Meniu
Cosul tau

Scari

Producator: VOREL
Scara are 2 trepte cu dimensiunea de 36x26 cm , care au suplimentar tampoane antiderapante. Datorită acestui fapt, vă permite să stați ferm și stabil pe el, fără teama de a aluneca sau de a vă împiedica. Un suport suplimentar de protecție în par..
155,00 RON
Producator: MIROMOTO
Descriere: Scara din profile din aluminiu anodizat Capacitate portanta 150kg, conform EN 131 Tronson de baza cu bara stabilizatoare, echipata cu terminatii din cauciuc antiderapantTraverse cu profil antialunecare Curea de siguranta si dispozitiv blocare impotriva deschiderii accidentale ..
505,00 RON
Producator: MIROMOTO
Descriere: Scarile sunt realizate cu treptele si vangurile din profile de taabla din otel si echipata cu:-Tampoan din plastic pentru picioarele scarii-Sistem  de limitare a deschiderii-Suprafata pentru depozitarea sculelor si a materialelorScarioe sunt de tip ”pentru uz personal”REGULI PENTRU U..
145,00 RON
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies