Meniu
Cosul tau

Chei dinamometrice

Chei dinamometrice

Pentru momente de strângere precise, cheile dinamometrice sunt esențiale. Proiectate pentru a oferi o aplicare corectă a forței, aceste unelte sunt ideale pentru mecanicii profesioniști și pasionații de bricolaj deopotrivă.

Producator: YATO
Durabilitate, perfectiune in executie, otel de cea mai buna calitate sunt citeva din caracteristicile principale ale marcii. YATO poate fi utilizat in 3 domenii: service reparatii auto, constructii si gradina. Sculele pneumatice si cele de mina sunt folosite cu succes de specialisti din diferite ram..
289,00 RON
Producator: VOREL
Caracteristici tehnice:Cheie dinamometrica 28-210NmLungime 465mmPrindere 1/2"Greutate 1.7 kg..
106,00 RON
Producator: VOREL
Caracteristici tehnice:Cod produs: 57300Cheie dinamometricaSe utilizeaza pentru a fixa dispozitivelor filetate, astfel incat cuplul de imbinare sa fie cunoscut si adecvat pentru materialul si rezistenta surubului si piuliteiConfectionata din otelDimensiune: 3/8"Cuplu: 13.6 -108.5 NmLungime: 270 mmGr..
160,00 RON
Producator: YATO
Cheia dinamometrică este proiectată pentru strângerea și strângerea precisă a conexiunilor filetate cu o forță la un moment precis definit. Recomandat pentru servicii auto.  Caracteristici : fabricat din oțel aliat durabil rezistent la murdărie, impact și temperaturi ridicate scara momentelor d..
274,00 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies