Meniu
Cosul tau

Cuie Lemn, Cuie Beton, Scoabe

Producator: MIROMOTO
Cuiele sunt folosite in constructii si au aplicatii diverse in gospodarie. Acestea au diametrul 4 mm, lungimea de 100 de mm si se comercializeaza la cutie de 5 kilograme..
35,00 RON
Producator: MIROMOTO
Cuiele sunt folosite in constructii si au aplicatii diverse in gospodarie. Acestea au diametrul 6 mm, lungimea de 200 de mm si se comercializeaza la cutie de 5 kilograme..
35,00 RON
Producator: MIROMOTO
Cuiele sunt folosite in constructii si au aplicatii diverse in gospodarie. Acestea au diametrul 3 mm, lungimea de 60 de mm si se comercializeaza la cutie de 5 kilograme..
45,00 RON
Producator: MIROMOTO
Cuiele sunt folosite in constructii si au aplicatii diverse in gospodarie. Acestea au diametrul 3 mm, lungimea de 70 de mm si se comercializeaza la cutie de 5 kilograme..
35,00 RON
Producator: MIROMOTO
Set scoabe 50 buc, din fier striat, lungime 200 mm, latime 8 mm, pentru fixare lemn Caracteristici: Utilizate in prinderea si fixarea lemnuluiSetul contine 50 bucatiFabricate in Romania..
78,00 RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies