Meniu
Cosul tau

Masti sudura

Măști de sudură automate și ochelari de sudură

Protejează-ți ochii și fața cu măștile și ochelarii noștri de sudură. Design confortabil, vizibilitate clară și protecție maximă pentru orice sarcină de sudură.

Producator: MIROMOTO
Descriere :Aceasta masca de sudura este dotata cu reglaj pentru viteza de raspuns, astfel puteti seta timpul in care filtru mastii de sudura sa revina de la modul inchis (geam fumuriu protector) la modul deschis (fara protectie).Masca de sudura RB- 9000 este dotata si cu reglaj sensibilitate pe..
88,00 RON
Producator: MIROMOTO
Masca de sudura cu cristale lichide EAGLE 9-13  Aplicatii:  sudura MMA: 5-400 A sudura TIG/WIG: 5-300 A performante foarte bune la amperaj scazut TIG: Min 5A DC; 5A AC; 5A DC pulse - sudura MIG-MAG: 5-400 A polizare Reglaje: in exterior:  gradul opacitate filtru (intre DIN9 si DI..
90,00 RON
Producator: YATO
Masca de sudura cu auto-reglare a intensității luminoase. Clasa optica 1/2/1/3. Filtru de înaltă calitate cu 4 senzori oferă un câmp vizual de 98 * 43mm, Stare întuneric DIN 9-13, clar DIN4, Timp de reacție 1 / 25000s, 0,1-1,0s. In plus, filtrul oferă protecție împotriva razelor UV / IR nivel DIN16...
345,00 RON
Masca de sudura automata Rotor RW-1, timp comutare 0.25~0.6s, protectie fata Masca de sudura automata Rotor RW-1, timp comutare 0.25~0.6s, protectie fata
In Stoc
Producator: ROTOR
Descriere Masca de sudură cu umbrire automată ROTOR RW-1 este un dispozitiv de protecție folosit în timpul sudurii, care își schimbă gradul de umbrire în funcție de intensitatea luminii. Această mască este echipată cu un rotor, care este alimentat de un acumulator și controlează umbrirea automată. M..
60,00 RON
Producator: YAMAMOTO
Masca de sudura cu umbrire automata YAMAMOTO YMV-1 este un echipament de protectie profesional, folosit in timpul procesului de sudura. Aceasta masca este alimentata de un acumulator, are o carcasa din plastic si este extrem de usoara si ergonomica, asigurand astfel o utilizare confortabila chi..
77,00 RON
Producator: MIROMOTO
Marca: OEMStare transparenta: 4 DINGradul de protectie intr-o stare intunecata: 9 - 13 DINStrandard Protectie filtru: 4/9-13 EN379Dimensiuni vizor: 92 mm x 42 mmProtectie UV / IR: DIN 16 permanentCasca de sudara profesionala cu auto-intunecare proiectata pentru sudare cu metodelor  MMA, MIG MAG..
75,00 RON
Masca de Sudura cu Reglaj Automat si Cristale Lichide, Model Joker
Stoc Epuizat
Producator: MIROMOTO
Date Tehnice:- Trepte senzori arc sudura: 2- Dimensiune cadru: 110*90*9mm- Dimensiune fereastra: 96*48mm - Nivel de transparenta/intunecare: DIN4 / DIN9-13- Buton de reglare a intunecarii: DIN9-13- Gradul de protectie UV/IR: pana la gradul de innegrire DIN16 activ tot t..
100,00 RON
Producator: MIROMOTO
Aceasta masca sudura automat cu cristale lichide, model craniu ofera protectie ridicata utilizatorului, in timpul sudurii sau slefuirii. Produsul se poate regla in functie de persoana, care o foloseste, astfel incat sa fie confortabila. Pe langa acesta, se poate seta si cat de repede sa se deschida ..
85,00 RON
Producator: BLADE
Descriere:Casca din polimer termoplasticRaza mare de vizualizareFiltru cu auto-intunecareBaterie litium cu incarcare solaraUtilizare indelungataFunctie GRINDING: Sudura/PolizareMaterial flexibil si rezistentEcran cu cristale lichide de calitate superioaraFiltru cu auto-intunecareTrepte senzori arc s..
100,00 RON
Producator: BLADE
Masca de sudura automata de la Blade este fabricat din polimer termoplastic, are o raza mare de vizualizare. Ecranul mastii este cu cristale lichide, care foloseste o baterie litium cu incarcare solara. Masca de sudura este echipata cu filtru auto-intunecare si filtru protectie radiatii UV si raze i..
95,00 RON
Producator: ALMAZ
Avantajele produsului:Ecran cu cristale lichide.Baterie litium fixa cu incarcare solara.Filtru de protectie radiatii UV si raze infrarosii.Aplicatii: MMA, MIG-MAG, TIGFiltru cu autointunecare pentru lucru eficient si precis.Nivel de transparenta/intunecare: DIN 3 / DIN 11.Trepte senzori arc sudura: ..
60,00 RON
Producator: ALMAZ
Avantajele produsului:Filtru cu autointunecare pentru lucru eficient si precisNivel de transparenta/intunecare: DIN4 / DIN9-13Raza mare de vizualizareFunctie de alegere intre sudare sau polizareFunctie de reglare a nivelului de umbrireFunctie de ajustare a sensibilitatiiFunctie de reglare a timpului..
80,00 RON
Producator: ALMAZ
DescriereMasca de sudura automata cu cristale lichide BY350E-ROSE, Almaz AZ-ES008Avantajele produsului:Filtru cu autointunecare pentru lucru eficient si precisBaterie Litium fixa cu incarcare solaraNivel de transparenta/intunecare: DIN4 / DIN9-13Functie de alegere intre sudare sau polizareButon de r..
75,00 RON
Producator: ALMAZ
Descriere:Masca de Sudura Automata cu cristale lichide PROFI FLAMER 2Casca auto-intunecată a fost concepută pentru a proteja ochii și fața in timpul sudării impotriva scanteilor, a stropilor și a radiațiilor UV și IR dăunătoare.Masca este potrivită pentru sudarea cu toate metodele folosind un arc el..
80,00 RON
Producator: PROCRAFT
Descriere produs Masca de sudura Procraft SH90-30 automata, solara cu reglaj si cristale lichide este ideala pentru folosirea in operatiile de sudura, avand rolul de a protejea ochii si fata de scanteile provocate in timpul sudurii. Masca de sudura Procraft SH90-30 este realizata din materiale de in..
84,00 RON
Producator: TOTAL
DescriereVizor: 92x42mmDimensiune suport Filtru: 110x90x9mmFiltru DIN variabil 9-13Protectie UV/IR DIN 16Acumulatori : 2x2032 LitiumSensibilitate arc electric: control automatIntarziere intunecat/luminos: 0.1-1.0 AutomatTemperatura de lucru: intre -5°C si +55°CTemperatura de stocare: intre -20°C si ..
200,00 RON
Masca de sudura robusta si cu greutate redusa de doar 440 g, asigura protectie permanenta impotriva radiatiilor UV / IR pe toata durata procesului de sudare,chiar si in stare dezactivata.Aplicatii:SMAW ,MIG/MAG,TIG;Pornire/oprire: automata;Mod dezactivat: grad de intunecare 4;Mod intunecat..
110,00 RON
Producator: ALTAI
Aceasta masca de sudura este dotata cu reglaj pentru viteza de raspuns, astfel puteti seta timpul in care filtru mastii de sudura sa revina de la modul inchis (geam fumuriu protector) la modul deschis (fara protectie).Masca de sudura este dotata si cu reglaj sensibilitate pentru a face operatorul sa..
72,00 RON
Producator: ALMAZ
Ochelarii de sudura DIN16, Almaz AZ-ES027 sunt conceputi pentru a proteja ochii de scantei, stropi de metal topit si radiatii nocive in conditii normale de sudura.Filtrul de auto-intunecare trece automat de la lumina la starea intunecata in timpul pregatirii arcului de sudura si revine la starea cla..
49,00 RON
Ochelari de Protectie TOTAL, Pentru Sudura, cu Lentile Rabatabile Ochelari de Protectie TOTAL, Pentru Sudura, cu Lentile Rabatabile
Stoc Epuizat
Producator: TOTAL
Produs flexibil din PVC, design indirect de ventilație.Clapeta cu poziționare de blocare deschis - închis usor de utilizat.Lentilele interioare sunt transparente si lentilele exterioare imita sticla colorata anorganica...
12,00 RON
Producator: BLADE
Descriere:Marimea lentilei: 108mmx50mmx5.5mmMarimea vizuala activa a lentilei: 90mmx30mmTransparenta lentila: DIN4 / DIN11Timp de intarziere: 0.2 secundeTimp de schimbare: 1/10000SAlimentare: Energie solaraTemperatura de functionare: -10°C - 65°C..
59,00 RON
Producator: BLADE
Ochelarii pentru sudat cu cristale lichide si filtru activ DIN 4/9-13, au functie de auto-intunecare comandata de arcul electric.Nu necesita baterie, se incarca automat de la lumina si este dotata cu functie reglabila a sensibilitatii la lumina si a timpului de reactie.Aceastia are un..
60,00 RON
Afişare 1 - 24 din 24 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies