Meniu
Cosul tau

Nivela laser

Nivela și telemetru cu laser

Obține măsurători exacte și marcaje precise cu nivela și telemetrul cu laser din gama noastră. Indispensabile pentru orice lucrare de construcție sau renovare, aceste instrumente îmbină tehnologia avansată cu designul ergonomic.

Producator: EVOTOOLS
Descriere: Nivela laser de precizie cu o distanta de lucru de pana la 20m, datorata razei laser cu putere marita de 20mW si 635nm. Laser de culoare rosie, recomandat pentru interior. Buton de blocare pentru fixarea mecanismului laser, pentru transport si trecerea pe modul manual. Clasa laser II Lase..
272,00 RON
Producator: PROCRAFT
Nivela laser Procraft LE-2D este un instrument de auto-nivelare. Este foarte usor de utilizat, stabil in functionare si ofera masuratori foarte precise la distante de pana la zece metri.Dispozitivul este activat daca este necesar sa se verifice uniformitatea sapei de podea, daca insta..
205,00 RON
Producator: YATO
Caracteristici tehnice:Dispozitiv de măsurare a distanței cu laser pentru măsurarea rapidă și precisă a distanței in intervalul de la 0,2-60 m.Funcțiile de măsurare continuă, calcularea suprafeței și a volumului, 3 tipuri de măsurători, Teorema Pitagora, memorie de 20 de rezultate, punct de pornire ..
309,00 RON
Producator: PROCRAFT
Pentru a utiliza nivela laser cat mai convenabil posibil, nu va puteti lipsi de un trepied puternic si de incredere. Fara utilizarea unui astfel de accesoriu, marcajul poate sa nu fie perfect exact. Optiunea standard este un trepied cu dimensiunea filetului de 5/8.       Trepiedu..
73,00 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies