Meniu
Cosul tau

ALTAI

Producator: ALTAI
Aceasta masca de sudura este dotata cu reglaj pentru viteza de raspuns, astfel puteti seta timpul in care filtru mastii de sudura sa revina de la modul inchis (geam fumuriu protector) la modul deschis (fara protectie).Masca de sudura este dotata si cu reglaj sensibilitate pentru a face operatorul sa..
72,00 RON
Producator: ALTAI
Cu masina de tocat carne Altai nr.32, de la Campion, model CMP0276, prepararea carnii pentru carnati, sarmale sau alte bucate gustoase, nu mai e o problema. Inainte de utilizare carnea se curata, se indeparteaza pielea si oasele, si se taie marunt - se introduce in gura de alimentare a masinii de to..
753,00 RON
Producator: ALTAI
Aceasta masina de tocat carne profesionala cu motor electric are o constructie extrem de rezistenta o capacitate de tocare foarte mare. Grupul de prelucrare si structura din otel inox garanteaza rezistenta in timp si curatarea usoara. Designul compact face ca masina de tocat carne sa ocupe putin loc..
689,00 RON
Producator: ALTAI
Motocoasa ALTAI GX 4500 este proiectata sa functioneze intr-un mediu greu accesibil. Aceasta performanta se bazeaza pe cercetare si materialele din care este alcatuita sunt de cea mai buna calitate, alese meticulos pentru produsele ALTAI by CAMPION. CARACTERISTICI GENERALE  Tip alimen..
425,00 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)