containerul înclinat pent..
1.095,00 RON
Masina de umplut carnati, 7 Kg, vertical din inox, Elefant ML-S7 Masina de umplut carnati, 7 Kg, vertical din inox, Elefant ML-S7
Stoc Epuizat
Producator: ELEFANT
Descriere produs Schimbarea tuburilor de umplere se face foarte simplu printr-o piulita mare usor de strans cu mana. Masina de umplut carnati este dotata cu o cutie de transmisie cu doua viteze, una pentru procesul de umplere a carnatilor si una pentru ridicarea rapida a pistonului. Manivela are o f..
725,00 RON
Afişare 1 - 20 din 20 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies