Meniu
Cosul tau

Pompe Apa de Suprafata

Producator: MICUL FERMIER
Pompa apa de suprafata Micul Fermier CPM 158 0.75 Kw este construita pentru a oferi eficienta optima, costuri reduse pe termen lung si o fiabilitate de functionare mare, indiferent de aplicatie. Este ideala daca o folositi pentru alimentarea cu apa din domeniul casnic,Hidrofoare, irigatii, captare a..
275,00 RON
Producator: HELZ
Pompa apa de suprafata electrica Helz 725WPuteti utilza cu succes aceasta pompa apa de suprafata pentru udarea gradinilor, livezilor, peluzelor, pepinierelor de flori, serelor etc.Specificatii:Alimentare – 220V/ 50HzAdancime maxima de absorbtie – 9mInaltime refulare – 22mPutere – 725WGreutate – 9kg..
546,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Pompa de apa autoamorsanta, JET10M este proiectata pentru pomparea apei inclusiv a apei cu bule de aer. Fiabile si usor de utilizat sunt recomandate pentru distributia apei, pentru ridicarea presiunii in instalatiile de apa, ca unitati de pompare in sisteme tip hidrofor de dimensiuni mici si medi..
342,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Pompa de apa autoamorsanta, JET100L este proiectata pentru pomparea apei curate si lichide non-corozive. Avantajele majore ale acestei pompe sunt fiabilitate, capul de descarcare mare, cap aspirare mare si timpul de auto-amorsare destul de scurt. Prin urmare,este utilizata pe scara larga pentru irig..
375,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Pompele periferice sunt destinate obtinerii de presiuni inalte in relatie cu puterea comparativ scazuta. Se caracterizeaza printr-o dependenta liniara intre debit si inaltimea de refulare. Ele pot asigura ridicarea de presiune pentru alimentarea cu apa din domeniul casnic. Pentru o functionare op..
186,00 RON
Pompa Apa de Suprafata SWAT JET 100L, 1.0kW/1.34HP, Corp Fonta, Debit Maxim 40/min, Adancime Maxima 9m, Inaltime Nominala Pompare 53m Pompa Apa de Suprafata SWAT JET 100L, 1.0kW/1.34HP, Corp Fonta, Debit Maxim 40/min, Adancime Maxima 9m, Inaltime Nominala Pompare 53m
Stoc Epuizat
Producator: SWAT
Pompa JET 100L pentru hidrofor se utilizeaza pentru alimentarea cu apa a imobilelor individuale rezidentiale, udarea gradinilor, asigurarea functionarii masinilor de spalat automate, boilerelor electrice, centralelor pe gaze cu doua circuite, puturilor, bazinelor naturale cu apa. Captarea apei se re..
280,00 RON
Pompa Apa de Suprafata SWAT JET-150P, 1.5 Kw, 1", 3.6 m3/h Pompa Apa de Suprafata SWAT JET-150P, 1.5 Kw, 1", 3.6 m3/h
Stoc Epuizat
Producator: SWAT
Pompa de apa autoamorsanta, JET150P este proiectata pentru pomparea apei inclusiv a apei cu bule de aer. Fiabile si usor de utilizat sunt recomandate pentru distributia apei, pentru ridicarea presiunii in instalatiile de apa, ca unitati de pompare in sisteme tip hidrofor de dimensiuni mici si medii,..
260,00 RON
Pompa de apa din fonta cu motor electric cu 2 poli si o putere de 750W. Aceasta pompa electrica poate fi utilizata pentru apa curata, avand un debit de 66000L/h la o presiune maxima de 3.2 bar si o adancime maxima de absorbtie de 9m.Pompa poate ridica apa pana la 32 de m, fiind ideala pentru irigati..
275,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Pompa care are ca domeniu de utilizare alimentarea cu apa din puturi sau fanatani de la maxim 24 metri adancime. Este folosita pentru hidrofoare sau sisteme de pompare cu ejector, care au capacitatea de aspiratie pina la 24 m. Inaltimea maxima de refulare este de 40m.Pompa apa suprafata JET de adanc..
465,00 RON
Pompa de Apa pentru Gradina Flo 89552, Fonta, Manuala, 1500 l/h, Inaltime 20m, Adancime 8m
Stoc Epuizat
Producator: FLO
Pompa de apa pentru gradina Flo 89552, Fonta, manuala, 1500 l/h, inaltime 20m, adancime 8m Caracteristici tehnice: Pompele de gradina manuale sunt utilizate in gradini si parcele de agrement Oriunde nu exista furnizare de energie electrica si fluxul liber de apa este suficient De asemenea este folos..
295,00 RON
Producator: EVOTOOLS
Descriere:Acest tip de pompe sunt utilizate la irigarea gradinilor de mici dimensiuni, alimentarea cu apa potabila in instalatii temporare, vehicularea lichidelor necorozive, umplerea/golirea rezervoarelor si piscinelor de mici dimensiuni. Usor de transportat, datorita manerului cu care este prevazu..
430,00 RON
Pompa de suprafata apa curata Total, 750W, 55 l/min, autoamorsanta
Stoc Epuizat
Producator: TOTAL
Caracteristici:Voltaj: 220-240V ~ 50HzPutere nominala: 750 WInaltime max. de livrare: 51mDebit maxim: 55 L/min Adancime max. absorbtie: 9mRacordare: 1" x 1"Bobinaj motor cupruLungime cablu: 15 m..
399,00 RON
Pompele periferice sunt destinate obtinerii de presiuni inalte in relatie cu puterea comparativ scazuta. Se caracterizeaza printr-o dependenta liniara intre debit si inaltimea de refulare.Ele pot asigura ridicarea de presiune pentru alimentarea cu apa din domeniul casnic.Pentru o functionare optima ..
170,00 RON
Producator: EVOTOOLS
ceasta electropompa este destinata extragerii apei din fantani, bazine, rezervoare, piscine precum si stropirii micilor exploatatii agricole sau gradini.Nu utilizati produsul pentru extragerea hidrocarburilor (carburanti, uleiuri, solventi, etc.)Specificații tehniceAtribute esentialeClasa de utiliza..
420,00 RON
Producator: ELEFANT
Pompa este folosita pentru extragerea apei curate din fantani, puturi, rezervoare sau alte surse de apa curata. Este foarte utila in gospodarii, gradini pentru irigat/udat, dar si pomparea apei in instalatiile sanitare. Este un echipament electric usor de utilizat,sigilat ermetic,cu ajutorul careia ..
435,00 RON
Pompa de Suprafata pentru Aplicatii Mici si Medii in Agricultura, 370W, 35M, 35 L/Min, Carcasa Fonta, Raider RD-PK60
Stoc Epuizat
Producator: RAIDER
Pentru a putea scoate apa curata din fantani si puturi de pana la 8 m adancime.Pentru irigarea gradinilorRegim casnic, normalRaport calitate / pret foarte bunFabricata din metal solidAre stator cu fire din cupru solid Marca: Raider Power ToolsAceasta pompa necesita amorsare dupa montajTip alimentare..
143,00 RON
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies