Meniu
Cosul tau

Magneti sudura

Magneti de fixare pentru sudură

Obține precizie maximă în proiectele de sudură cu magneții noștri de fixare. Concepți pentru a oferi stabilitate și suport în timpul lucrului, garantând rezultate impecabile.

Producator: YATO
Descriere:Echer magnetic pentru suduraSe pot fixa si prinde rapid piese metalice pentru suduraPoate fi utilizat pentru fixarea elementelor metalice in timpul lucrarilor de sudura, gaurire, vopsire etc.Confectionat din tabla de otelPermite imbinarea precisa a materialelor pentru unghiuri de 45°, 90° ..
12,00 RON
Producator: YATO
Dispozitiv magnetic fixare pentru sudura, Yato YT-0865, 34 kg, magneticCaracteristici tehnice:Echer magnetic pentru sudura, confecționat din tablă de oțel și magneți. Conceput pentru apropierea/lipirea metalelor temporar sub următoarele unghiuri: 45°, 90° și 135°, in timpul procesului de sudură, gău..
25,00 RON
Producator: YATO
Caracteristici tehnice:Echer magnetic pentru sudura, confecționat din tablă de oțel și magneți. Conceput pentru apropierea/lipirea metalelor temporar sub următoarele unghiuri: 45°, 90° și 135°, in timpul procesului de sudură, găurire, vopsire, activități care necesită folosirea ambelor maini. Capaci..
13,00 RON
Producator: YATO
Descriere:Echer magnetic pentru sudura, confectionat din tabla de otel si magneti. Conceput pentru apropierea/lipirea metalelor temporar sub urmatoarele unghiuri: 45°, 90° si 135°, in timpul procesului de sudura, gaurire, vopsire, activitati care necesita folosirea ambelor maini. Capacitate de ridic..
16,00 RON
Producator: ALMAZ
Suport magnetic masa de sudura 200A 2" 10lbs, Almaz AZ-ES032Avantaje suportul magnetic sudura 200A 2" 10lbs, Almaz AZ-ES032 :• se poate utilizeaza chiar si pentru cele mai mici suduri;• este recomandat pentru tevi si piese asemanatoare unde nu se pot utiliza clemele;• impamantare magnetica 200A..
15,00 RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies