Meniu
Cosul tau

Discuri debitat metale

Producator: LUGA ABRASIV
Disc abraziv pentru debitat metal LUGA ABRASIV PROFESSIONALDimensiuneDiametru exterior 350 mmGrosime 3 mmDiametru Gaura 25.4 mmExtrem de eficient pentru o taiere rapida, debitare curata si precisa.Incarcare termica scazuta si formare minima de bavuraCapacitate de taiere foarte buna, chiar si la apas..
21,00 RON
Producator: RED SQUARE
Disc abraziv pentru debitat metalProducator RED SQUARE ROMANIADimensiuneDiametru exterior 350 mmGrosime 3 mmDiametru Gaura 25.4 mmExtrem de eficient pentru o taiere rapida, debitare curata si precisa.Incarcare termica scazuta si formare minima de bavuraCapacitate de taiere foarte buna, chiar si la a..
25,00 RON
Producator: LUGA ABRASIV
Disc abraziv pentru debitat metalLUGA ABRASIV PROFESSIONALDimensiuneDiametru exterior 350 mmGrosime 3 mmDiametru Gaura 32 mmExtrem de eficient pentru o taiere rapida, debitare curata si precisa.Incarcare termica scazuta si formare minima de bavuraCapacitate de taiere foarte buna, chiar si la apasare..
20,00 RON
Producator: YATO
ParametriiDiametru exterior [mm]: 115Grosime [mm]: 1,2Aplicare: MetalDiametru interior [mm]: 22.2..
2,00 RON
Producator: YATO
Caracteristici produsDisc de tăiere a metalelor YATO realizat din material abraziv de înaltă calitate, cu duritate și granulație adecvate. Scutul are o legătură de rășină, întărită cu fibră de sticlă (simbol RBF). Destinat utilizării profesionale în industrie și meșteșuguri.ParametriiDiame..
2,50 RON
Producator: YATO
ParametriiDiametru exterior [mm]: 230Grosime [mm]: 2,0Diametru interior [mm]: 22.2..
7,00 RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies