Meniu
Cosul tau

Galeti

Găleți pentru grădinarit

Gălețile sunt un accesoriu indispensabil în grădină, oferind soluții pentru transport, stocare sau chiar amestecarea solului. Gălețile noastre pentru grădinarit sunt realizate din materiale rezistente care nu se vor fisura sau deforma sub greutatea conținutului. Cu mânere confortabile și o capacitate generoasă, acestea sunt ideale pentru orice sarcină de grădinarit.

Producator: MIROMOTO
Informatii Materiale galeata fantana :  - virola si fundul din tabla de otel grosime 0.35 mm, protejata prin galvanizare - toarta din sarma de otel Ø6 mm - intaritura din tabla de otel grosime 0.6 mm, vopsita negru  Specificatii:  - format tronconic, deschiderea (gura) Ø280 mm, fundul..
32,00 RON
Producator: VOREL
Galeata LT06390 este realizata din plastic si are o capacitate de 12 litri. Aceasta este prevazuta cu maner din fier si are urmatoarele dimensiuni: 23 centimetri inaltime si diametrul de 29 centimetri.Galeata este foarte utila in procesul de zugravit, fiind un produs indispensabil in orice gospodari..
6,00 RON
Producator: MIROMOTO
Materiale galeata tabla zincata :  - tabla de otel de grosime 0.35 mm, galvanizata  Capacitate galeata tabla zincata : 10 Litri..
26,00 RON
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies