Meniu
Cosul tau

Becuri Led

Producator: SPIN
Bec-urile cu LED oferă o performanță remarcabilă de eficiență energetică de lungă durată și luminozitate, toate într-un singur pachet.Ele pot fi cu lumina calda, rece, sau naturala. Utilizați aceaste surse de iluminat cu destinație generală în lămpi de masă, spoturi, lustre și dispozitive deschise.E..
15,00 RON
Producator: MIROMOTO
Descriere: Becul LED EvoTools are un flux luminos de 700 lumeni si se potriveste corpurilor de iluminat cu soclu de tip E27. Becurile led sunt o alternativa a becurilor incandescente, caractreizate de o durata de viata mare, o mai buna rezistenta la socuri, eficienta si consum redus de energie. Dura..
5,00 RON
Producator: DeLight
Bec-urile cu LED oferă o performanță remarcabilă alaturi de o eficiență energetică și o luminozitate puternica, toate într-un singur pachet.  Utilizați aceste surse de iluminat cu destinație generală în lămpi de masă, spoturi, lustre și dispozitive deschise.  Aceste produse sunt recomandat..
5,50 RON
Producator: DeLight
 Avantaje si alte caracteristici BEC  LED GLOB 9W E27  6400K ALB RECE:Dispune de o aprindere instantanee si functioneaza la tensiunea de 220 V.Puterea de iluminare de 9W corespunde unui bec incandescent de 75W.Nu are emisii de ultraviolete si infrarosii si nu contine substante care po..
6,00 RON
Producator: SPIN
Bec-urile cu LED oferă o performanță remarcabilă de eficiență energetică de lungă durată și luminozitate, toate într-un singur pachet. Ele pot fi cu lumina calda, rece, sau naturala.Utilizați aceaste surse de iluminat cu destinație generală în lămpi de masă, spoturi, lustre și dispozitive deschise. ..
7,00 RON
Producator: Odosun
Becuri cu LED O solutie economica si ecologica de iluminat de cea mai noua generatie, becul cu LED dispune de o tehnologie de economisire a energiei de pana la 90% fata de becul clasic, cu incandescenta sau cu pana la 50% fata de becurile economice. Generatia de becuri cu led inlocuieste cu succes c..
6,00 RON
DESCRIERE :Acest bec cu led este de inalta calitate si ecologic. Protejeaza ochii deoarece nu ofera lumina UV. Becul poate fi folosit mai mult de 30.000 de ore. Aplicat pentru coridor, balcon, toaleta, culoar public etc.  Culorile care se rotesc cu becul creeaza un uimitor&n..
10,00 RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies