Meniu
Cosul tau

Capsatoare

Capsatoare mecanice, penumatice și electrice

De la fixarea materialelor la crearea obiectelor artizanale, capsatoarele noastre oferă soluții versatile pentru orice necesitate. Alege modelul potrivit pentru tine din gama variată de mecanice, pneumatice sau electrice.

Capsator electric Procraft PEH50, pistol capse TYPE50, 5A
In Stoc
Producator: PROCRAFT
Capsator electric Procraft PEH50, pistol capse TYPE 50, 5 amperi usor de manevrat cu capse si cuie incluse in set.      Carcasa din poliamida de calitate superioara. Dotat cu variator de forta pentru a ajusta adancimea de penetrare si forta impactului Nu rupe materialul capsat la impu..
162,00 RON
Producator: YATO
Capsatorul tip ciocan funcționează bine atunci când asamblați foi mari de folii izolatoare, membrane de acoperiș, pre-fixare de papi etc.Lucrări care nu necesită o mare precizie, ci mai degrabă o viteză de execuție.Capsatorul tip ciocan poate fi acționat cu o singură mână, care este important pentru..
118,00 RON
Producator: TOTAL
Tip produs: Capsator Lemn si Tapiterie,Tip capsator: manual,Tip lucrare: hobby,Pentru capse de: 0.7 mm,Lungimea picior capse: 4 - 14 mm,Suprafata lucru: lemn, tapitarie, carton, hartie,Utilizat pentru: ateliere tapiterie, mestesuguri,Functii: capsare rapida, Reglarea puterii de impact,Culoare: argin..
48,00 RON
Producator: YATO
Caracteristici tehnice:Capsator pneumatic profesional pentru lucrări de asamblare și finisare. Dispozitiv compatibil cu capse de 5,7 mm distanță și lungimi de 25-40 mm, precum și cuie de 05 10-50 mm lungime. Are o duză de intrare a aerului comprimat, cu conexiune 1/4 BSP, cap dotat cu o siguranță pe..
207,00 RON
Producator: YATO
Descrierea produsuluiCapsatoare pneumatica profesionala pentru lucrari de asamblare si finisare. Acționează capse cu o distanță de 12,7 mm și lungimi de la 6-16 mm. Are o duză rotativă de ieșire a aerului, conexiune 1 / 4BSP, corp din aluminiu turnat sub presiune.Duză de evacuare a aerului..
113,00 RON
Producator: STHOR
Capsator Sthor 20V compatibil cu cele mai populare capse și cuie. Perfect pentru lucrări decorative, de construcții și de renovare a mobilierului, de exemplu, la realizarea sau asamblarea panourilor tapițate. La o singură încărcare a bateriei de 2 Ah, capsatorul poate trage de la 500 la 1000 de..
290,00 RON
Producator: YATO
Conceput pentru conectarea rapida a diferitelor materiale, de exemplu lemn cu tesaturi, carton, hartie sau piele.Folosit in tapiterie, acoperisuri, decoratiuni, finisaje de constructii etc.Se combina materialele folosind o capsula din otel cu putere mare.Capsator cu presiune reglabila a arcului - fo..
45,00 RON
Producator: VOREL
Capsator tip ciocan 6-10 mm Vorel 71080Capsator cu ciocan Vorel 71080. Proiectat pentru introducerea rapidă a capselor cu lungimi de la 6 la 10 mm. Designul specific al dispozitivului permite capsatorului să funcționeze rapid, asemănător cu unghiilor de ciocănit cu un ciocan.Capsatorul cu ..
48,00 RON
Producator: VOREL
Capsul este cel mai des folosit în tapițerie, tâmplărie și lucrări de finisare. concepute pentru a conecta materiale cu structuri din lemn. Capsele cu ajutorul unei capsatoare pneumatice accelerează semnificativ și facilitează munca.Domenii utilizareProiectat pentru a conecta materiale cu ..
27,00 RON
Producator: VOREL
cuie utilizate cel mai des în tapițerie, tâmplărie și lucrări de finisare. destinat îmbinării materialelor cu structuri din lemn.Domenii utilizareProiectat pentru a conecta materiale cu structuri din lemn.ParametriiCantitate [buc]: 5000 bucDimensiune [mm]: 30mm fir 1,0x1,3mm, cap 1,8m..
95,00 RON
Producator: VOREL
cuie utilizate cel mai des în tapițerie, tâmplărie și lucrări de finisare. destinat îmbinării materialelor cu structuri din lemn.Domenii utilizareProiectat pentru a conecta materiale cu structuri din lemn.ParametriiCantitate [buc]: 5000 bucDimensiune [mm]: fir de 35 mm 1,0x1,3mm, cap ..
106,00 RON
Producator: VOREL
cuie utilizate cel mai des în tapițerie, tâmplărie și lucrări de finisare. destinat îmbinării materialelor cu structuri din lemn.Domenii utilizareProiectat pentru a conecta materiale cu structuri din lemn.ParametriiCantitate [buc]: 3400 bucDimensiune [mm]: 50mm fir 1,0x1,3mm, cap 1,8m..
86,00 RON
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)