Meniu
Cosul tau

Reparatie frane

Scule pentru reparatie frane auto

Maintenanța și repararea sistemului de frânare este esențială pentru siguranța pe drum. Oferta noastră de scule specializate pentru frâne asigură că poți efectua aceste lucrări cu precizie și încredere.

Producator: YATO
Dispozitiv special inlocuit/aerisit lichid de frana YT-06845 YATOLichidul de frana si aerul comprimat sunt separate printr-o diafragma.Regulator de presiune si ecartament pentru reglarea presiunii de lucru (0-10Bar).Supapa de siguranta.Potrivit si pentru sisteme ABS. Produs furnizat cu adaptoare com..
669,00 RON
Producator: YATO
Diametru maxim cablu: 6 mmLungime: 125 mmDiametru prindere: 25 mmMaterial: aluminiu..
10,00 RON
Producator: YATO
Presa pentru etrieri de frână Yato fabricat din aluminiu.Dispozitivul dispune de un mecanism ușor de utilizat de pârghii, permițând o cursă mare a brațului de lucru, menținând în același timp o presiune ridicată asupra pistonului de frână. Intervalul de lucru este de 15 mm - 90 mm...
112,00 RON
Producator: YATO
Caracteristici tehnice:Profesionala de 18 piese set de separatoare de mana pentru etriere de frana.Scop / AplicareKit profesional pentru demontare pistoane de frana. Dispozitivul consta in instrumente care sa permita schimbul de pistoane intr-o gama larga de autoturisme.Conceput pentru autoturisme: ..
125,00 RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies