Meniu
Cosul tau

Cantare

Producator: BLADE
Cantar Comercial Platforma 350Kg Blade, Brat rabatabil, ProfesionalUtil in cadrul companiilor acest cantar electronic cu platforma 350 kg este de un real ajutor.Prevazut cu stativ cu ecran digital, acesta masoara cu precizie de +/- 50g greutatea pachetelor, indiferent de tipul de produs am..
245,00 RON
Cantar cu platforma si roti electronic, capacitate 600kg Cantar cu platforma si roti electronic, capacitate 600kg
Stoc Epuizat
Producator: MICUL FERMIER
DescriereConstructia cantarului este realizata din tabla de 4 mm sau 5 mm, proiectul fiind optimizat pentru a obtine o greutate cat mai redusa a structurii dar fara nici un compromis legat de rezistenta mecanica.Cantarul cu platforma de 600kg electronic este creat si recomandat pentru uz personal fi..
370,00 RON
Producator: MIROMOTO
Cantarul de buzunar digital ce poate fi folosit pentru a cantari orice bijuterie sau obiecte ce cantaresc minim 0,1g sau maxim 200gr. Avand o precizie asa de mare cantarul digital va va ajuta sa nu mai fiti pacalit . Poate fi folosit pentru bijuterii, monezile de argint etc Cantarul are afisajul lum..
25,00 RON
Producator: BLADE
Descriere:Cantar electronic cu calculare a pretului in functie de pretul unitar. Capacitate maxima 40 kg. Afisaj dublu: atat pentru vanzator cat si pentru client. Acumulator incorporat.Specificatii:- capacitate maxima: 40 kg;- diviziuni: 5 g, 2g- acumulator incorporat, poate funtiona si fara sa fie ..
137,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
Descriere:Cantar electronic cu calculare a pretului in functie de pretul unitar. Capacitate maxima 40 kg. Afisaj dublu: atat pentru vanzator cat si pentru client. Are acumulator incorporat. Pachetul contine si transformator pentru reincarcarea acumulatorului. Marja de eroare: 600g/2g, 3kg/1g 6kg/2g ..
135,00 RON
Producator: MIROMOTO
Modalitate de lucru cantarul electronic 300kg, WI-FI•Nu spalati produsul direct cu apa, mai ales partile interioare.•Nu lasati produsul in locuri cu umiditate foarte mare si la temperaturi excesiv de mari.•Nu cantariti produse cu greutate mai mare decat este specificat pe cutie.•Daca produsul nu est..
358,00 RON
Producator: MIROMOTO
Descriere produs Cantarul cu platforma electronic fara fir este un instrument de cantarit modern, ce permite masurarea precisa a greutatii si o calculare automata a pretului pentru cantitatea cantarita.Cantarul cu platforma electronic 350 Kg fara fir beneficiaza de o tehnologie de ultima generatie, ..
365,00 RON
Producator: BLADE
Greutate maxima suportata: 500 kgAcuratete cantarire: 100gTensiune: 220-240vAcumulator 4VInclude incarcatorAfisaj LEDAfisaj fara fir WI-FIDimensiune platan: 500x600mmPlatforma din metalGreutate neta: 15kgGreutate bruta: 16 kg..
490,00 RON
Producator: MICUL FERMIER
DescriereCantar 350 kg cu platforma si brat pliabil potrivit pentru cantarirea marfurilor grele de maxim 350 kg.Cantarul electronic cu platforma are afisaj LCD si functioneaza pe baza unui acumulator sau direct conectat la priza.Caracteristici:- Platforma 40x50 cm- Greutate maxima 350 kg- Platan din..
247,00 RON
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies