Meniu
Cosul tau

Tub Picurare

Producator: MIROMOTO
DUZE PICURARE REGLABILE 0-70LDuzele de picurare la rădăcină sunt foarte ușor de instalat . Sunt ideale pentru utilizarea in aplicațiile unde plantele sunt la distanțe mari una de cealaltă sau nu au distanțe egale intre ele.Duzele de picurare sunt fabricare din materiale rezistente UV și la acțiunea ..
0,30 RON
Producator: ABRISA
Descriere:Garnitura simpla 14 mm, pentru banda sau tub pentru irigatii prin picurareGarnitura realizata din cauciuc si cu dimensiunea de 8 x 14 mm, potrivita pentru robineti si conectorii pentru banda sau tub de picurare, a caror conexiune la teava de polietilena se realizeaza prin presare in garnit..
0,50 RON
Producator: AGROVERDE
Tubul de picurare prezentat este produs in Turcia si are debitul de 4 litri pe ora si o lungime de 100 m. Tubul (furtunul) este destinat irigarilor in sere, solarii si camp, pentru eficientizarea udarii si consumul unei cantitati liminate de apa. Distanta intre picuratori este de 20 cm. Spre deosebi..
78,00 RON
Producator: BLADE
Tubul de picurare prezentat este produs in Turcia si are debitul de 4 litri pe ora si o lungime de 100 m.Tubul (furtunul) este destinat irigarilor in sere, solarii si camp, pentru eficientizarea udarii si consumul unei cantitati liminate de apa.Distanta intre picuratori este de 25 cm.Spre deosebire ..
70,00 RON
Producator: AGROVERDE
Tubul de picurare prezentat este produs in Turcia si are debitul de 4 litri pe ora si o lungime de 100 m. Tubul (furtunul) este destinat irigarilor in sere, solarii si camp, pentru eficientizarea udarii si consumul unei cantitati liminate de apa. Distanta intre picuratori este de 30 cm. Spre deosebi..
78,00 RON
Producator: AGROVERDE
Tubul de picurare prezentat este produs in Turcia si are debitul de 4 litri pe ora si o lungime de 100 m. Tubul (furtunul) este destinat irigarilor in sere, solarii si camp, pentru eficientizarea udarii si consumul unei cantitati liminate de apa. Distanta intre picuratori este de 50 cm. Spre deosebi..
78,00 RON
Producator: MIROMOTO
Tubul de picurare prezentat este produs in Turcia si are debitul de 4 litri pe ora si o lungime de 100 m. Tubul (furtunul) este destinat irigarilor in sere, solarii si camp, pentru eficientizarea udarii si consumul unei cantitati liminate de apa. Distanta intre picuratori este de 100 cm. Spre deoseb..
72,00 RON
Producator: MIROMOTO
Tub de picurare orb 16 mm, fara duze picuratoare, este recomandat a se utiliza in situatiile in care aveti nevoie de o anumita distanta intre picuratoare, sau pentru anumite traversari pe lungimea carora nu se doreste picurare. Pe acest tub se pot monta orice fel de duze picuratoare, microaspersoare..
72,00 RON
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies