Meniu
Cosul tau

Capsatoare

Producator: PROCRAFT
Capsator electric Procraft PEH50, pistol capse TYPE 50, 5 amperi usor de manevrat cu capse si cuie incluse in set.      Carcasa din poliamida de calitate superioara. Dotat cu variator de forta pentru a ajusta adancimea de penetrare si forta impactului Nu rupe materialul capsat la impu..
162,00 RON
Producator: YATO
Capsatorul profesionist tip ciocan este proiectat pentru introducerea rapidă a capselor cu lungimi între 6 și 10 mm.Construcția specifică a dispozitivului permite ca,capsatorul să funcționeze rapid, cum ar fi ciocnirea cuielor.Capsa se lipeste de material cand este lovita de un capsator intr-un mate..
139,00 RON
Producator: TOTAL
Tip produs: Capsator Lemn si Tapiterie,Tip capsator: manual,Tip lucrare: hobby,Pentru capse de: 0.7 mm,Lungimea picior capse: 4 - 14 mm,Suprafata lucru: lemn, tapitarie, carton, hartie,Utilizat pentru: ateliere tapiterie, mestesuguri,Functii: capsare rapida, Reglarea puterii de impact,Culoare: argin..
48,00 RON
Producator: YATO
Caracteristici tehnice:Capsator pneumatic profesional pentru lucrări de asamblare și finisare. Dispozitiv compatibil cu capse de 5,7 mm distanță și lungimi de 25-40 mm, precum și cuie de 05 10-50 mm lungime. Are o duză de intrare a aerului comprimat, cu conexiune 1/4 BSP, cap dotat cu o siguranță pe..
225,00 RON
Producator: YATO
Descrierea produsuluiCapsatoare pneumatica profesionala pentru lucrari de asamblare si finisare. Acționează capse cu o distanță de 12,7 mm și lungimi de la 6-16 mm. Are o duză rotativă de ieșire a aerului, conexiune 1 / 4BSP, corp din aluminiu turnat sub presiune.Duză de evacuare a aerului..
142,00 RON
Producator: YATO
Conceput pentru conectarea rapida a diferitelor materiale, de exemplu lemn cu tesaturi, carton, hartie sau piele.Folosit in tapiterie, acoperisuri, decoratiuni, finisaje de constructii etc.Se combina materialele folosind o capsula din otel cu putere mare.Capsator cu presiune reglabila a arcului - fo..
45,00 RON
Producator: VOREL
Capsul este cel mai des folosit în tapițerie, tâmplărie și lucrări de finisare. concepute pentru a conecta materiale cu structuri din lemn. Capsele cu ajutorul unei capsatoare pneumatice accelerează semnificativ și facilitează munca.Domenii utilizareProiectat pentru a conecta materiale cu ..
27,00 RON
Producator: VOREL
cuie utilizate cel mai des în tapițerie, tâmplărie și lucrări de finisare. destinat îmbinării materialelor cu structuri din lemn.Domenii utilizareProiectat pentru a conecta materiale cu structuri din lemn.ParametriiCantitate [buc]: 5000 bucDimensiune [mm]: 30mm fir 1,0x1,3mm, cap 1,8m..
95,00 RON
Producator: VOREL
cuie utilizate cel mai des în tapițerie, tâmplărie și lucrări de finisare. destinat îmbinării materialelor cu structuri din lemn.Domenii utilizareProiectat pentru a conecta materiale cu structuri din lemn.ParametriiCantitate [buc]: 5000 bucDimensiune [mm]: fir de 35 mm 1,0x1,3mm, cap ..
106,00 RON
Producator: VOREL
cuie utilizate cel mai des în tapițerie, tâmplărie și lucrări de finisare. destinat îmbinării materialelor cu structuri din lemn.Domenii utilizareProiectat pentru a conecta materiale cu structuri din lemn.ParametriiCantitate [buc]: 3400 bucDimensiune [mm]: 50mm fir 1,0x1,3mm, cap 1,8m..
86,00 RON
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies