Meniu
Cosul tau

Cuie lemn, cuie beton, scoabe

Scoabe din fier si cuie pentru constructii

Găsești cuie pentru lemn, cuie pentru beton și scoabe de înaltă calitate. Aceste elemente de fixare sunt esențiale pentru proiectele tale de construcție și reparații.

Producator: MIROMOTO
Cuiele sunt folosite in constructii si au aplicatii diverse in gospodarie. Acestea au diametrul 5 mm, lungimea de 150 de mm si se comercializeaza la cutie de 5 kilograme..
40,00 RON
Producator: MIROMOTO
Cuiele sunt folosite in constructii si au aplicatii diverse in gospodarie. Acestea au diametrul 4 mm, lungimea de 100 de mm si se comercializeaza la cutie de 5 kilograme..
40,00 RON
Producator: MIROMOTO
Cuiele sunt folosite in constructii si au aplicatii diverse in gospodarie. Acestea au diametrul 6 mm, lungimea de 200 de mm si se comercializeaza la cutie de 5 kilograme..
35,00 RON
Producator: MIROMOTO
Cuiele sunt folosite in constructii si au aplicatii diverse in gospodarie. Acestea au diametrul 3 mm, lungimea de 60 de mm si se comercializeaza la cutie de 5 kilograme..
40,00 RON
Producator: MIROMOTO
Cuiele sunt folosite in constructii si au aplicatii diverse in gospodarie. Acestea au diametrul 3 mm, lungimea de 70 de mm si se comercializeaza la cutie de 5 kilograme..
40,00 RON
Producator: MIROMOTO
Set scoabe 50 buc, din fier striat, lungime 200 mm, latime 8 mm, pentru fixare lemn Caracteristici: Utilizate in prinderea si fixarea lemnuluiSetul contine 50 bucatiFabricate in Romania..
78,00 RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)