Meniu
Cosul tau

Adezivi, Siliconi, Benzi

Alege dintr-o gama larga de Adezivisiliconibenzi si comanda online la preturi avantajoase. Livrare prin curier rapid oriunde in Romania

Producator: MIROMOTO
Descriere Banda mascare, exterior, rezistenta la UV, pentru suprafete aspre si denivelate.  – suprafete: caramida, tencuiala, ciment, lemnul, stucco – aderenta foarte buna pe suprafete rugoase – diverse tipuri de fatade – ipsos, caramida, piatra – rezistent la apa: 7 zile – rezistent la UV : 7 ..
30,00 RON
Producator: VOREL
Banda adeziva pentru constructii ( DUCT) .Fabricata din fibre de bumbac-poliester incorporate intr-o banda de polietilena cu adeziv hotmelt aplicat pe o parte (pleava sintetica)...
18,00 RON
Banda bituminoasa autoadeziva 100 mm x 10 M
Nou
Producator: MIROMOTO
Banda bituminoasa autoadeziva cu latimea de 100 mm si lungimea de 10 m este compusa din aluminiu pe exterior, iar pe interior bitum si adeziv special, capabil sa fixeze banda pe majoritatea materialelor existente in constructii, instalatii sanitare, instalatii apa, etc. Cu o astfel de banda bitumino..
38,00 RON
Banda bituminoasa autoadeziva 150 mm x 10 M
Nou
Producator: MIROMOTO
Banda bituminoasa autoadeziva cu latimea de 150 mm si lungimea de 10 m este compusa din aluminiu pe exterior, iar pe interior bitum si adeziv special, capabil sa fixeze banda pe majoritatea materialelor existente in constructii, instalatii sanitare, instalatii apa, etc. Cu o astfel de banda bitumino..
50,00 RON
Banda bituminoasa autoadeziva 50 mm x 10 M
Nou
Producator: MIROMOTO
Banda bituminoasa autoadeziva cu latimea de 50 mm si lungimea de 10 m este compusa din aluminiu pe exterior, iar pe interior bitum si adeziv special, capabil sa fixeze banda pe majoritatea materialelor existente in constructii, instalatii sanitare, instalatii apa, etc. Cu o astfel de banda bituminoa..
35,00 RON
Producator: Blue Square
Adeziv polistiren este utilizat pentru lipirea interioara a materialelor izolatoare fonic si termic precum polistirenul expandat presat si poros, vata minerala, panouri izolatoare termic, chesoane de polistiren etc. Produsul este potrivit pentru o gama larga de aplicatii, de la hobby pana la utiliza..
13,00 RON
Producator: Blue Square
Izolantul acrilic este recomandat pentru izolarea rosturilor cu miscare redusa din pereti, lemn, zidarie, imbinari intre pereti, panouri din gips-carton sau pereti despartitori si izolarea imbinarilor din jurul ramelor usilor si ferestrelor. Acesta se poate vopsi! . Produsul este potrivit pentru o g..
0,00 RON
Producator: Blue Square
Spuma poliuretanica cu aplicator este recomandata pentru montajul usilor si ferestrelor, umplerea golurilor, izolare fonica si termica a peretilor despartitori, panourilor sandwich, acoperisurilor, conductelor de apa, canalizare si incalzire centrala. De asemenea se poate utiliza pentru etansarea de..
17,00 RON
Set de 4 picioruse, anti-zgomot si antiderapante, suporti amortizare vibratii masina de spalat, amortizoare uscator de rufe, frigider, mobilier Set de 4 picioruse, anti-zgomot si antiderapante, suporti amortizare vibratii masina de spalat, amortizoare uscator de rufe, frigider, mobilier
Stoc Epuizat
Producator: MIROMOTO
Aceste picioruse antivibratie sunt accesorii ingenioase, universale, ce absorb vibratiile si reduc zgomotul masinilor de spalat rufe sau vase si uscatoarelor de rufe care sunt puse pe podea.Se pot folosi si pentru frigidere, canapele, scaune sau alte obiecte de mobilier.In plus, acestea imbunatatesc..
15,00 RON
Producator: Penosil
• Silicon temperaturi inalte recomandat pentru sobe si cuptoare, usor de aplicat atat de profesionisti, cat si de utilizatorii casnici, poate fi utilizat pentru diverse aplicatii din zone expuse la temperaturi inalte. • Caracterizat de o foarte buna aderenta la piatra, caramida, substraturi de beton..
16,00 RON
Producator: Bondit
Spuma poliuretanica aplicare manuala, 750ml BonditDescriere Bondit este o spuma poliuretanica cu multiple utilizari ce se intareste la umiditatea soarelui. Spuma poliuretanica are excelenta aderenta si capacitate de umplere, izolatie termica si fonica ridicata. Excelenta capacitate de montare si sta..
20,00 RON
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies